- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Kesersin insallah cnm bende hasta olmadan hemen kesmek istedim iyi oldu tasinma arefesi hic degilse. Canim sehir degistirmiyoruz cok sukur ev aldik supriz ve ani bir sekildeSorma bu sene bende yakalaniyorum onlarla ve iyileşmek yok
Yok canim kesemedim hâla. Bir sabah, bir ogle birde gece uyumadan emiyor. Gece de 2 kere en fazla emiyor.. ama tamamen kesemedik yani hastalıklardan.
Neden taşınıyosunuz hakkinizda hayirlisi olsun. Şehir degistircek misin istanbula gel kiz
Ayyy çok sevindim darisi basimiza diyelim o zamanKesersin insallah cnm bende hasta olmadan hemen kesmek istedim iyi oldu tasinma arefesi hic degilse. Canim sehir degistirmiyoruz cok sukur ev aldik supriz ve ani bir sekilde2 haftaya kadar insallah tasinicaz
Allah razi olsun canim. ALLAH HERKESE NASIP ETSINAyyy çok sevindim darisi basimiza diyelim o zamangüle güle oturun inşallah
Dünüşümmmm hayırlı olsun eviniz güle güle oturun inşallahKesersin insallah cnm bende hasta olmadan hemen kesmek istedim iyi oldu tasinma arefesi hic degilse. Canim sehir degistirmiyoruz cok sukur ev aldik supriz ve ani bir sekilde2 haftaya kadar insallah tasinicaz
Pink çok sevindim güle güle oturun csnimAllah razi olsun canim. ALLAH HERKESE NASIP ETSIN
Tesekkur ederim dunusum selincigime yatirimDünüşümmmm hayırlı olsun eviniz güle güle oturun inşallah
Canim cok tesekkur ederimPink çok sevindim güle güle oturun csnim
Cok uzuldum canim buyuk gecmis olsunm tomografi mi cektiler ne yaptilarKizlar dun aksam cinar ilkarabam varya ondan dustu kafasini tw unitesine sonrada agzini vurdu uniteye dudak bagi varya orasi kanasi bir baktimki kopmus ne kadar korktum. Hastaneye gittik birsey yapilamaz kendi kendinede kaynamaz boyle kalir dedi . Kafa travmasida oldugu icin misade altinda tuttular 3 defa norolojik muayene ettiler sonra ciktik
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın çok üzüldüm.İnşallah bir daha bu kadar korkutmaz sizi.Ama düşe kalka büyüyecekler.Benimki de morartıyor her tarafını.Geçen sıcak çay bardağını tuttu sakince bırak kuzum deyince bıraktı neyse ki.Ama o kısacık anda ömrümden ömür gitti.Arkamızı döndüğümüz anda bir yerlere saldırıyor.2-4 yaş arası sıkıntılı İnşallah atlatırız kazadız belasız.Kizlar dun aksam cinar ilkarabam varya ondan dustu kafasini tw unitesine sonrada agzini vurdu uniteye dudak bagi varya orasi kanasi bir baktimki kopmus ne kadar korktum. Hastaneye gittik birsey yapilamaz kendi kendinede kaynamaz boyle kalir dedi . Kafa travmasida oldugu icin misade altinda tuttular 3 defa norolojik muayene ettiler sonra ciktik
Çok geçmiş olsun canım ya çok yıprandınız bu sene ailecek hastalıktan.İnşallah bunlar son olur.Allah sağlık versin.Ah canim 3 haftadir sürekli tekrarliyor. En son iki hafta once cuma aksami acile götürüp antibiyotik yazdirdim. Gecen cuma bitti. Pazar günü yusra da tekrar burun akintisi öksürük sali gunu okula gondermedim özele goturdum orta kulak iltihabi.. dun aksamda eslem hafif ateslendi, benimde yine tam iyileşmedigim halde boğazlarım acıdı bütün gece. Burunlar hep dolu. İllallah ettim bu sene burun silmekten peçete dayanmiyorvalla güldüğüme bakmayin cok asabim bozuk yani
Canım hayırlı olsun.Güle güle oturmak nasip etsin Rabbim.Canim cok tesekkur ederim. Darisi ev sahibi olmak isteyenlere olsun
Cok gecmis olsun ihmal etme doktora gidip bakilsin mutlaka. Doğumgününüz kutlu olsunMerhaba kızlar ne zamandır giremedim.Geçen hafta böbrek ağrısı tuttu üç gün mahvoldum.İnşallah bir ara gidicem doktora.Ctesi hafifledi çok şükür.Pazar günü de oğlanın doğum gününü kutladık.20 kişi kadar vardık ama güzel geçti.Benim ağrıdan şaftım kaydığı için soramadım bile eşime bu haftasonu kutlama yapıcaz mı diye.Cuma sordum ne yapacaz cevap pasta,süs herşeyi ayarladım olduSevinsem mi sinirlensem mi bilemedim.Yani ben iyi olmasam nasıl kutlama yapacaktık?Alem benim bu kocam ya.Çoğu şeyi halletti işimi kolaylaştırdı.Bir gün öncesi temizlikle uğraştık yardıma gelen olduğu halde.Birkaç çeşit annemle yaptık gelen misafirler de getirdiler sağolsunlar.Çok şükür bitti gitti
Valla dünden beri daha berbat haldeyim. Oksurmekten uyumadim. Eslemde de basladi öksürük tekrar :/Çok geçmiş olsun canım ya çok yıprandınız bu sene ailecek hastalıktan.İnşallah bunlar son olur.Allah sağlık versin.
Sagol canim, evet oyle tabi gorunmez kaza ne guzel sessiz sessize oynuyordu yavrum . Ayy sizede gecmis olsun iyiki sicagiyla panikleyop devirmemis Allah esirgesin yaa cok korkuyorum boyle seylerdenÇok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın çok üzüldüm.İnşallah bir daha bu kadar korkutmaz sizi.Ama düşe kalka büyüyecekler.Benimki de morartıyor her tarafını.Geçen sıcak çay bardağını tuttu sakince bırak kuzum deyince bıraktı neyse ki.Ama o kısacık anda ömrümden ömür gitti.Arkamızı döndüğümüz anda bir yerlere saldırıyor.2-4 yaş arası sıkıntılı İnşallah atlatırız kazadız belasız.
Allah razi olsun canim insallah cok zormus ya toplanmak 2cocukla bide uzadi yavas yavas toplanmak daha zormusCanım hayırlı olsun.Güle güle oturmak nasip etsin Rabbim.
İnşallah bir kaç gün sonra rahatlarsiniz. Biz birakamadikNasılsınız gencler sesiniz çıkmıyor ben eslemi sütten kestim bugün 2.gunumuz dün çok zor geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?