Ah canim ah ozellikle aileler hep boyle der, 'eş ailesi' ama kulaklari tikayip kendi bildiginden şaşmayacaksinSozum isini iyo yaoanlara degil tabiki ama suan pandemide bahame hersey helten bastan savma. Dr sorun gormeyip bizi gonderince ben bisey icin diretince ben pimpirikli oluyorum pink cok biliyo oluyorum ama hepte hakli cikiyorum.
Cocuk ilaclari kalmamis depolarda bizim ecz demisti dolvenn yok mesela epeydir onun herine pedifen veriyorlar . . Hersey ucik fiyat. Bende 35tlnaldim bagirsak ilacini zamlanmis devlet yaziyor ama ugrasmak istemedim iki saat kabiz olduguna ikna etcen dr u keyfi yeterse yazcakBizimde oyle maalesefdün astim ilaclarini bulamadım 2 ecz sordum depolarda yok dediler
Sonra eşim bir kaç ecz. Yi aramiş birinde bulunca hemen aldik veee 80 tl olmuşbu yusraya 1 ay gidecek, dozunu arttirdik çünkü bu sene. Daha takviyeler bitiyor yerine alinacak.... Redexon c vitamini aldik, ben baya memnun kaldim
Gercekten Allah yardımcımız olsun aldığımız zamlara sevinemiyoruz çünkü paranin degeri yokCocuk ilaclari kalmamis depolarda bizim ecz demisti dolvenn yok mesela epeydir onun herine pedifen veriyorlar . . Hersey ucik fiyat. Bende 35tlnaldim bagirsak ilacini zamlanmis devlet yaziyor ama ugrasmak istemedim iki saat kabiz olduguna ikna etcen dr u keyfi yeterse yazcak
Kimse umurumda degil. Esim hala goturme taraftari degil bi dr kurcalama cocugu dedi bana onu soyluyo surekli o dr u dinle bak die. Aksam 2.kalayo yapti serti cikarip agladimtan 1 saat sonra guzel yumusak bir kaka yalti o kdar sevindimki ikide bir soyluyorum oglum cok guzel kaka yapti babasi die seviyorum anladik dio nie ikide bor soyluyosun alt tarafi b.k dio anne e gibi dusunemiyorlarAh canim ah ozellikle aileler hep boyle der, 'eş ailesi' ama kulaklari tikayip kendi bildiginden şaşmayacaksin
zama sevinirken hergun biseylere zam geliyo zaten .Gercekten Allah yardımcımız olsun aldığımız zamlara sevinemiyoruz çünkü paranin degeri yok
Dusunmezler canim sen kendi bildigine bak. Onlara kalsa biz dusunce gucuyle hasta ediyoruzKimse umurumda degil. Esim hala goturme taraftari degil bi dr kurcalama cocugu dedi bana onu soyluyo surekli o dr u dinle bak die. Aksam 2.kalayo yapti serti cikarip agladimtan 1 saat sonra guzel yumusak bir kaka yalti o kdar sevindimki ikide bir soyluyorum oglum cok guzel kaka yapti babasi die seviyorum anladik dio nie ikide bor soyluyosun alt tarafi b.k dio anne e gibi dusunemiyorlar
Allah sonumuzu hayr etsin ne diyeyim bakamıyorum artik haberlerezama sevinirken hergun biseylere zam geliyo zaten .
Amiinn cnmAllah sonumuzu hayr etsin ne diyeyim bakamıyorum artik haberlere
İnsallah iyi cikar canımSelamnkizlar nasilsiniz Pink çok geçmiş sun canim bizde hastaneye gidip geliyoru kan değerlerimize bakıyorlar
Ah canım kıyamam ya.Zor gerçekten birşey yapamamak.İnşalllah düzelir canımmnKac kere goturdum canim diyet bile yaptik ama hic bisey care etmiyor. Inanirmisin bazen lavman bile kaka yaptirmiyor. Aciyacak diye yapmiyor 1 saat dilaniyor evde mizirdana mizirdana cok uzuluyorum. Canim simdi 21ine rand aldim yine bi daniscam cok artti kisla birlikte kabizligi. Insallah duzelir canim memeden kesince o kdar zor yapiyorki o agliyor ben agliyorum....
Sagol canim insallahAh canım kıyamam ya.Zor gerçekten birşey yapamamak.İnşalllah düzelir canımmn
Sagol canim. Sizede gecmis olsin nasil cikti canim degerlendirdimi dr sonuclariSelamnkizlar nasilsiniz Pink çok geçmiş sun canim bizde hastaneye gidip geliyoru kan değerlerimize bakıyorlar
Kullanımını da sorarım çok memnundu çocuğun psikolojisi bozulmuş kaka yapmak bile istemiyormuş çocuk korkudan bu ilaç iyi gelmişCanim.cok tesekkur edrrim yarinn alayim bugun gec gordum. Valla parasi umurumda degil cocuk telef oldu kabizliktan . Nasil kullaniliyormis cnm onuda sorabilirmisin
Sabah içtiği bi içeceğim içine 10 ml koyuyormuş kabızlık durumuna göre değişiyormuş reçetesini okursunCanim.cok tesekkur edrrim yarinn alayim bugun gec gordum. Valla parasi umurumda degil cocuk telef oldu kabizliktan . Nasil kullaniliyormis cnm onuda sorabilirmisin
Viral bir enfeksiyon geciriyormhs büyük ihtimal ondan dedi ama takip edeceğiz dediSagol canim. Sizede gecmis olsin nasil cikti canim degerlendirdimi dr sonuclari
Geçmiş olsun canim. Şuan birşey var miViral bir enfeksiyon geciriyormhs büyük ihtimal ondan dedi ama takip edeceğiz dedi
Gecmis olsun cnm bunada sukurViral bir enfeksiyon geciriyormhs büyük ihtimal ondan dedi ama takip edeceğiz dedi
Geçmiş olsun dünüşümKizlar ben cok hastayim yaa agzimi oynatipda kousamiyorum bile oyle kotu oldum . Cocuklardan gecti agiz agizayiz tabi nolcakti baska. Tum vucudum.sizim.sizim sizliyor atrsim var sitma tutuyor . Biraz uyumusuzda terlemisim terlemek biraz olsun rahatlatti. Oglumda uyandi sallayamadim esimi uyandirdim onunda ici gecmis bi baktim oglan yatagin ortasinda hobbaaa yapiyo yine ben aldimbesige koydumda anca oyle salliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?