2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oyle yaparsam ileride pişman olurum diye korkuyorum. Ama büyük konuşmakta istemiyorum yapmak gerekirse mecbur başka yollar deneyecegiz

Bu arada benimkiler yine ikiside hasya
Bende buyuk konusmuyorum 1 ay vaktim var ramazana kadar bu isi halletmeliyim gerisini bilmiyirum . Yaaa gecmis olsun neleri var fistiklarin

Şaşırdım canım. Bende şuan oyle bir durum yok bak en son bugun 13.00 civari emdi
Yok canım maalesef benimkiler sıkıntı çıkaracak gibi.Abarısız bir saate yakın emdi bugün aralıksız.Kaç kere oturduk kalktık hatırlamıyorum.Koparmaya çalıştım yeter diye zor kopardım.Yaza kadar beklicem sanırım.Yazın dışarda bol bol vakit geçirir unutur biraz diye umuyorum bakalım.

Oyle yaparsam ileride pişman olurum diye korkuyorum. Ama büyük konuşmakta istemiyorum yapmak gerekirse mecbur başka yollar deneyecegiz

Bu arada benimkiler yine ikiside hasya
Benimki de hasta ya krup olmuş dün gece nasıl ateşlendi inşallah doğum gününe kadar iyileşir bu son olur

Ne çabuk geçiyor bu haftalar bi haftayı daha tamamladık iyi olmaya iyi hissetmeye çalışıyorum ama hastalıklar savaşlar modum düştü sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…