2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar konu açıcaktım ama üşendim ya . Allah aşkına bi akıl verin. Şimdi , biz adadayız ya babaannesi dedesi bizim kızı cok özlemiş . Başladılar görüntülü konuşurken yok gel bizde kal yok bizde uyu bilmem ne demelere.. buraya gelmeden öncede diyorlardı zaten, hatta eşim ağzımı aradı babası diyormuş alışsın bizde kalmaya adaya gittiğinizde de kalır ara sıra 3-4 gün .. hayır dedim bende direk zaten . Onları üzmek istemiyorum fakat bence daha cok küçük bunun için . Kaldı ki deniz aşırı, cocuk durmasa yada bişey olsa gidemeyiz hemen öyle. Güvenemiyorum da ayrıca yalan yok. Bilmiyorum yani siz olsanız ne yapardınız ?

Canım onlar cok iyi baksa da Allah korusun herşey oluyor. Birde deniz aşırı uzak yerdesin kesinlikle yollama. Benimde babannesi köye giderken büyük kizimi alip goturcekmiste dururmuş artik vs. Ben sadece cenaze sebebiyle 1 gece annemde bırakmıştım. Onu bile düşününce hangi cesaretle bırakmışım diyorum. Hastalık vs olmadikça ben birakmam. Hem şuan daha çok küçük seninkide birlikte gidin birlikte dönün derim

Ayy okuyunca cok gerildim dunusum. Uzmablar 3yas oncesi kesinlikle bir cocugun anneden ayri kalmasini onermiyor . Buna bende karsiyim . 5dk yer degilki agladi diye gidesin hemen. Kaldiki durmuyor gekin bile demezler yani cocukta direk ayrilik travmasi sonra ugras dur. Kesinlikle musade etmemeni tavsiye ederim valla bem yarim saat 1saat birakiyorumda ne kdar etkileniyorlar . Yarin defneyle piknige gidicez sinif arkadaslari ve velilerle annem gelip durcak cinarla ve uyutup gitcem ama yinede cok gerildim durmazsa diye .daha sut kuzulari bunlar 3gun 4 gun anmedenn ayri kalmalari dogru degil

Ben okula giderken birakiyorum bazen anneme de nasil küsüyor. Anane gelmesin diyor ben gitcem diye

teşekkür ederim kızlar yorumlar için . Umarım cok üstüme gelmezler kırmak istemiyorum çünkü ama cok *kırılgan* oldukları için alınırlar hemen . (yok hayır ben sivridilli değilim) ne demeliyim sizce böyle bi teklif geldiğinde

O teklif gelcek belli . Daha cok kucuk benle gider benle gelir gidilecek yere gibi bisey soyle dunusum. Ben ayrilamam kendimiz kotu hissederim de

Tesekkurler dunusum. Yarinada misafir cikti yaa napsam bilemedim
E ertele kuzum şart değil ya bi günden bişey olmaz Bugün hava cok güzeld valla keyfim yerine geldi terası yıkadım yarın seriliriz parkta da arkadaş edindik kendimize Selin’le sözleştik büyük park varmış oraya gidicez beraber = ana olmak

Bez yok dunuskosunun ballisi 4tame bez kaldi suan ziciyor 3 sabah degistir 2 aksama degistir 1 yatarken bagla sifir aradan zicmazsa yetiririm

Ucu açık cümle kurunca şanslarını denemeye devam edip bezdirirler. Ne yazikki bende biraz sert tepki veririm çoğu zaman. Ama sen şimdiden planladigin icin iyice düşünüp net ama sade bir şey bulman lazım. Ben en çok depremden korkuyorum uzak kaldigimda cumartesi akşami baska bir ilceye kina gecesine gidicem cocuklari anneme birakip hep içim huzursuz oluyor

Bez yok dunuskosunun ballisi 4tame bez kaldi suan ziciyor 3 sabah degistir 2 aksama degistir 1 yatarken bagla sifir aradan zicmazsa yetiririm
Günde 3 bez yetiyoduysa iyi biz 5 6 tane değiştiriyoruz hâla yanmisik valla, parklarda cok cis geldj der artik bizimki bende 1 ay sonra deneyecegim. Bu gece ilk defa hiç süt sormadan uyudu. Dün gece birazcik süt içebilir miyim dedi bende artik kabullendim baya aglamiyorum

Direkt bana sormadıkça kimseye bir şey demem ben olsam, çocuğa istedikleri kadar gel desinler.
Sorarlarsa çok net daha zamanı değil derim.

Mecburiyet yoksa çocuk aklı erip kendi istemedikçe sıcak bakmıyorum ben.
Kendi istese bayıla bayıla bırakırım o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…