Ben daha denemedim bile.Sürekli memede bu aralar diş mi çıkartıyor anlamadım.Daha konuşma yok bizde doğru dürüst.Biraz konuşma başlasın konuşarak ikna etmeye uğraşıcam bakalım.
Ben daha denemedim bile.Sürekli memede bu aralar diş mi çıkartıyor anlamadım.Daha konuşma yok bizde doğru dürüst.Biraz konuşma başlasın konuşarak ikna etmeye uğraşıcam bakalım.
Bizim konuşuyor. İstediği koltuğu gosterip, otur ben burda emcem diyor bende tamamen kesmeyi deneyemedim azaltmaya cabaliyorum hâla. Ama ben baktım diş geliyor taaa en büyük azılardan hemde
Bizim konuşuyor. İstediği koltuğu gosterip, otur ben burda emcem diyor bende tamamen kesmeyi deneyemedim azaltmaya cabaliyorum hâla. Ama ben baktım diş geliyor taaa en büyük azılardan hemde
Allah razi olsun canim insallah cok zormus ya toplanmak 2cocukla bide uzadi yavas yavas toplanmak daha zormus biyoe seyelerde cok tezcanliyim hemen tasinmak isterdim haftaya nasipse insallah . Sizinde dogum gununuz kutlu olsun sagkijli nice seneleri olsun kocaoglanin sanada cok gecmis olsun canim
Benimkide düşkün azatmaya çabaladım baştan Sonuç aldik gibi oldu ama kesemeden hastalandık hepimiz. Havalarda soğuk olunca vazgeçtim. Bu seferde surekli yine istemeye basladi. Vermeyince çok ağlıyor ve agresifleşip ablasına bana vuruyor
Hastalıktan kurtulabilsek yine hepimiz hastayiz valla bugün çocukları dışarı cikardim ama göçtüm resmen, uzerimden tır geçmiş gibi. Aksam acile gittim kendime ilac yazdirdim