2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Buna cok eminimki cok cok erken tamamlanan wc egitimi senelerce cis kacirma sebebi bak 7yasina kdar isemis bende 5. Ayyy evet cok haklisin .bugun mevludumuz vardi herkes dagildi 3 5yakin eş akrabasi kaldi hepsi bir agizdan 3. 3. Diyo susun dedim ben cocuk mocuk dogurmam beni buyuk buyuk konusturmayin dedim

Ayy cnm guldum k.bkma sinirlerim yipranik bizimde oyle tam olarak hemde. Uyurken agliyor ediyor sonra bi daliyo ses mes yapip uyandiriyorum sonrada nalet huy

Bende bu yil cok duydum. En son karsi komşum söyledi okul kapanınca yaptircam diye. Ben yusra dan cok suphelenmistim surekli hastalanıyor diye ama kbb ye iki kez götürdüm birşey cikmadi. Allah sifa versin
Olsa cikardi bide hastalanmaktan ziyade himm himmm genizden konusma nefes alamama horlama tikanma vs belirti veriyor . Cocugun burnunu aspire etmekten usandim artik sumukte cikmiyor et tikiyor esas iste amaaann

Benimki gorunusu zayif ama cok agir bence bana agir yani belim kopucak gibi oluyor kisa sure sonra . Her olmamda bir kac gun agritiyordu o asi yaa
Aşı hic bu kadar ağrıtmamisti sanki sadece benim yogun donemimde olmasi galiba sıkıntı verdi.
12 13 kg oldular az degil kiz, 5 10 adimdan sonra gülle gibi geliyo insana

Ayy cnm guldum k.bkma sinirlerim yipranik bizimde oyle tam olarak hemde. Uyurken agliyor ediyor sonra bi daliyo ses mes yapip uyandiriyorum sonrada nalet huy
Ah ah ne cileler cekiyorum yollarda. Okuldan yusra cikiyor bebek arabasina o oturuyor, eslem yürüyor. Sözde anlasiyoruz yari yolda eslem binicek diye bazen kabul ediyor bazen kavga cikariyor bazen uyuyor arabada bugün uyudu mesela. Eve ben tasidim sonra ne rezillikler cekiyorum ya bitse de kurtulsam artik

Aşı hic bu kadar ağrıtmamisti sanki sadece benim yogun donemimde olmasi galiba sıkıntı verdi.
Aynen bizimkide 13e yakin agir bence azmi . Canim biliyormusun ben tetenoz asisi oldultan sinra benim ikisindede kasilmalarim baslamisti ben bunu defnede farkedemedim ama cinarda asidan sonra olmaya baslayimca bana dank etti bazilarinda oyle kasilmalari baslatabiliyomus. Hatta ben tek doz oldum cinarda devam ettirmedi dr asiya dogumdan sinrada hic aklimada gelmedi zaten bi covitle dogurduk akilmi vardi . Ve gercekten agrisinin hatri sayilir

Hâla var biliyor musun cok şaşkınım

Maşallah oğlunuz bezden çıktı sanırım bizde başladık üç gündür ama henüz söylemiyor sizim kaç gün sürdü

Dün eslemi ara izleme asm ye götürdüm. Benimde 5. Doz tetanoz kalmis gelmisken yapalim dedi ben aşılandim hâla kolum acıyor ya bugunde sel gibi akan yagmurda islandik o da etkiledi mi anlamadimki aksam daha da artti agri
Ben bir hafta çekmiştim aşı ağrısını ağır bir aşı maalesef tam geçiyor derken artıyor.

12 13 mü benim oğlan 18Çok zor taşıyorum kucakta.Ben de çok bunaldım memeyi bırakamadık sabaha kadar en az beş kere kalkıyor.Ruh gibiyim baş ağrım hiç geçmiyor.Koltukta sızıveriyorum.Tele bakarken bile dalıveriyorum .Düşen telin sesine uyanıyorum.Aralıksız bir gece uykum ne zaman olacak?

Boyu kaç? Kgsuna kocaman maşallah bırakıyorum. Ama hatirladigim kadariyla ailecek uzun boylu ve yapiliydiniz. Sanirim birazda irsi bu durum. Buyuk kizimi kabullendim (arada ustune gitsemde) minyon olacak, halasina çekmiş. Ama eslem daha kemikliydi her zaman bize çekeceği belliydi. Şuan aralarindaki fark bu sene bariz azaldi. Belki seneye ayni boyda gibi olacaklar sağlıklı olsunlar ne yapalim. Bu arada yüsra 5 yaş 17 kg civari boyda en son 110du sanki. Eslemde 13.5 kg boyuda 92 cm

Maşallah oğlunuz bezden çıktı sanırım bizde başladık üç gündür ama henüz söylemiyor sizim kaç gün sürdü
Tesekkur ederim sizede simdiden hayirli olsun ,goturunce yapiyormu peki? Eger oyleyse kisa zaman sonrada soylemeye baslar . 2cocugum var kizim bastan beri heves etti hep soyledi ama goturunce yapmiyodu ayaga kalkinca ustunr isiyordu 6gun boyle gecti, 7.gun soyledikten sonra yapabilmeye basladi her cocuk farkli, kiyaslamayinda fikir oksun diyr diyorum, oglumda 1.5gunde soyleyip yapmaya basladi ama tabi hala kacaklar oluyor oyuna daliyor huysuz oluyor vs . Niyet etmissiniz vazgecmeyin biraz sabir soylicek yakinda Allah kolaylik versin

Çok geçmiş olsun ben gitsem doktora bana da geniz eti var alalım diyecek eminim
Sagol canim, dunde esimin bi akrabasi dr onla karsilasmis esimde ayakustu sormus beklemeden yaptirinn cocuk buyumez demis hemde kulaklara zarar demis . Bizde biraz telaslandik bugun bir kac hast aricam , cunku sehir hastanesi eylule kdar bekleme taraftari

Heyy masallah kocaoglan, canim senin artik kendinnicin memeyi kesmen lazim.bak ne haldesin .sadece 3gun 4gun zor belkide sen kararli olduktan sonrasi 2gun. Memeden kes rahatla 20kilo bebemi emzirilir . Saka bir yana verdin verecegini canina yazik. Yaz sonuda kessen ayni zorluk simdide kessen ayni zorluk ,hic degilse parka gidersiniz gezersiniz dondurma yer oyalanir . Benimkinide biliyosun ne kdar duskundu gel meme veriyim diyorum geliyo agzina alamiyo cekiniyor komigine gidiyo ucunu emiyomus gibi yapip birakiyor bak bizde o levelden bu levele gectik emzirdigim donem deseler asla inanmazdim ama hersey bir surec

Iki kiz kardesin birisi hep daha kilolu ve boylu olur digeride kucumen olur elleme yusrosumu bal gibi fistik gibi annesi

Tam ölçtürmüyor boyunu ama yaşıtlarına göre uzun.Hiçbirşey yemiyor bol bol meme

Araştır canım iyi olur ne zaman iyi olacaksa o zaman yaptırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…