2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hatırlarsanız ben mart annesi olacakken
Ocakta doğurmuştum
Oğlumun 2. Yaşını kutladık kızlar aile arasında.
Evlatlarımız huzurla sağlıkla büyürler inşallah
Nice mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah canım Hoşgeldin daha sık görmek isteriz seni

Merhaba kızlar bu ara çocuklar beni çok yoruyor vaktim yok buraya girmeye.Bizim doğum günü Martta daha var.Oğlan iyice düştü emmeye bu gidişle zor bırakır.Yaza kadar devam edicezAma çok bunaldım gece gündüz hep dibimde.Ne uyku var ne dinlenme

Ben arayi açmaya başladım. Her istediginde vermiyorum 2 gündür. Birde ara ara soylemeye basladim sütün biteceğini..

Ben arayi açmaya başladım. Her istediginde vermiyorum 2 gündür. Birde ara ara soylemeye basladim sütün biteceğini..
Ben reddettiğimde yerlere atıyor kendini kafasını çarpıyor her yere.Birkaç kelime konuşuyor daha anlayacak durumda değil daha.Çevremdekiler konuşarak, ikna ederek bırakmışlar daha çok.Yaza kadar ilerler konuşması o zaman bırakırım diyorum.

Hakkimizda hayirlisi ben martta sonlandirmaya karar verdim. Ama konuşmakla olacak gibi durmuyor bizimde pek

Eyvah eyvah ay değiştirsen mi acaba
Anneme de soyledim. Keske soylemeseydim dun kafasina göre elbise almis getirdi. Bende kendi aldiklarimi giydirecegim dedim. Var ya her seferinde boyle yapar biliyor musun. 28 yasindayim yahu ben. Cocuklari eski kiyafetle de tutmam. Hâla onlara da bana da giydiklerimize mutlaka yorum yapar. Kalbi kırılmasın diye cok agir konusmadim ama sinirimden catladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…