Ben kendim cikmadim doktora çocuklara antibiyotik yazdilarNe dedi doktor kuzu test filan istedi mi inşallah hemen atlatırsın bende yakalanacak gibiiym
Onunla geçmiş olsun cnmBen kendim cikmadim doktora çocuklara antibiyotik yazdilar
Bizde aynı durumdayızYok canım maalesef benimkiler sıkıntı çıkaracak gibi.Abarısız bir saate yakın emdi bugün aralıksız.Kaç kere oturduk kalktık hatırlamıyorum.Koparmaya çalıştım yeter diye zor kopardım.Yaza kadar beklicem sanırım.Yazın dışarda bol bol vakit geçirir unutur biraz diye umuyorum bakalım.
Ciddi miSlm kizlar, ajoo yolunu cok uzatiyosun ama herkesinn kendi bilecegi is bisey diyemiyorum hayirlisi olsun . Bende bugun esime sabir tasibaldirdim haftaya asisinida atlatinca Allah izin verirse hasta falan olmazsa memede sut bitcek demistimya annecim bitmis meme acimis dicem tasi surmus olurum zaten bi bak acimismis derim denetirim cok heyecanli uzgun ve gerginim birdaha cocuk dusunmuyorum ha bu memelere ozgurluk zamanibir yanimda buruk kiz anam bu 3yasina gelsinde belkide dogururum benim sagim solum belli olmaz
Mrb canim. Allah nasip ederse ben istemesemde olur . Rabbim isteyenlere saglikla sihhatle ve hayirlisi ile nasip etsin insallah. Evlat acisi gostermesin. Kizim simdi anaokuluna gidiyor 1.sinifa baslicak onun bu zor doneminde bile isteye cocuk yapmam . Arada heves geliyor yalan yokCiddi miyanıma yoldaş arıyorum 3. Çocuk fikri güzel geliyor bana ama korkuyorum..
Dunusum dunusum kolay gelsinNabersiniz kızlarBu hafta doğum günümüzü kutlayacağız . Perşembe ben arkadaşlarım arasında yapacağım pazar günü de aileye kısmetse Camları falan silmem lazım ama yağmurlu hava daha poğaça kurabiye süsleme işleri var ay cok işim var ben miskinlenip duruyorum
Canım dünüşüm teşekkür ederim mutfak dolaplarını hallettim salonu toparladım ardiye gibiydiDunusum dunusum kolay gelsingicini kaldir hadi bakiim
Dünüşüm öncelikle kararından dönme sakın diyorum başladıysan bitirMemeden kesiyorum kizlar ani bir kararla. Dun aksam 8den beri emzirmedim goguslerim cok rahatsiz . Ite kaka sabahi ettik bakalim.
Neden ani bir karar verdin böyle pinkMemeden kesiyorum kizlar ani bir kararla. Dun aksam 8den beri emzirmedim goguslerim cok rahatsiz . Ite kaka sabahi ettik bakalim.
Hadi ya bekledigim destegi alamadimMrb canim. Allah nasip ederse ben istemesemde olur . Rabbim isteyenlere saglikla sihhatle ve hayirlisi ile nasip etsin insallah. Evlat acisi gostermesin. Kizim simdi anaokuluna gidiyor 1.sinifa baslicak onun bu zor doneminde bile isteye cocuk yapmam . Arada heves geliyor yalan yokama o kadar yani otesine adim atamam
Oo dunusum okdar derin ismicikardin ellerine saglik canimm . Dunusum vazgecmedim yola devam aksama kdar 999884648393923383822kere meme diye sordu meme oggh oldu dedim falan filanCanım dünüşüm teşekkür ederim mutfak dolaplarını hallettim salonu toparladım ardiye gibiydiMutfağın perdesi yıkandı ascam şimdi benden haber alamazsanız bilinki düştüm selinkuş babasıyla avm de kopuyor
Dünüşüm öncelikle kararından dönme sakın diyorum başladıysan bitirazıcık sağ bardağa . mastit olmaktan iyidir . Sağmayın diyorlar amabişey olmaz. Başarılar sabırlar diliyorum her ikinize
Yok canim yaa benden bu kadar . Cok yiprandim yeter. Sabrim yok . Rabbim isteyenlere nasip etsinHadi ya bekledigim destegi alamadimtabi şekerim yaş küçükse daha sonra da düşünürsün..
Canim bu hafta sonu kesecektim niyetim oyleydi banyo yaptirdim durmadan meme meme meme binekide digerinde ucunu cimcik cimcik ehh dedim yeter bideneyim bakalim dedim. Aktardan sabir tasi almistik meme istiyordy krizdeydi bekle ellerini yikayimda geliyorum dedim gittim tasi islattim ikisinede surdum les gibi kokuyor igremc otesi agir bi kokusu var . Gittim yabina meme oggh olmus annecim istersen bi bak dedim . Agzini surmesiyle birakmasi bir oldu zaten sinra oburunu verdim oda oggg olmus dedimNeden ani bir karar verdin böyle pink
Allah'ım kolaylıkla atlatmayı nasip etsin bende 16 martı bekliyorum şimdi hastalandi bir de inşallah o zamana toparlar diye dua ediyorumCanim bu hafta sonu kesecektim niyetim oyleydi banyo yaptirdim durmadan meme meme meme binekide digerinde ucunu cimcik cimcik ehh dedim yeter bideneyim bakalim dedim. Aktardan sabir tasi almistik meme istiyordy krizdeydi bekle ellerini yikayimda geliyorum dedim gittim tasi islattim ikisinede surdum les gibi kokuyor igremc otesi agir bi kokusu var . Gittim yabina meme oggh olmus annecim istersen bi bak dedim . Agzini surmesiyle birakmasi bir oldu zaten sinra oburunu verdim oda oggg olmus dedimcok huylandi yaa zaten bazi seylere cok hassas acaip igrendi yani kokusu ayri tadi ayri aci. Oyoebiste istedikce ogg olmus diyorum ara arada ben soruyorum memeye nolmus diye . Benimji boyle sok bir sekilde memeye yaklasamayacagi sekilde birakmazdi iyi oldu. Arada elliyor ustunu opuyor simdilik boyle bubhaftamiz buyuk sinav arkadasim ne yazdim bee
Allah razi olsun canimAllah'ım kolaylıkla atlatmayı nasip etsin bende 16 martı bekliyorum şimdi hastalandi bir de inşallah o zamana toparlar diye dua ediyorum
Hafif sağ istersen kuzemAllah razi olsun canim. Ins toparlar canim bnde hastalanir die korkuyordum iyiyken birazda ondan basladim. Gogusler cok sisiyor ucuna kdar tas gibi cok sizliyo batiyo heralde 1hafta cekcem bunu . Neyse oglum iyi olsunda anneler ceker her aciyi
Dun 2 kere sagdim canim. Bugun daha sagmadim dayanabildigim yere kadar dayanvamHafif sağ istersen kuzem
Kolay gelsin canım ben şimdilik beklicm senin gibi eserse birden de kesebilirim bakalımDun 2 kere sagdim canim. Bugun daha sagmadim dayanabildigim yere kadar dayanvam
Sagol canim esmeli kesme iyiymisKolay gelsin canım ben şimdilik beklicm senin gibi eserse birden de kesebilirim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?