2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sozum isini iyo yaoanlara degil tabiki ama suan pandemide bahame hersey helten bastan savma. Dr sorun gormeyip bizi gonderince ben bisey icin diretince ben pimpirikli oluyorum pink cok biliyo oluyorum ama hepte hakli cikiyorum.
Ah canim ah ozellikle aileler hep boyle der, 'eş ailesi' ama kulaklari tikayip kendi bildiginden şaşmayacaksin

Cocuk ilaclari kalmamis depolarda bizim ecz demisti dolvenn yok mesela epeydir onun herine pedifen veriyorlar . . Hersey ucik fiyat. Bende 35tlnaldim bagirsak ilacini zamlanmis devlet yaziyor ama ugrasmak istemedim iki saat kabiz olduguna ikna etcen dr u keyfi yeterse yazcak

Gercekten Allah yardımcımız olsun aldığımız zamlara sevinemiyoruz çünkü paranin degeri yok

Ah canim ah ozellikle aileler hep boyle der, 'eş ailesi' ama kulaklari tikayip kendi bildiginden şaşmayacaksin
Kimse umurumda degil. Esim hala goturme taraftari degil bi dr kurcalama cocugu dedi bana onu soyluyo surekli o dr u dinle bak die. Aksam 2.kalayo yapti serti cikarip agladimtan 1 saat sonra guzel yumusak bir kaka yalti o kdar sevindimki ikide bir soyluyorum oglum cok guzel kaka yapti babasi die seviyorum anladik dio nie ikide bor soyluyosun alt tarafi b.k dio anne e gibi dusunemiyorlar

Dusunmezler canim sen kendi bildigine bak. Onlara kalsa biz dusunce gucuyle hasta ediyoruz

Ah canım kıyamam ya.Zor gerçekten birşey yapamamak.İnşalllah düzelir canımmn

Canim.cok tesekkur edrrim yarinn alayim bugun gec gordum. Valla parasi umurumda degil cocuk telef oldu kabizliktan . Nasil kullaniliyormis cnm onuda sorabilirmisin
Kullanımını da sorarım çok memnundu çocuğun psikolojisi bozulmuş kaka yapmak bile istemiyormuş çocuk korkudan bu ilaç iyi gelmiş

Kizlar ben cok hastayim yaa agzimi oynatipda kousamiyorum bile oyle kotu oldum . Cocuklardan gecti agiz agizayiz tabi nolcakti baska. Tum vucudum.sizim.sizim sizliyor atrsim var sitma tutuyor . Biraz uyumusuzda terlemisim terlemek biraz olsun rahatlatti. Oglumda uyandi sallayamadim esimi uyandirdim onunda ici gecmis bi baktim oglan yatagin ortasinda hobbaaa yapiyo yine ben aldim besige koydumda anca oyle salliyorum .

Geçmiş olsun dünüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…