Dünüşüm ben balon süs ıvır zıvır aldım 200 TL cik tuttuSlm kizlar nasilsiniz, dooonn gunu yapacakmisiniz esim diyoki kimse gelmesin kendi icimizde kutlariz kimde deigide annemgille anmesigil ama onlar gelirse tabi pasta yaptircaz 350 400 tl . Ama gelmese kendimize gore 110 tl pasta ucreti,bende kiyamiyorum oglusuma pastayi kendim ypayim diyorum
Hee batti da ben sildimIyi ilmis ins halisi batmistir
Valla lcw bu sene beni delirtti. Buyuk kiza aldigim elbiseler kucucuk totosunda kaldi. Yazik gunah giyemedi bile dogru duzgun. Suan 4.5 yasinda bende 6 7 yaş almaya basladim. Esleme pek birsey almiyoruz alirsakta artik 3 4 yaş aliyorum. 24-36 tam oluyor genelde ablasininkileri giyiyorBende özel pasta yaptırmayacağım 7-8 kişilik bi pasta 110 tl öyle alırım artık bu arada sen lcw san kızlarına elbise kaç yaş alıyorsun merak ettim ben büyüğüne 8-9 yaş alıyorum ama 9-10 mu alsam dedim
Ya bende evde birşey denemek istiyorumda gecende farkli birsey denedim o bile cok masraflı tuttu. Birde yapmayi dusundugum şeyin malzemeleri dahada fazla tutar. Birde yakarsam ya da güzel olmazsa diye cesaret edemiyorumPastayı kendim yapsam dedim eşimde diyor ki yaparsın beğenmezsin beni iki kere masrafa sokmariske atmam pastadan alırım dedim bi tanesi 28 TL olmuş Daha bunun şantisi kreması meyvesi süsü … dedim haklısın en iyisi almak
En iyisi mağazaya gidip üzerine deneyip almak ama o da gözümde büyüyorValla lcw bu sene beni delirtti. Buyuk kiza aldigim elbiseler kucucuk totosunda kaldi. Yazik gunah giyemedi bile dogru duzgun. Suan 4.5 yasinda bende 6 7 yaş almaya basladim. Esleme pek birsey almiyoruz alirsakta artik 3 4 yaş aliyorum. 24-36 tam oluyor genelde ablasininkileri giyiyor
Canim deneyipte aldim ben o elbiseleri ama kurutma makinamda çekme yaptı. Sırf pamuk almakta iyi değil herhaldeEn iyisi mağazaya gidip üzerine deneyip almak ama o da gözümde büyüyor
Anlayamadim canimDunusum ve ajo aklimda ozel bi pasta yok ya 2teosi rulo pasta yada rulonpasta ile baska bir sekillendirme gormustum onu daha oncesinde deneyip karar
Diyorum ya şanti bile 30 TL olmuşYa bende evde birşey denemek istiyorumda gecende farkli birsey denedim o bile cok masraflı tuttu. Birde yapmayi dusundugum şeyin malzemeleri dahada fazla tutar. Birde yakarsam ya da güzel olmazsa diye cesaret edemiyorum
Bende öyle diyordum şu balonu da alayım şu süsü de alayım derken 200 lik oldumAnlayamadim canimuykuluklu mu yazdın ne yahu
Ben geçen sene 1 diye yaptirdim. Sonra yusra ya bir pasta siparis ettik adam gunu karistirmis pasta hazir olmamiş apar topar ordan iki cesit pasta alip gelmisti. O gun baya stresli ve eşimle kavgalı geçti. Şimdi bir Yağcıoğluna bakcam fiyatlara bir de bizim burdakilere sorcam. Süs bile sadece balon almayi dusunuyorum. Yusra da aldığım herşeyi cocuklar parcaladi. Buyuduklerinde illa isterlerse şatavatli yaparim..
Canim alirdim ama hem aile içinde olcak hemde dedigim gibi sonra kullanmaya saklayamiyosun. Yusra da cok guzel susler aldim hepsinin parcasini yerden topladim. Çocuklar tutcagini bilsem alirdim. Renkli balonlar alirim o kadar. Bir yanim kendime birşey almak istiyor. Bir yanimda iki resim için mi alcaksin diyor. Pastayi ogreneyimde önce sonra ev temizligi hazırlığı pofffffDiyorum ya şanti bile 30 TL olmuşPinkpinkblue hayatında kaç kere pasta yaptın diye sorsana dünüş rulo pastayı kesin ruloyamam ben
Bende öyle diyordum şu balonu da alayım şu süsü de alayım derken 200 lik oldum
Yapar benim dunusumDiyorum ya şanti bile 30 TL olmuşPinkpinkblue hayatında kaç kere pasta yaptın diye sorsana dünüş rulo pastayı kesin ruloyamam ben
Bende öyle diyordum şu balonu da alayım şu süsü de alayım derken 200 lik oldum
Ay o kadarda anlasilmaz degil beAnlayamadim canimuykuluklu mu yazdın ne yahu
Ben geçen sene 1 diye yaptirdim. Sonra yusra ya bir pasta siparis ettik adam gunu karistirmis pasta hazir olmamiş apar topar ordan iki cesit pasta alip gelmisti. O gun baya stresli ve eşimle kavgalı geçti. Şimdi bir Yağcıoğluna bakcam fiyatlara bir de bizim burdakilere sorcam. Süs bile sadece balon almayi dusunuyorum. Yusra da aldığım herşeyi cocuklar parcaladi. Buyuduklerinde illa isterlerse şatavatli yaparim..
ben pasta yapcam desem koca kisisi 3 gun gulerYapar benim dunusumben hep yapiyotum az malzemeli ve guzel oluyor. Firimxan cikarinca sicakken hemen ruloluyosun dunus firin kagidina doktuvun ici cok kolay oluyo az soguyincada i firin kagidini cikariyosun icine iater krem sanri muz cilek ne koyarsan yada muahllebili krema ne istersen
Pink şimdi büyük kızımın Doğum günü yarın ben süslemeyi hangi ara yapıcam kızım evde sürpriz olsun istiyorum ama iftardan sonra pasta kesicezAy o kadarda anlasilmaz degil berulo pasta denicem diyorum
Verdin gazı canım da çekmişti zaten dünüş çikolata soslu portakallı tart kek yaptımYapar benim dunusumben hep yapiyotum az malzemeli ve guzel oluyor. Firimxan cikarinca sicakken hemen ruloluyosun dunus firin kagidina doktuvun ici cok kolay oluyo az soguyincada i firin kagidini cikariyosun icine iater krem sanri muz cilek ne koyarsan yada muahllebili krema ne istersen
ben pasta yapcam desem koca kisisi 3 gun guler
bizim burda carrefourun pastalari hem cok taze hem de daha uygun oluyoe kizlar
Offf diyorum bu nasi guzellikVerdin gazı canım da çekmişti zaten dünüş çikolata soslu portakallı tart kek yaptımbuyruk gelin yemeye Amine Busra
Cok zor cnm nasil gizli yapcan arkadasi filan varsa anca ona yollarsin .orucmusun Allah kabul etsin canimPink şimdi büyük kızımın Doğum günü yarın ben süslemeyi hangi ara yapıcam kızım evde sürpriz olsun istiyorum ama iftardan sonra pasta kesicez
Evet gizli yapmak mümkün olmadığı için kızımla beraber yaptık süslemeyi çok abartılı değil zaten yarın oruçlu olucazCok zor cnm nasil gizli yapcan arkadasi filan varsa anca ona yollarsin .orucmusun Allah kabul etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?