2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar bugun gerekli alet edevati temin ettim cuma baskiyorum insallah bezi birakmaya .bez bitti tamamen . A101den tabitim bezi aldim8 tane cumaya kdr yeter zaten. Alt acma aldim dunya kadar kilot aldim dualariniza talibim
Kolay gelsiiiiiin
İlk olacak değil mi grupta bildiğimiz?
Allah güzelce tamamlamayı nasip etsin.

Bugun yine uyumadan önce ağladı biraz. Dün daha iyiydi inşallah artik unutur tamamen ya ne zormuş.
Benim memeleri hiç sormayin kanallar şişti iyice
Hadi hayırlısı bakalım ben daha başlamadım yaz sonuna doğru en son bırakıcam .Gün içinde isteyince vermiyorum bazen kabul etmiyor ağlıyor atıyor kendini yerlere en kötüsü de dudak burup bir bakışı var sanki sokağa bırakmışım gibi.

Kolay gelsiiiiiin
İlk olacak değil mi grupta bildiğimiz?
Allah güzelce tamamlamayı nasip etsin.
Sagol kahvecim , diger pink vardiya oda baslamis hatta onlara 1hafta olmus cisim geldi demiyomus ama goturunce yapmaya baslamis artik masallah . Cumanin bereketi ile baslama niyetindeydim ama aksama misafir cikti bana simdi cociguda kendimide yopratmayim sakin kafayla yarin sabahdan bezi cikarinca dahada yok bakalim nasil olucak

Yok ya 5 6 degildi bizim max 4 bez. Simdide biraz daha uzun tutcam mecbur . Sizinde masallah yeni dogan sanki . Aglayacak ne var Allah askina onun gelisimi icin gerekli olan sureci tamamliyosun elinden ekmegini aşıni almadinya biz guclu kararli olacagiz cocuklar zaten hazir biz kendimiz abartiyoruz birazda anne yuregi tabi Rabbim yardim ediyor valla hepi topu 3 gunluk bilemedin bir haftalik mesele ❤❤❤

Bizimde hep oyleydi. Ama cok sukur ne sabir taşı kullandim ne başka birşey konuşarak sarilarak öpüşerek hallettik. Dün gece hiç sormadan uyudu

İlk gün agladim sadece o da normal degilmi herkesin duygu yoğunluğu başka :)

El ayak nasıldı, zorladı mı?
Ben de bıraktırsam memeyi bu ara zamanı gibi geliyor.
Kolay gelsin.
El ayak ates bakımından zorlamadi. Ama yusra hafif atesle atlatti, kucugum eslem agizin içi yara dolunca bayagi zor oldu
Benim çocuuuum haftaya okula başlıyor teyzeleri
Haftada 2 gün 2-2,5 saat.
Abisine destek olmaya gidecek okula
Hadi hayirli olsun guzel olsun inşallah

Kizlar bende bugun basladim tuvalet egitimine bakalim bismillah hic iyi bir gece ve sabah degildi ama niyetimi bozmadim ☺. Uyandigindan beri 1kere cis yapti oda tabikide uzerine . Sanirim tutuyor
Ooo masallah rabbim komaylastirsin bende haziranda yavaş yavaş denemelere baslayacam ins

Tutmasi iyi birşey kasları çalışıyor demekki. Ne yaptiniz nasil gidiyor
1.gun yani dun hep ustune isedi canim en son banyo yaptirdim hadi cisinide yap dedim zaten gelmisti artik sure olarak oyle tahmin ediyordum su sesinide duyunca bi oyle isedi. Yatarkende bez baglamadim uyuduktan 1saat sonra isedi kiyameti kopardi baya korkmus uyku sersemi epey uyuyamadi hep agladi kisa araliklarla 2saat kadar surdu . Cise kaldirmadim zaten yapmaz diye hemde ne zaman cisi geliyor ogrenmek icin sabah cok erken kalkmisti geride yatmadik isemiste uyanmisti. 2.gun bugun saat 5e kdar cok vasat dibe koseye gecti gecti isedi hep ustune basina 2 seferde lazimliga denk getirdik mutlandim umutlandim . Yatirmadan yine yikadim yime ciside vardi suyla yapti onlada yatirdim bakalim gece yine kaldirmicam isesin saatini ogreneyim sut su vs vermedim biraz alissin yatmadan cis yapmaya vs veririm yine sutunu suyunu. Oyle iste kendimi sabirli ve hazir hissediyordum bismillah dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…