Son durum ne dünüşüm nasıl gidiyorSagol canim esmeli kesme iyiymiskizda cok kivrandik cok uzadi is 2aya yakin yavrum meme meme diye dolandi . Sabir tasini herkese tavsiye ediyorum surun surdurun bebeleriniz memeyi biraksin
Bende yazmak icin girdum geliniminn dogum gununu kutlayim diyeSon durum ne dünüşüm nasıl gidiyorBugün bizim doğum günümüzZzz gelinini iki sene önce bugün bu saatlerde doğurmaya hazırlanıyordum
Yaaa dünüşüm cok teşekkür ederizBende yazmak icin girdum geliniminn dogum gununu kutlayim diye. Dogum gunun kutlu olsun cicek kizim omrun bahtinn acik sans mutluluk ve en onemliside saglik dolu olsun hosgelsin 2yasin minik kusum . Dunusum bebde bugun cok dogurmak istemistim ama yarin dogurmustum . Iyi dunus masallah meme defteri kapandi 2 gecedir cok aglasada normal meme muptelasi olan bi bebek icin beklenmedik bir durum degil cok sukur onuda atlatiriz. Gece zirladikca su veriyorum icerse iciyor bazen kiziyorum şşş veya susda yat hııı bazen yeter oglum yeteeer diyorum bazen mutfaga goturup bardakdan su iciriyorum anneye bi saril diyip yiyorum oyle iste
Harikaaaa..sağlıklı mutlu yaslari olsunNasıl olmuş süslerimiz teyzeleriiii
Gecti ya cok sukur dunusum seyreldi meme? SorulariYaaa dünüşüm cok teşekkür ederiz2 gün geçmiş bile bir haftaya rahatlar sende o da kuzum . Sana Tarkan dan geççek şarkısını gönderiyorum
Bizim o is tamamGünaydın kızlar nasılsınızbizde toparlamaya başladık 10 gün sonra doğum günümüz memeyi de mesecez bakalim
Ohhh ne güzel ya darısı bana sabır taşını suya koyuyorsun demiBizim o is tamam.gel meme vereyim diyorumda ııı egghh dio pofidik koltuklu sutyenlerimede kavustum . Allah kolaylik versin canim
Suyla islattim canim zatenn eriyor gibi oluuor aromasi parmagina geciyor o parmaginin islagini sur kahverengi kisma ve ucuna . En fazla 2defa agzina alabiliyor kokusu ayri kotu tadi ayri kotuOhhh ne güzel ya darısı bana sabır taşını suya koyuyorsun demi
Gecmis olsun canim neyiniz var .paylasiyosun kizlari hasta gibi durmuyolarİyi geceler kızlar epeydir girmemisim ben topige yabiz ayni yerde sayiyoruz. Yine ailecek hastayiz hiç oyilesemedik 3 hafta oldu...
Ah canim 3 haftadir sürekli tekrarliyor. En son iki hafta once cuma aksami acile götürüp antibiyotik yazdirdim. Gecen cuma bitti. Pazar günü yusra da tekrar burun akintisi öksürük sali gunu okula gondermedim özele goturdum orta kulak iltihabi.. dun aksamda eslem hafif ateslendi, benimde yine tam iyileşmedigim halde boğazlarım acıdı bütün gece. Burunlar hep dolu. İllallah ettim bu sene burun silmekten peçete dayanmiyorGecmis olsun canim neyiniz var .paylasiyosun kizlari hasta gibi durmuyolar
Tam alışana kadar olur canim boyle boyle alisacaklar işte ne yapalım. Büyüdüler artik cok şükür bu kadar emdilerGunaydin kizlar 10gun oldu memeden keseli 6da agladi yanima aldim oyle sicakligimi hissedince meme istedi bazen boyoe sabahlari ucuyla oynamak isriyordu izin veriyodum .yine oyle sandim cikardi sevindi bi emecekti geri cekildim annecim meme eggh olmustuya unuttunmu dedim epey agladi icim sizladi
Canim cok gecmis olsun.valla haklisin aile boyu sumuş olmis yineAh canim 3 haftadir sürekli tekrarliyor. En son iki hafta once cuma aksami acile götürüp antibiyotik yazdirdim. Gecen cuma bitti. Pazar günü yusra da tekrar burun akintisi öksürük sali gunu okula gondermedim özele goturdum orta kulak iltihabi.. dun aksamda eslem hafif ateslendi, benimde yine tam iyileşmedigim halde boğazlarım acıdı bütün gece. Burunlar hep dolu. İllallah ettim bu sene burun silmekten peçete dayanmiyorvalla güldüğüme bakmayin cok asabim bozuk yani
Kestinmi canim sen cok sukur ya iyi oldu kendi adima tam zamaninda kestim. Tasinicaz ev topluyorum bir yandanda basim cok kalabalik bu aralar canimTam alışana kadar olur canim boyle boyle alisacaklar işte ne yapalım. Büyüdüler artik cok şükür bu kadar emdiler
Sorma bu sene bende yakalaniyorum onlarla ve iyileşmek yokCanim cok gecmis olsun.valla haklisin aile boyu sumuş olmis yine
Yok canim kesemedim hâla. Bir sabah, bir ogle birde gece uyumadan emiyor. Gece de 2 kere en fazla emiyor.. ama tamamen kesemedik yani hastalıklardan.Kestinmi canim sen cok sukur ya iyi oldu kendi adima tam zamaninda kestim. Tasinicaz ev topluyorum bir yandanda basim cok kalabalik bu aralar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?