2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tatili bekliyorum sadece ben ilgileneyim diye.
Ama evet gözüm kesmiyor
Hazır gibi de değil gibi de.
Bezden çok rahatsız oluyor ama.
Evet cok haklisin, bide zaten kimseyi istemiyorlar anne anne baska adam yok evde benimkide oyleydi bazen hazkr diye dusunuyodum bazen ayy yok yaa hic hazir degil diyordum .deneyim dedim denedim oldu

Evet cok haklisin, bide zaten kimseyi istemiyorlar anne anne baska adam yok evde benimkide oyleydi bazen hazkr diye dusunuyodum bazen ayy yok yaa hic hazir degil diyordum .deneyim dedim denedim oldu
Bende cok hevesleniyorum da gece birşey içmemesine rağmen sabah bezi dolu kalkiyor hâla. Birde dışarıda cok zor oluyor onu ne yapcaz bilmem

Bende cok hevesleniyorum da gece birşey içmemesine rağmen sabah bezi dolu kalkiyor hâla. Birde dışarıda cok zor oluyor onu ne yapcaz bilmem
Aynen öyleee. Dışarısı düşündürüyor beni çok. Termos gibi lazımlıklardqn mı alsam diyorum ay ben bu işi kışa mı bıraksam evde mis gibi kışın evler sıcak oluyor bi cesaretlenip sonra vazgeçiyorum yaa. Pinkpinkblue dünüş dışarda ne yapıyorsunuz ? Biz gün içinde bi 4 saat falan dışardayız ne yaparız bilemiyorum .

Bi kaç gündür alıştırma yapıyoruz . Geçen gün kakası geldi bana başladı anne git demeye beni istemiyor yanında kaka yaparken neyse dedim gel tuvalete yapalım falan derken yapmış o zaten. Kakasını klozete attık bye bye yaptık falan güldü eğlendi aynı gün içinde ikinci kakayı da yakaladım ama yapmadan oturduk klozete ama yapmadı , bi süre sonra tekrar oturttum yine yapmadı. Dedim kabız olur falan tutmasın. Taktım bezini yaptı

Iyi bari isin ciddiyetinin farkinda olmasi iyi bisey . Benimkine sorsan oncedenn isterdi ama su ekonomiyle iki cocugumuzu haklayalimda yani . Artik lafini etmiyor
Arada şaka yapayım diyorum, şakaya da gelmiyor
Ekonomi ayrı, çocuk yetiştirmenin zorluğu ayrı.
Üstüne büyütemediğimiz oğlumuz eklenince

Portatif lazimlik alabilirim ben. Sanki eslem yusra dan daha sık wc yapiyor gibi hissediyorum. Bizde cikiyoruz disari

Hayir hayir o akilli bidigin altini bezli birakma dunuskom. Evden cikmadan cis yapuyoruz gittigim yerdede yaptiriyorum . Zamabla cis tutma suresi uzuyo m.etme

Cok tatlis hic korkma iseyerek zicarak ogrencek bunu kabullen once dunusum

Bir sekilde bi yola giriyor canim disarda cis zor dumiye vazgecme. Girtigin yerdede yapmayada alisiyorlar zamanla. Ben artik servest biraktim kendi in soylemesini bekliyorum sormuyorum cis varmi diye.

Bir sekilde bi yola giriyor canim disarda cis zor dumiye vazgecme. Girtigin yerdede yapmayada alisiyorlar zamanla. Ben artik servest biraktim kendi in soylemesini bekliyorum sormuyorum cis varmi diye.
Ev çok kirlendimi bana bunu söyle

İki aksam once bende alistirma kilodu giydirdim. Bir kere wcde yapti. 40 dk sonra falandi aralarda sordum tabi yok dedi. Sonra 40 dk olunca gel gidelim dedim anaaa baksak minicik işemiş haberi yok. Normal kilot giymeden anlamayacak herhalde. Ama zaten birkaç kez kaçırmadan anlamaz olayi. Bakalim kakayi nasil ogrenecek, yusra once kakayi ogrenmisti. Beni korkutan okula giderken gelirken tuvaleti gelirse ne yapacagiz. Ben yaklasik yarim saat yürüyorum dönüşlerde uzak mesafe oluyo yani

Sondan baslicam bebek arabasina alt acma ortusu serdim tasindikya canim bendee bu okula arabayla gidiyorum gezerek git gel 1saat yol oluyor sorun yasamamdim evden cikmadan cise goturuyorum nere gidersem gideyim. Ilk okula ciktigimda alistirma kilodu giydirdim yolda sorun olmadi. Ev hic kirlenmedi canim hep altina isedi eve 1damla cis gelmedi pijama alti esofman bacaklari kapali giydirdim hep oyuzden oyle saril saril akmadi. 1.5gun full altina isede 2 3 sefer tesadufen banyoda falan yakaladim cisini. O 1.5gunde. Sonra gunes dogdu . Uzak veya uzun mesafe biyere gideceksek alistirma kilodu giydirmek istiyorumda yanasmiyo eggg dio alip atiyo gidio kilot seciyor . Bugunde bi kebdine guveni geldi gitmis kendi oturmus isemis pipisini tutuyor guya saga sola sallamis banyo hep cisti annee die bagriyodu banyoda cisi geldi diye kostumki coktan halletmis hem sevindim hemde ulan altina kacirsan daha iyiydi bune dedim . Bugun hep boyle yapti sessiz sessiz girdi banyoya hep yakaladim tabi sen git dio istemiyo meenn meenn dio kendi yapcakmis herif

Ooo maşallah çınar işi tamamen çözmüş. Zaten birkac gün kacirma illa olacakki çocuk neyin ne olduğunu anlayacak. Alt açma örtüm yoktu ondan alabilirim bak. Aslinda ev sorun değil, halilar koltuklar yikanacak zatende. Dışarıda sıkıntı benim için. Hani işi öğrenir kacirmazda yollarda kakam geldi dese ne yapacağım

Cok tatlis hic korkma iseyerek zicarak ogrencek bunu kabullen once dunusum
Hiç hazır değilim yaaaa . İstiyorum poposu rahatlasın artık ama .. bez aldım daha yeni bitmeye yakın bakıciiiiim
Bende en cok dışarı düşünüyorum . Bide eve lazımlık alsam diyorum. Ama o kadar inat ki her konuda kesin lazımlığa değil klozete yapcam ben kavgası olur. bende başladığımda direk bezi kesicem işesin ıslansın anlasın durumu . Başka türlü anlamaz . Gece belki bağlarım ilk zamanlar tutmaya alıştığında bırakırım öyle yapabiliriz

Yaz geldi baya. Üzerleri islansa da cok sorun olmaz. Gece alarm kurup kalkmak gerekiyor ilk zamanlar. Sonra onlar söylüyor kendi

Merhaba kızlar memeden kesmeyen bir ben mi kaldımEşim sağolsun destek olmuyor birkaç kere denedim.Ağlayınca ver diyor hemen çocuk acıktı diyor.Biberonla süt verdim içmiyor.Bu yaz bitecek kademeli bıraktırmayı denicem bakalım

Bizim kakamiz cok kiymetli ve degerli vede en iyi ihtimalle 2gun arayla geldigi icin hic o sorunu yasamadim canim. Kopus gibi posete koyarsin gecen aksam parkta karton bardaga isettim bende

Kademelu seni ve oglani cok yorar canim seninde bicak gibi kesmen lazim nacizane fikrim. Cok duskun bebeklere kademe isi yokusa suruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…