Canım herkes ilk zamanlar öyle hisseder bende hissettim cok normal . Zamanla alışırsın aranızdaki bağ niye kopsun annesisin sen onunSelam kızlar. En son dün akşam 21.00 gibi emzirdim. Ani bir kararla biraktirmaya geçtim. Çünkü süreci uzatiyorum daha da zor olucak. Ama ben kendimi cok kötü hissediyorum ağladım az önce. Sanki aramizdaki bağ kopacak, bir daha emziremeyecegim vs düşününce cok üzülüyorum nedense. Eslem belki birkac gün aglar alışır ben ne yapacagim bilmiyorum :'(
Biraz ağladım rahatladim. Sosyal gelişim açısından da zaten bırakması gerekecekCanım herkes ilk zamanlar öyle hisseder bende hissettim cok normal . Zamanla alışırsın aranızdaki bağ niye kopsun annesisin sen onunNe diyeceğimi de bilemedim ya . Cok normal ama böyle hissetmen
Anneler daha cok nazlaniyor zatenSelam kızlar. Bende önümüzdeki hafta emzirmeyi bitiricem artik. Normalde bu haftayi planladim ama ağızı yara doluydu kiyamadim. Artık bayağı iyileşti. Şimdi birkaç gün anlaticam süt bitcek vs, ne kadar fayda edicek bilemiyorum. Ama baya kafa şişirir gibi geliyosonra da sirayla emzik ve haziran çiş denemesi. Ama ogrenme potansiyeli gormezsem ne onu ne kendimi zorlamam
Tabikide seviyoruz birbirimizi ama emmemesinin kopuklugu arada oldu gibi hissettim hep. En son gece uyumadan once ağladı biraz. Sonra 3te ve 8.30da kalkti. Onlarda ağlamadı. 3te uyandiginda kucağıma yattı biraz nazlandi sonra uyuduAnneler daha cok nazlaniyor zatenikisindede oyle oldum . Bu hissiyatta surecin parcasi ama inan bag kopmuyor annelik baska sey emzirmek veya emzirmemek baska sey. Yusra emmedi diyordun seni sevmiyormu? Yada sen onu dahami az seviyorsun? Ikisininde cevabi hayir olduguna gore sorun yok ❤. Ne asamadasiniz?
Kuzum hepimiz oyleydik inan ben ondan daha zor alıştım ama gectiTabikide seviyoruz birbirimizi ama emmemesinin kopuklugu arada oldu gibi hissettim hep. En son gece uyumadan once ağladı biraz. Sonra 3te ve 8.30da kalkti. Onlarda ağlamadı. 3te uyandiginda kucağıma yattı biraz nazlandi sonra uyudu
Bugun daha iyi hissediyorum. O da artik çok aglamazsa bu şekilde atlatmış olacağız,Kuzum hepimiz oyleydik inan ben ondan daha zor alıştım ama gecti
Ben biraz biraz elimde şahsım 2.3 gunDün akşam 24 saat dolunca elle biraz sağım yaptim ama beceremedim. Şuan biraz rahatsızlık hissi var. Siz nasil yaptınız, mastit olmaktan da korkuyorum
Bende biraz elimle sağmıştım canım . Rahatlıyordu hemen az sağmayla da. O değilde bırakalı 6 ay oldu hala süt geliyor duştaDün akşam 24 saat dolunca elle biraz sağım yaptim ama beceremedim. Şuan biraz rahatsızlık hissi var. Siz nasil yaptınız, mastit olmaktan da korkuyorum
Evet hemen tamamen bitmiyor süt ama en azindan agri aci yapmaz artikBende biraz elimle sağmıştım canım . Rahatlıyordu hemen az sağmayla da. O değilde bırakalı 6 ay oldu hala süt geliyor duşta
Sen heves edip emziremedigin icin oyle hissettin mamayla buyuyen dunya kadar bebek var bilincli bir annesin elbette meme bagida baska onuda yasadin ama eksikligini hissettirmediginden eminim ve hepimiz oyle hissediyoruz gecen actim gel meme em oglum dedim ıı ıı diyor bi uzuldum icim buruldu oluyor yani . Sonraki levelda bu iste gel em die zorlamak ve bebenin emmemesiTabikide seviyoruz birbirimizi ama emmemesinin kopuklugu arada oldu gibi hissettim hep. En son gece uyumadan once ağladı biraz. Sonra 3te ve 8.30da kalkti. Onlarda ağlamadı. 3te uyandiginda kucağıma yattı biraz nazlandi sonra uyudu
Bende elle sagdim ikisi toplam caybardagi dibiyle 40 cc falan cok sagmadim yani ilk gun gunduz ve gece sagdim sonra dayandim agrisina sutumde cekildi saskinimDün akşam 24 saat dolunca elle biraz sağım yaptim ama beceremedim. Şuan biraz rahatsızlık hissi var. Siz nasil yaptınız, mastit olmaktan da korkuyorum
Dunusum benimde defnede oyleydi 2sene geldi sut . Cinarin sütu cabuk gitti neye gore budami degisiyormus dedim ne çükmüşBende biraz elimle sağmıştım canım . Rahatlıyordu hemen az sağmayla da. O değilde bırakalı 6 ay oldu hala süt geliyor duşta
Evet onun eksikligini yusra dan cok ben hissetmistim hep kendimi suclamistim..Sen heves edip emziremedigin icin oyle hissettin mamayla buyuyen dunya kadar bebek var bilincli bir annesin elbette meme bagida baska onuda yasadin ama eksikligini hissettirmediginden eminim ve hepimiz oyle hissediyoruz gecen actim gel meme em oglum dedim ıı ıı diyor bi uzuldum icim buruldu oluyor yani . Sonraki levelda bu iste gel em die zorlamak ve bebenin emmemesiannelik herzaman delilik gercekten. Zorunuz az kalmis canim hadi bakalim
Valla baya sertler şuan. Dun aksamda 24 saat olunca azcik sagdim bardagin dibi bile dosenmedi. Elle pek beceremiyorum. İnşallah çabuk çekilir ama bugun sirtim falanda çok agridi. Dua edin kizlar mastit olmiyim bide onla uğraşmayım yaBende elle sagdim ikisi toplam caybardagi dibiyle 40 cc falan cok sagmadim yani ilk gun gunduz ve gece sagdim sonra dayandim agrisina sutumde cekildi saskinim. Defneyi kestigimde cinara hamile kaldigimda hala sut vardi mememde 2 sene kesilmedi yani
Sen cok mastit oluyorsun bizden daha dazla sag bence canim varsin gec cekilsin sutun bide onun agrisini dusunemeiyorumValla baya sertler şuan. Dun aksamda 24 saat olunca azcik sagdim bardagin dibi bile dosenmedi. Elle pek beceremiyorum. İnşallah çabuk çekilir ama bugun sirtim falanda çok agridi. Dua edin kizlar mastit olmiyim bide onla uğraşmayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?