- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Cok sukur canim ilerliyoruz masallahBizimde yarin yusra evde. Eşim calisacak bakalim ben nasil oyalarim ikisini
KizPinkpinkblue ne yaptiniz wc işini umut var mi bizede
Bizde yusra da cikiyoduk hep parklaraCok sukur canim ilerliyoruz masallah. Baslayin valla korkman guzuum korkman . Ay wc egitimine basladigim gunden beri sokaklardayiz bide varya bazen cidden kasmamak gerekiyor bir kez daha anladim .
Allah razi olsun canim . Darisi sizinkilere saglikla sihhatle insallahBizde yusra da cikiyoduk hep parklaramaşallah subhanallah kolayca öğrensin hepsi inşallah
İnşallah o da olacak canım bol bol sohbet etmeye çalışın her türlü şeyden konuşunAllah razi olsun canim . Darisi sizinkilere saglikla sihhatle insallah. Birde dili tamamen cozulse oglusum artik bebek diil cocuk☺
Herseyi deniyoruz canim ama Allah ol demeden olmuyor bekliyoruz bakalim . Evet canim olabiliyor oyle zaten vucit diliylede anlatiyorlar ama insan ne kdar seviniyor demiİnşallah o da olacak canım bol bol sohbet etmeye çalışın her türlü şeyden konuşunyusra hiç konuşmazken wc ogrenmisti çok sasirmistik. Anne bile yeni tek tük diyordu hic bir kelimesi yoktu ama beni wcye goturuyordu. Bakalim eslem de kolay ogrenir inşallah hayirlisiyla
Maşallah taşını taragini toplamis geliyor deseneKizlar erkenden uyanmis anneee diye bagriyor gittim inmis yataktan yasrigini battaniyesini almis alt acma ortusunu onun usrune serdigim carsafi almis benle yatacakmis. Alt acmayi almasina o kdar guldumki dusunceli oglum yatagimi riske atmiyor bizim odaya geldik culumuzla tabi baktiki babasi yatiyor babaaaa hıııı meeeenn diyo adamda sasirdi kaldi
Yavrum ya yerimKizlar erkenden uyanmis anneee diye bagriyor gittim inmis yataktan yasrigini battaniyesini almis alt acma ortusunu onun usrune serdigim carsafi almis benle yatacakmis. Alt acmayi almasina o kdar guldumki dusunceli oglum yatagimi riske atmiyor bizim odaya geldik culumuzla tabi baktiki babasi yatiyor babaaaa hıııı meeeenn diyo adamda sasirdi kaldi
❤❤Yavrum ya yerim
Küçükken alıştırmak daha kolay sanırım.Ben de Eylülde vericem bir iki saat alışsın diye bakalım.
Okuya okuya geliyorum bakalım nasıl geçmişSagol kahvecim , diger pink vardiya oda baslamis hatta onlara 1hafta olmus cisim geldi demiyomus ama goturunce yapmaya baslamis artik masallah . Cumanin bereketi ile baslama niyetindeydim ama aksama misafir cikti banasimdi cociguda kendimide yopratmayim sakin kafayla yarin sabahdan bezi cikarinca dahada yok bakalim nasil olucak
Bitik kere bitikNabersiniz annişlerrr
Dikkat et kahvecim evin babasi 3.tura donmesinBitik kere bitik
İstifamı sunacak merci arıyorum, evin babasına versem yırtar atar.
Darisi basiniza kahvecim gercekten cok rahatladikPinkpinkblue çok sevindim halletmişsiniz.
Darısı başımıza.
Temmuz ağustos gibi deneyip ışık yoksa pas geçmeyi düşünüyorum
Yok kendini pencereden atmayı tercih eder kendisiDi
Dikkat et kahvecim evin babasi 3.tura donmesin
Tatili bekliyorum sadece ben ilgileneyim diye.Darisi basiniza kahvecim gercekten cok rahatladiktemmuz agustos cok gec degilmi havalar isiniyor artik bez pisiriyor belirtisimi yok, seninmi gozun kesmiyor en zor level annenin hazir hissetmesi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?