2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam kizlar, şimdiden İyi Bayramlar

Biz bayramıda es geçmedik. Kizlar hastalandi hemde el ayak agiz hastaligi artik ruh sagligimi korumakta gercekten zorlanıyorum
Ayy geçmiş olsun.
Ağır mı hafif mi?
Bizim oğlan olduğunda 1 gün zoru olmuştu.
Nasıl geçiyor sizin?

Kizlar wc egitimi icin annem bana resmen baski yapiyor yaa . Parka inecekmisim yanimdada sise cis varmi oglum ise hadi diyecekmisim oda siseye iseyecekmis nasil hikaye ama

Kizlar wc egitimi icin annem bana resmen baski yapiyor yaa . Parka inecekmisim yanimdada sise cis varmi oglum ise hadi diyecekmisim oda siseye iseyecekmis nasil hikaye ama
Siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman başlayın bizde ev değiştiriyoruz yeni eve geçmeden temmuz gibi düşünüyorum bakalim

Siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman başlayın bizde ev değiştiriyoruz yeni eve geçmeden temmuz gibi düşünüyorum bakalim
Kendimi hic hazir hissetmiyorum canim . 1ay daha otelicem bakalim .somrasimda denerim cunku artik bez zarar veriyor cildine hem poposu hem pipisi surekli pisik en iyi ihtimalle kizarik . Yeni eviniz hayirli olsun canim gule gule oturun

Kendimi hic hazir hissetmiyorum canim . 1ay daha otelicem bakalim .somrasimda denerim cunku artik bez zarar veriyor cildine hem poposu hem pipisi surekli pisik en iyi ihtimalle kizarik . Yeni eviniz hayirli olsun canim gule gule oturun
Teşekkür ederim cnm darısı tüm isteyenlere olsun insallah

Selam kızlar. Bende önümüzdeki hafta emzirmeyi bitiricem artik. Normalde bu haftayi planladim ama ağızı yara doluydu kiyamadim. Artık bayağı iyileşti. Şimdi birkaç gün anlaticam süt bitcek vs, ne kadar fayda edicek bilemiyorum. Ama baya kafa şişirir gibi geliyo sonra da sirayla emzik ve haziran çiş denemesi. Ama ogrenme potansiyeli gormezsem ne onu ne kendimi zorlamam

Ooo hadi bakalım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…