2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dünüşüm ben balon süs ıvır zıvır aldım 200 TL cik tuttu Selin’e elbise kendime elbise daha tam beğenmedim bakıyorum hala ama öyle pahalılara değil pasta 200 tl den aşağı yok 10-15 kişilik fiyatlar öyle bizim burda. Bende arkadaşlara ayrı aileye ayrı yapıcam geçen sene içimde kaldı kimseler gelemedi saçma sapan oldu herkes gönül koydu falan… bu sene atıyorum cumartesi aileye pazar da arkadaşlarla kutlarız dedik iki pasta almamız gerekecek sadece sorun o .

Pastayı kendim yapsam dedim eşimde diyor ki yaparsın beğenmezsin beni iki kere masrafa sokma riske atmam pastadan alırım dedim bi tanesi 28 TL olmuş Daha bunun şantisi kreması meyvesi süsü … dedim haklısın en iyisi almak

Valla lcw bu sene beni delirtti. Buyuk kiza aldigim elbiseler kucucuk totosunda kaldi. Yazik gunah giyemedi bile dogru duzgun. Suan 4.5 yasinda bende 6 7 yaş almaya basladim. Esleme pek birsey almiyoruz alirsakta artik 3 4 yaş aliyorum. 24-36 tam oluyor genelde ablasininkileri giyiyor

Ya bende evde birşey denemek istiyorumda gecende farkli birsey denedim o bile cok masraflı tuttu. Birde yapmayi dusundugum şeyin malzemeleri dahada fazla tutar. Birde yakarsam ya da güzel olmazsa diye cesaret edemiyorum

En iyisi mağazaya gidip üzerine deneyip almak ama o da gözümde büyüyor

Dunusum ve ajo aklimda ozel bi pasta yok ya 2teosi rulo pasta yada rulonpasta ile baska bir sekillendirme gormustum onu daha oncesinde deneyip karar

Dunusum ve ajo aklimda ozel bi pasta yok ya 2teosi rulo pasta yada rulonpasta ile baska bir sekillendirme gormustum onu daha oncesinde deneyip karar
Anlayamadim canim uykuluklu mu yazdın ne yahu
Ben geçen sene 1 diye yaptirdim. Sonra yusra ya bir pasta siparis ettik adam gunu karistirmis pasta hazir olmamiş apar topar ordan iki cesit pasta alip gelmisti. O gun baya stresli ve eşimle kavgalı geçti. Şimdi bir Yağcıoğluna bakcam fiyatlara bir de bizim burdakilere sorcam. Süs bile sadece balon almayi dusunuyorum. Yusra da aldığım herşeyi cocuklar parcaladi. Buyuduklerinde illa isterlerse şatavatli yaparim..

Ya bende evde birşey denemek istiyorumda gecende farkli birsey denedim o bile cok masraflı tuttu. Birde yapmayi dusundugum şeyin malzemeleri dahada fazla tutar. Birde yakarsam ya da güzel olmazsa diye cesaret edemiyorum
Diyorum ya şanti bile 30 TL olmuş Pinkpinkblue hayatında kaç kere pasta yaptın diye sorsana dünüş rulo pastayı kesin ruloyamam ben
Bende öyle diyordum şu balonu da alayım şu süsü de alayım derken 200 lik oldum

Canim alirdim ama hem aile içinde olcak hemde dedigim gibi sonra kullanmaya saklayamiyosun. Yusra da cok guzel susler aldim hepsinin parcasini yerden topladim. Çocuklar tutcagini bilsem alirdim. Renkli balonlar alirim o kadar. Bir yanim kendime birşey almak istiyor. Bir yanimda iki resim için mi alcaksin diyor. Pastayi ogreneyimde önce sonra ev temizligi hazırlığı pofffff

Yapar benim dunusum ben hep yapiyotum az malzemeli ve guzel oluyor. Firimxan cikarinca sicakken hemen ruloluyosun dunus firin kagidina doktuvun ici cok kolay oluyo az soguyincada i firin kagidini cikariyosun icine iater krem sanri muz cilek ne koyarsan yada muahllebili krema ne istersen

Ay o kadarda anlasilmaz degil be rulo pasta denicem diyorum

ben pasta yapcam desem koca kisisi 3 gun guler
bizim burda carrefourun pastalari hem cok taze hem de daha uygun oluyoe kizlar

Verdin gazı canım da çekmişti zaten dünüş çikolata soslu portakallı tart kek yaptım buyruk gelin yemeye Amine Busra

Eklentiler

• FBB32767-922E-417F-9EAA-B7A9EA05D5F9.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 36
ben pasta yapcam desem koca kisisi 3 gun guler
bizim burda carrefourun pastalari hem cok taze hem de daha uygun oluyoe kizlar
konu dogumgunu pastasi olunca benide ciddiye almayanlar olacaktir amaaa ben onlari pismaann etmezmiyim . Carrefourdan hic almadik canim burdada irka diye bir pastane var epey yuksek fiyatlar ama her malzemesi kaliteli cok lezzetli oluyor herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…