2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sagol canim esmeli kesme iyiymis kizda cok kivrandik cok uzadi is 2aya yakin yavrum meme meme diye dolandi . Sabir tasini herkese tavsiye ediyorum surun surdurun bebeleriniz memeyi biraksin
Son durum ne dünüşüm nasıl gidiyor Bugün bizim doğum günümüzZzz gelinini iki sene önce bugün bu saatlerde doğurmaya hazırlanıyordum

Son durum ne dünüşüm nasıl gidiyor Bugün bizim doğum günümüzZzz gelinini iki sene önce bugün bu saatlerde doğurmaya hazırlanıyordum
Bende yazmak icin girdum geliniminn dogum gununu kutlayim diye . Dogum gunun kutlu olsun cicek kizim omrun bahtinn acik sans mutluluk ve en onemliside saglik dolu olsun hosgelsin 2yasin minik kusum . Dunusum bebde bugun cok dogurmak istemistim ama yarin dogurmustum . Iyi dunus masallah meme defteri kapandi 2 gecedir cok aglasada normal meme muptelasi olan bi bebek icin beklenmedik bir durum degil cok sukur onuda atlatiriz. Gece zirladikca su veriyorum icerse iciyor bazen kiziyorum şşş veya susda yat hııı bazen yeter oglum yeteeer diyorum bazen mutfaga goturup bardakdan su iciriyorum anneye bi saril diyip yiyorum oyle iste

Yaaa dünüşüm cok teşekkür ederiz 2 gün geçmiş bile bir haftaya rahatlar sende o da kuzum . Sana Tarkan dan geççek şarkısını gönderiyorum

Bugunde oglusumun dogum gunuydu kizlar. Parti yapmicam diyordumda . Aksamustu 4te parti yapmaya karar vermek zorunda kaldim annemgil kardesimgil kayinvakidemgil geldiler 8 10 cesit cikarmaya useniyodumya patates salatasi kuru pasta yaspasta ikram ettim aksam 4ten sonra anca bu .

Gunaydin kizlar 10gun oldu memeden keseli 6da agladi yanima aldim oyle sicakligimi hissedince meme istedi bazen boyoe sabahlari ucuyla oynamak isriyordu izin veriyodum .yine oyle sandim cikardi sevindi bi emecekti geri cekildim annecim meme eggh olmustuya unuttunmu dedim epey agladi icim sizladi

Gecmis olsun canim neyiniz var .paylasiyosun kizlari hasta gibi durmuyolar
Ah canim 3 haftadir sürekli tekrarliyor. En son iki hafta once cuma aksami acile götürüp antibiyotik yazdirdim. Gecen cuma bitti. Pazar günü yusra da tekrar burun akintisi öksürük sali gunu okula gondermedim özele goturdum orta kulak iltihabi.. dun aksamda eslem hafif ateslendi, benimde yine tam iyileşmedigim halde boğazlarım acıdı bütün gece. Burunlar hep dolu. İllallah ettim bu sene burun silmekten peçete dayanmiyor valla güldüğüme bakmayin cok asabim bozuk yani

Tam alışana kadar olur canim boyle boyle alisacaklar işte ne yapalım. Büyüdüler artik cok şükür bu kadar emdiler

Canim cok gecmis olsun.valla haklisin aile boyu sumuş olmis yine

Canim cok gecmis olsun.valla haklisin aile boyu sumuş olmis yine
Sorma bu sene bende yakalaniyorum onlarla ve iyileşmek yok
Kestinmi canim sen cok sukur ya iyi oldu kendi adima tam zamaninda kestim. Tasinicaz ev topluyorum bir yandanda basim cok kalabalik bu aralar canim
Yok canim kesemedim hâla. Bir sabah, bir ogle birde gece uyumadan emiyor. Gece de 2 kere en fazla emiyor.. ama tamamen kesemedik yani hastalıklardan.

Neden taşınıyosunuz hakkinizda hayirlisi olsun. Şehir degistircek misin istanbula gel kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…