- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Sagol dunusumGeçmiş olsun dünüşüm
Geçmiş olsun canim. Şuan birşey var mi
Canim çok geçmiş olsun hemen atletin insallahCOk sukur bir sıkıntımız yok canim gorunurde
Geçmiş olsun canim yaKizlar ben cok hastayim yaa agzimi oynatipda kousamiyorum bile oyle kotu oldum . Cocuklardan gecti agiz agizayiz tabi nolcakti baska. Tum vucudum.sizim.sizim sizliyor atrsim var sitma tutuyor . Biraz uyumusuzda terlemisim terlemek biraz olsun rahatlatti. Oglumda uyandi sallayamadim esimi uyandirdim onunda ici gecmis bi baktim oglan yatagin ortasinda hobbaaa yapiyo yine ben aldimbesige koydumda anca oyle salliyorum .
Abimle bebişte bişey yok ama yengem ağır geçiriyor kuzum kulaklarına vurmuş . İltihaplandı heralde acile gitmişler antibiyotik vermiş . Annesi de korona ya hastane dönüşü ona gitmişlerSagol dunusum. Abingil nasil oldu dunus
Maalesef canim benim kuzenimde gecirmis esi negatif diye isyeri surekli gelsin diye cagirmis. Kuzenimde kotulesirsem diye yollamamiş.Abimle bebişte bişey yok ama yengem ağır geçiriyor kuzum kulaklarına vurmuş . İltihaplandı heralde acile gitmişler antibiyotik vermiş . Annesi de korona ya hastane dönüşü ona gitmişlerÇocukla cok zor oluyor diyor kendime bakamıyorum çocuğa nasıl bakıcam diyor hasta hasta . Abim çalışıyor çünkü , ne kadar saçma dimi evde koronalı var adam işe gidiyor .
Teğet geçtik bizde resmen valla. O ara Eşimde bi işe gitmişti tanıdıktı zaten. Benim şüphem vardı yengemle görüştüm diye o yüzden çıkarmamış o da maskesini hani bizde varsa gittiği yerdeki insanlara da bulaşmasın diye . Meğer onlar pozitifmişMaalesef canim benim kuzenimde gecirmis esi negatif diye isyeri surekli gelsin diye cagirmis. Kuzenimde kotulesirsem diye yollamamiş.
Birde evet bu aralar kulak agrisi sikayeti cok duymaya basladim korona da :/
Ben ekimde cocuklar cok hasta oldugunda cok suphelendim ama eşim test verdirmedi. O donem hic kimseyle gorusmedim. Ama artik cok bunaldım gorusmek istiyorumTeğet geçtik bizde resmen valla. O ara Eşimde bi işe gitmişti tanıdıktı zaten. Benim şüphem vardı yengemle görüştüm diye o yüzden çıkarmamış o da maskesini hani bizde varsa gittiği yerdeki insanlara da bulaşmasın diye . Meğer onlar pozitifmiş2 gün sonra haberleri geldi
Bizde görüşüyoruz ama hep korka korka inanki. Çocuklu arkadaşlarım cok , koronayı geçtim kış, kreş sebebiyle çocuklar da hep hasta. Birbirlerinin suluklrından su içmeler, diş kaşıyıcı ve emzikleri ortak kullanmaları falanBen ekimde cocuklar cok hasta oldugunda cok suphelendim ama eşim test verdirmedi. O donem hic kimseyle gorusmedim. Ama artik cok bunaldım gorusmek istiyorum
Ooo siz baya aşmişsiniz kizBizde görüşüyoruz ama hep korka korka inanki. Çocuklu arkadaşlarım cok , koronayı geçtim kış, kreş sebebiyle çocuklar da hep hasta. Birbirlerinin suluklrından su içmeler, diş kaşıyıcı ve emzikleri ortak kullanmaları falanengel olamıyoruz . Allah’a emanetler
Evi bırak ben yaşadığım ilçeden sıkıldım.En son bayramda çıkmışım ilçe dışınaOoo siz baya aşmişsiniz kiz
İyice bunalima girdim artik baska care kalmadi ki, mecburuz yani dort duvar bak bak nereye kadar surekli evde..
Çok geçmiş olsun canım.Uykusuzluktan,yorgunluktan,emzirmekten bağışıklık mı kalıyor bizde.Her sabah hasta gibi kalkıyorum bu sefer kaptım şifayı diyorum akşamına kalmıuor birşey.Bir gün yığılıp kalıcam diyorum gülüyorlar.Kizlar ben cok hastayim yaa agzimi oynatipda kousamiyorum bile oyle kotu oldum . Cocuklardan gecti agiz agizayiz tabi nolcakti baska. Tum vucudum.sizim.sizim sizliyor atrsim var sitma tutuyor . Biraz uyumusuzda terlemisim terlemek biraz olsun rahatlatti. Oglumda uyandi sallayamadim esimi uyandirdim onunda ici gecmis bi baktim oglan yatagin ortasinda hobbaaa yapiyo yine ben aldimbesige koydumda anca oyle salliyorum .
Gercketenn sacmamlik otesi dunusum .Allah yardimcisi olsun.Abimle bebişte bişey yok ama yengem ağır geçiriyor kuzum kulaklarına vurmuş . İltihaplandı heralde acile gitmişler antibiyotik vermiş . Annesi de korona ya hastane dönüşü ona gitmişlerÇocukla cok zor oluyor diyor kendime bakamıyorum çocuğa nasıl bakıcam diyor hasta hasta . Abim çalışıyor çünkü , ne kadar saçma dimi evde koronalı var adam işe gidiyor .
O kdar haklisinki canim . Uyuyordu bak besigin icine oturmus oyle uyuyo bende yatirayimm dedim sen misin yatiran yirtti ortaligi uyanik suanÇok geçmiş olsun canım.Uykusuzluktan,yorgunluktan,emzirmekten bağışıklık mı kalıyor bizde.Her sabah hasta gibi kalkıyorum bu sefer kaptım şifayı diyorum akşamına kalmıuor birşey.Bir gün yığılıp kalıcam diyorum gülüyorlar.
Sagol canimGeçmiş olsun canim ya
Çok hareketliler kuzum Allah korumuş yine . Geçmiş olsun . Madacasol ve sudocrem kullanırsın geçmeye başlayınca iz falan kalmaz . Kendini suçlamaKüçük kızımın koluna bilek kısmına çay döküldü baya da sıcaktı çay 2. Derece yanık plastik cerrahi doktoruna gittik pansuman yapılıp sarıldı çok üzgünüm büyük kızımın kaşına da dikiş atılmıştı onun üzüntüsünü atlatamadan bu geldi başıma ben nerde hata yapıyorum bu ara böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?