2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçmiş olsun canim ya

Sagol dunusum . Abingil nasil oldu dunus
Abimle bebişte bişey yok ama yengem ağır geçiriyor kuzum kulaklarına vurmuş . İltihaplandı heralde acile gitmişler antibiyotik vermiş . Annesi de korona ya hastane dönüşü ona gitmişler Çocukla cok zor oluyor diyor kendime bakamıyorum çocuğa nasıl bakıcam diyor hasta hasta . Abim çalışıyor çünkü , ne kadar saçma dimi evde koronalı var adam işe gidiyor .

Maalesef canim benim kuzenimde gecirmis esi negatif diye isyeri surekli gelsin diye cagirmis. Kuzenimde kotulesirsem diye yollamamiş.
Birde evet bu aralar kulak agrisi sikayeti cok duymaya basladim korona da :/

Maalesef canim benim kuzenimde gecirmis esi negatif diye isyeri surekli gelsin diye cagirmis. Kuzenimde kotulesirsem diye yollamamiş.
Birde evet bu aralar kulak agrisi sikayeti cok duymaya basladim korona da :/
Teğet geçtik bizde resmen valla. O ara Eşimde bi işe gitmişti tanıdıktı zaten. Benim şüphem vardı yengemle görüştüm diye o yüzden çıkarmamış o da maskesini hani bizde varsa gittiği yerdeki insanlara da bulaşmasın diye . Meğer onlar pozitifmiş 2 gün sonra haberleri geldi

Ben ekimde cocuklar cok hasta oldugunda cok suphelendim ama eşim test verdirmedi. O donem hic kimseyle gorusmedim. Ama artik cok bunaldım gorusmek istiyorum

Ben ekimde cocuklar cok hasta oldugunda cok suphelendim ama eşim test verdirmedi. O donem hic kimseyle gorusmedim. Ama artik cok bunaldım gorusmek istiyorum
Bizde görüşüyoruz ama hep korka korka inanki. Çocuklu arkadaşlarım cok , koronayı geçtim kış, kreş sebebiyle çocuklar da hep hasta. Birbirlerinin suluklrından su içmeler, diş kaşıyıcı ve emzikleri ortak kullanmaları falan engel olamıyoruz . Allah’a emanetler

Ooo siz baya aşmişsiniz kiz
İyice bunalima girdim artik baska care kalmadi ki, mecburuz yani dort duvar bak bak nereye kadar surekli evde..

Ooo siz baya aşmişsiniz kiz
İyice bunalima girdim artik baska care kalmadi ki, mecburuz yani dort duvar bak bak nereye kadar surekli evde..
Evi bırak ben yaşadığım ilçeden sıkıldım.En son bayramda çıkmışım ilçe dışınaKızım okulda eşim çalışıyor.Biz de konu komşu akraba gidip geliyoruz.Dışarda da oturuyoruz.Yalnızca avm gibi kalabalık yerlere gitmiyoruz.Ben arada minibüse biniyorum.Maskeyi ihmal etmiyoruz ama.Çok şükür kızımın nezlesi dışında iki yıldır bir sorun yaşamadık.Bunları da yapmasak kafayı yicez bir ergen bir bebe evde bir de eşim evden çalışıuor bu aralar evde çoğu zaman

Çok geçmiş olsun canım.Uykusuzluktan,yorgunluktan,emzirmekten bağışıklık mı kalıyor bizde.Her sabah hasta gibi kalkıyorum bu sefer kaptım şifayı diyorum akşamına kalmıuor birşey.Bir gün yığılıp kalıcam diyorum gülüyorlar.

Gercketenn sacmamlik otesi dunusum .Allah yardimcisi olsun.

O kdar haklisinki canim . Uyuyordu bak besigin icine oturmus oyle uyuyo bende yatirayimm dedim sen misin yatiran yirtti ortaligi uyanik suan

Küçük kızımın koluna bilek kısmına çay döküldü baya da sıcaktı çay 2. Derece yanık plastik cerrahi doktoruna gittik pansuman yapılıp sarıldı çok üzgünüm büyük kızımın kaşına da dikiş atılmıştı onun üzüntüsünü atlatamadan bu geldi başıma ben nerde hata yapıyorum bu ara böyle oldu

Çok hareketliler kuzum Allah korumuş yine . Geçmiş olsun . Madacasol ve sudocrem kullanırsın geçmeye başlayınca iz falan kalmaz . Kendini suçlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…