2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam kızlar. En son dün akşam 21.00 gibi emzirdim. Ani bir kararla biraktirmaya geçtim. Çünkü süreci uzatiyorum daha da zor olucak. Ama ben kendimi cok kötü hissediyorum ağladım az önce. Sanki aramizdaki bağ kopacak, bir daha emziremeyecegim vs düşününce cok üzülüyorum nedense. Eslem belki birkac gün aglar alışır ben ne yapacagim bilmiyorum :'(

Canım herkes ilk zamanlar öyle hisseder bende hissettim cok normal . Zamanla alışırsın aranızdaki bağ niye kopsun annesisin sen onun Ne diyeceğimi de bilemedim ya . Cok normal ama böyle hissetmen

Anneler daha cok nazlaniyor zaten ikisindede oyle oldum . Bu hissiyatta surecin parcasi ama inan bag kopmuyor annelik baska sey emzirmek veya emzirmemek baska sey. Yusra emmedi diyordun seni sevmiyormu? Yada sen onu dahami az seviyorsun? Ikisininde cevabi hayir olduguna gore sorun yok ❤. Ne asamadasiniz?

Kizlar bende bezi denicem yarin bi misafirim var cocuklu o gelsin gitsinde persembede dr a gidicem cuma baslarim bezimiz bitti almadim bez bitti baban sana bez almicakmis diyorum nereye cis yapcaksin diyorum banyoya gidiyor ama insallah o azmi gercektede gosterir ne diyim

Tabikide seviyoruz birbirimizi ama emmemesinin kopuklugu arada oldu gibi hissettim hep. En son gece uyumadan once ağladı biraz. Sonra 3te ve 8.30da kalkti. Onlarda ağlamadı. 3te uyandiginda kucağıma yattı biraz nazlandi sonra uyudu

Kuzum hepimiz oyleydik inan ben ondan daha zor alıştım ama gecti

Dün akşam 24 saat dolunca elle biraz sağım yaptim ama beceremedim. Şuan biraz rahatsızlık hissi var. Siz nasil yaptınız, mastit olmaktan da korkuyorum

Dün akşam 24 saat dolunca elle biraz sağım yaptim ama beceremedim. Şuan biraz rahatsızlık hissi var. Siz nasil yaptınız, mastit olmaktan da korkuyorum
Bende biraz elimle sağmıştım canım . Rahatlıyordu hemen az sağmayla da. O değilde bırakalı 6 ay oldu hala süt geliyor duşta

Şuan baya rahatsizlik hissi var. Akşama kadar dayanabilsem akşam sagarim diyorum biraz.

Bende biraz elimle sağmıştım canım . Rahatlıyordu hemen az sağmayla da. O değilde bırakalı 6 ay oldu hala süt geliyor duşta
Evet hemen tamamen bitmiyor süt ama en azindan agri aci yapmaz artik

Sen heves edip emziremedigin icin oyle hissettin mamayla buyuyen dunya kadar bebek var bilincli bir annesin elbette meme bagida baska onuda yasadin ama eksikligini hissettirmediginden eminim ve hepimiz oyle hissediyoruz gecen actim gel meme em oglum dedim ıı ıı diyor bi uzuldum icim buruldu oluyor yani . Sonraki levelda bu iste gel em die zorlamak ve bebenin emmemesi annelik herzaman delilik gercekten. Zorunuz az kalmis canim hadi bakalim

Bende elle sagdim ikisi toplam caybardagi dibiyle 40 cc falan cok sagmadim yani ilk gun gunduz ve gece sagdim sonra dayandim agrisina sutumde cekildi saskinim . Defneyi kestigimde cinara hamile kaldigimda hala sut vardi mememde 2 sene kesilmedi yani

Dunusum benimde defnede oyleydi 2sene geldi sut . Cinarin sütu cabuk gitti neye gore budami degisiyormus dedim ne çükmüş

Evet onun eksikligini yusra dan cok ben hissetmistim hep kendimi suclamistim..
Gel em diyecegimi sanmam ya geri isterse

Valla baya sertler şuan. Dun aksamda 24 saat olunca azcik sagdim bardagin dibi bile dosenmedi. Elle pek beceremiyorum. İnşallah çabuk çekilir ama bugun sirtim falanda çok agridi. Dua edin kizlar mastit olmiyim bide onla uğraşmayım ya

Sen cok mastit oluyorsun bizden daha dazla sag bence canim varsin gec cekilsin sutun bide onun agrisini dusunemeiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…