2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Offf diyorum bu nasi guzellik bak sunun neyi var 2 dene mum dik bitti gitti eline saglik dunusum harika gorunuyor keske yiyebilsem
Ah canım benim Selin’le kavga ede ede yaptık
Evet gizli yapmak mümkün olmadığı için kızımla beraber yaptık süslemeyi çok abartılı değil zaten yarın oruçlu olucaz
Ona da eğlence olmuştur işte hep sürpriz olacak değil ya

Görümcemle Kv gelecek Doğum gününe köfte patates mercimek çorba pilav yapıcam ortaya salata yaparım ayran falan tatlı olarak pasta olacak süsleme işini hallettim silip süpürmem lazım ama detaya girmem çünkü kalabalıkta temizlikten eser kalmıyor arkalarından detaylı bi temizlik yaparım yatıya da kalırlar sanırım ertesi güne kahvaltı ve bi öğün yemek daha hazırlıcam of gözümde büyüyor bunların kalma huyu var işte benim için daha da yorucu oluyor kalmalarını istemiyorum ama mecbur

Kızlar hadi bana fikir verin bu elbise nasıl sizce ? Aldım ama sanki yakışmadı gibi geldi köylü kızı gibi oldum sanki sizce de öyle mi duruyor ?

Eklentiler

• 8534EEE9-9921-41FC-8FAB-B36A2BFC2E60.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bu benim oğlumun dogum günü masasıydı mreşten arkadaşlarıyla kutladık şastasını bizde 200 e yaptırdık

Eklentiler

• 28F21845-B09D-4FC9-9063-611E01077500.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 51
  • A71E9980-0D7C-4F1E-ACC4-FD8948478EA8.webp
    84,7 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…