2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben daha denemedim bile.Sürekli memede bu aralar diş mi çıkartıyor anlamadım.Daha konuşma yok bizde doğru dürüst.Biraz konuşma başlasın konuşarak ikna etmeye uğraşıcam bakalım.
Bizim konuşuyor. İstediği koltuğu gosterip, otur ben burda emcem diyor bende tamamen kesmeyi deneyemedim azaltmaya cabaliyorum hâla. Ama ben baktım diş geliyor taaa en büyük azılardan hemde

Bizim konuşuyor. İstediği koltuğu gosterip, otur ben burda emcem diyor bende tamamen kesmeyi deneyemedim azaltmaya cabaliyorum hâla. Ama ben baktım diş geliyor taaa en büyük azılardan hemde
Bizde en büyük azı dış geliyor sanırım. Ağzını açıp orayı gösteriyor bende masaj yapiorum hosuna gidiyor kuzumun

Cok gecmis olsun. Saglikla guzel gunlerde oturun eviniz de

Bizde memeyi daha bırakmadık yani hiç denemedik. Çok düşkün zaten memeye de bakalım biraz daha bekliycem
Benimkide düşkün azatmaya çabaladım baştan Sonuç aldik gibi oldu ama kesemeden hastalandık hepimiz. Havalarda soğuk olunca vazgeçtim. Bu seferde surekli yine istemeye basladi. Vermeyince çok ağlıyor ve agresifleşip ablasına bana vuruyor

Benimki de elimden tutup koltuğa götürüyor ayaklarımı yukarı kaldırıyor.Koltukta başka biri varsa kovuyor.Hiç bırakacak gibi değil.

Kızlar çok kafama takildi. Bugün 2 yaş aşısını yaptırdım. Nette sol bacak diyor ama hemşire sağ bacaktan yapti. Sizde durum nasil

Allah daha iyi etsin canim bende icmeden yikikmis sarhos gibiyim tasindik yerlestik sukur eksik halletmeye calisiyoruz
Hastalıktan kurtulabilsek yine hepimiz hastayiz valla bugün çocukları dışarı cikardim ama göçtüm resmen, uzerimden tır geçmiş gibi. Aksam acile gittim kendime ilac yazdirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…