2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Lazimlikta al senn yinede dunus baska eve gidince gotursun cok hijyenik oluyo. Iseyip islanarak ogrencek tayt giydirirsin pacasindan akmaz korkma usenme neler basardin bez neki

Banada kimse yardim etmedi canim. Allaha sukur kolay alisti. Sizinde oyle olur inşallah

Banada kimse yardim etmedi canim. Allaha sukur kolay alisti. Sizinde oyle olur inşallah

Sayfa da mor açılmış değişmiş birseyler
Aynen kızlar bi güncelleme gelmiş belli. Erkenden uyandı biZim kız öğle uykusundan bu ara nezle gibiyiz ikimizde , bir haftadır iburamin kullanıyoruz ama bi fayda yok nabıcaz bilmiyorum burnu akıyordu geçti ama şuan tıkalı. Uyuyamıyor tabi ondan dolayı

Geçmiş olsun canim. Eger bir haftayi gecerde iyileşmezse ihmal etme. Ben 2.5 hafta once hastalandım cocuklarda yaklasik 2 haftadir surekli oksuruk burun akintisi vardi yusranin kulagi agrimaya basladi. Kbb ye goturdum kulak enfeksiyonu olmuş, kamerayla bakinca bende gordum cok fena doluydu kulak.. gozleri de capaklaniyor antibiyotik başladik

Bizim wc egitimi olmadi kizlar. 2.5 gün bekledim. Ama hiç anlamadi, hiç tutamiyor. Az az sürekli yapiyor. Basladigima pişman oldum, konuşmasi vs iyi diye olur sandim ama sinyallere bakmak gerektigini unuttum. Gece emmemesine rağmen sabah bezi dolu kalkiyodu mesela tutamadigini ordan anlamam lazimdi. Olabilir, henüz kaslari gelişmemistir.. bir arkadaşimda emzik emen çocuk kaçırdığını anlayamaz dedi. Yusra da da once emzik birakmistik. Eslemde bende aşırı mutsuzduk bu ne benim ne onun başarisizligi değil sadece erteledik

İyi yapmışsın canım zorlamamakta . Selin de öyle sabah dolu kalkıyor altı cok . İyi bugün nezlesi de devam ederse götürürüm doktora şurubu da bitti zaten . İkinci azılar geliyor ama bugün ağzım acıyor diye gösterdi kendisi de . Baya bi şişmiş kolay çıkarır inşallah dicem de ne kadar kolay olabilir.

Bizim çıkacak kaldi mo bilmiyorum hepsini oyle hizli cikardi ki ve çığlıklarla cikardi sahi bak iki gundur uykuda yine ciglik atıyor acaba dişmi geliyo bizimde

Valla konusuyo ediyor diye gaza geldim wcye geçtim ama önce emzik birakmaliydik biz. Hem yollarda rezil rusva olduk altına kacirdi hep ustu islak gezdik oyle markete bile girdik alt açma aradik. 3. Markette zor buldumda bebek arabasina oturtabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…