- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Merak ediyo insan isticekmi diyeEvet onun eksikligini yusra dan cok ben hissetmistim hep kendimi suclamistim..
Gel em diyecegimi sanmam ya geri isterse
Bugun yine uyumadan önce ağladı biraz. Dün daha iyiydiMerak ediyo insan isticekmi diyebazen istiyor opuyo birakiyo teyzesi korkma
Canım onlar cok iyi baksa da Allah korusun herşey oluyor. Birde deniz aşırı uzak yerdesin kesinlikle yollama. Benimde babannesi köye giderken büyük kizimi alip goturcekmiste dururmuş artik vs. Ben sadece cenaze sebebiyle 1 gece annemde bırakmıştım. Onu bile düşününce hangi cesaretle bırakmışım diyorum. Hastalık vs olmadikça ben birakmam. Hem şuan daha çok küçük seninkide birlikte gidin birlikte dönün derimKızlar konu açıcaktım ama üşendim ya . Allah aşkına bi akıl verin. Şimdi , biz adadayız ya babaannesi dedesi bizim kızı cok özlemiş . Başladılar görüntülü konuşurken yok gel bizde kal yok bizde uyu bilmem ne demelere.. buraya gelmeden öncede diyorlardı zaten, hatta eşim ağzımı aradı babası diyormuş alışsın bizde kalmaya adaya gittiğinizde de kalır ara sıra 3-4 gün .. hayır dedim bende direk zaten . Onları üzmek istemiyorum fakat bence daha cok küçük bunun için . Kaldı ki deniz aşırı, cocuk durmasa yada bişey olsa gidemeyiz hemen öyle. Güvenemiyorum da ayrıca yalan yok. Bilmiyorum yani siz olsanız ne yapardınız ?
Ayy okuyunca cok gerildim dunusum. Uzmablar 3yas oncesi kesinlikle bir cocugun anneden ayri kalmasini onermiyor . Buna bende karsiyim . 5dk yer degilki agladi diye gidesin hemen. Kaldiki durmuyor gekin bile demezler yani cocukta direk ayrilik travmasi sonra ugras dur. Kesinlikle musade etmemeni tavsiye ederim valla bem yarim saat 1saat birakiyorumda ne kdar etkileniyorlar . Yarin defneyle piknige gidicez sinif arkadaslari ve velilerle annem gelip durcak cinarla ve uyutup gitcem ama yinede cok gerildim durmazsa diye .daha sut kuzulari bunlar 3gun 4 gun anmedenn ayri kalmalari dogru degilKızlar konu açıcaktım ama üşendim ya . Allah aşkına bi akıl verin. Şimdi , biz adadayız ya babaannesi dedesi bizim kızı cok özlemiş . Başladılar görüntülü konuşurken yok gel bizde kal yok bizde uyu bilmem ne demelere.. buraya gelmeden öncede diyorlardı zaten, hatta eşim ağzımı aradı babası diyormuş alışsın bizde kalmaya adaya gittiğinizde de kalır ara sıra 3-4 gün .. hayır dedim bende direk zaten . Onları üzmek istemiyorum fakat bence daha cok küçük bunun için . Kaldı ki deniz aşırı, cocuk durmasa yada bişey olsa gidemeyiz hemen öyle. Güvenemiyorum da ayrıca yalan yok. Bilmiyorum yani siz olsanız ne yapardınız ?
Ben okula giderken birakiyorum bazen anneme de nasil küsüyor. Anane gelmesin diyor ben gitcem diyeAyy okuyunca cok gerildim dunusum. Uzmablar 3yas oncesi kesinlikle bir cocugun anneden ayri kalmasini onermiyor . Buna bende karsiyim . 5dk yer degilki agladi diye gidesin hemen. Kaldiki durmuyor gekin bile demezler yani cocukta direk ayrilik travmasi sonra ugras dur. Kesinlikle musade etmemeni tavsiye ederim valla bem yarim saat 1saat birakiyorumda ne kdar etkileniyorlar . Yarin defneyle piknige gidicez sinif arkadaslari ve velilerle annem gelip durcak cinarla ve uyutup gitcem ama yinede cok gerildim durmazsa diye .daha sut kuzulari bunlar 3gun 4 gun anmedenn ayri kalmalari dogru degil
Yarin mi basliyosunuz başladiniz miTuvalet egitimi 1.gun
Yarin basliyorum canim esprisine 1.gun diye yazdimYarin mi basliyosunuz başladiniz mi
Hahahaha yaa cok komiklerBen okula giderken birakiyorum bazen anneme de nasil küsüyor. Anane gelmesin diyor ben gitcem diye
Bir cumlenin sonuna dimi anne diyor komigime gidiyoHahahaha yaa cok komikler
İyi şanslar diliyorum dünüşümYarin basliyorum canim esprisine 1.gun diye yazdimcok komigime gitti yaa daha once hic yeltenmedi boyle biseye
O teklif gelcek belli . Daha cok kucuk benle gider benle gelir gidilecek yere gibi bisey soyle dunusum. Ben ayrilamam kendimiz kotu hissederim deteşekkür ederim kızlar yorumlar için . Umarım cok üstüme gelmezler kırmak istemiyorum çünkü ama cok *kırılgan* oldukları için alınırlar hemen . (yok hayır ben sivridilli değilim)ne demeliyim sizce böyle bi teklif geldiğinde
Tesekkurler dunusum. Yarinada misafir cikti yaa napsam bilemedimİyi şanslar diliyorum dünüşümben iyiki buraya bırakmışım o işi çünkü burası cok soğuk hala banyo falan buz.
E ertele kuzum şart değil ya bi günden bişey olmazTesekkurler dunusum. Yarinada misafir cikti yaa napsam bilemedim
Bez yok dunuskosunun ballisiE ertele kuzum şart değil ya bi günden bişey olmazBugün hava cok güzeld valla keyfim yerine geldi terası yıkadım yarın seriliriz parkta da arkadaş edindik kendimize Selin’le sözleştik büyük park varmış oraya gidicez beraber = ana olmak
Ucu açık cümle kurunca şanslarını denemeye devam edip bezdirirler. Ne yazikki bende biraz sert tepki veririm çoğu zaman. Ama sen şimdiden planladigin icin iyice düşünüp net ama sade bir şey bulman lazım. Ben en çok depremden korkuyorum uzak kaldigimdateşekkür ederim kızlar yorumlar için . Umarım cok üstüme gelmezler kırmak istemiyorum çünkü ama cok *kırılgan* oldukları için alınırlar hemen . (yok hayır ben sivridilli değilim)ne demeliyim sizce böyle bi teklif geldiğinde
Günde 3 bez yetiyoduysa iyiBez yok dunuskosunun ballisi4tame bez kaldi suan ziciyor 3 sabah degistir 2 aksama degistir 1 yatarken bagla sifir aradan zicmazsa yetiririm
Direkt bana sormadıkça kimseye bir şey demem ben olsam, çocuğa istedikleri kadar gel desinler.Kızlar konu açıcaktım ama üşendim ya . Allah aşkına bi akıl verin. Şimdi , biz adadayız ya babaannesi dedesi bizim kızı cok özlemiş . Başladılar görüntülü konuşurken yok gel bizde kal yok bizde uyu bilmem ne demelere.. buraya gelmeden öncede diyorlardı zaten, hatta eşim ağzımı aradı babası diyormuş alışsın bizde kalmaya adaya gittiğinizde de kalır ara sıra 3-4 gün .. hayır dedim bende direk zaten . Onları üzmek istemiyorum fakat bence daha cok küçük bunun için . Kaldı ki deniz aşırı, cocuk durmasa yada bişey olsa gidemeyiz hemen öyle. Güvenemiyorum da ayrıca yalan yok. Bilmiyorum yani siz olsanız ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?