2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizimde yarin yusra evde. Eşim calisacak bakalim ben nasil oyalarim ikisini

Kiz Pinkpinkblue ne yaptiniz wc işini umut var mi bizede
Cok sukur canim ilerliyoruz masallah . Baslayin valla korkman guzuum korkman . Ay wc egitimine basladigim gunden beri sokaklardayiz bide varya bazen cidden kasmamak gerekiyor bir kez daha anladim .

Cok sukur canim ilerliyoruz masallah . Baslayin valla korkman guzuum korkman . Ay wc egitimine basladigim gunden beri sokaklardayiz bide varya bazen cidden kasmamak gerekiyor bir kez daha anladim .
Bizde yusra da cikiyoduk hep parklara maşallah subhanallah kolayca öğrensin hepsi inşallah

Allah razi olsun canim . Darisi sizinkilere saglikla sihhatle insallah . Birde dili tamamen cozulse oglusum artik bebek diil cocuk☺
İnşallah o da olacak canım bol bol sohbet etmeye çalışın her türlü şeyden konuşun yusra hiç konuşmazken wc ogrenmisti çok sasirmistik. Anne bile yeni tek tük diyordu hic bir kelimesi yoktu ama beni wcye goturuyordu. Bakalim eslem de kolay ogrenir inşallah hayirlisiyla

Herseyi deniyoruz canim ama Allah ol demeden olmuyor bekliyoruz bakalim . Evet canim olabiliyor oyle zaten vucit diliylede anlatiyorlar ama insan ne kdar seviniyor demi . Insallah eslemde zorlamadan ogrenir canim

Kizlar erkenden uyanmis anneee diye bagriyor gittim inmis yataktan yasrigini battaniyesini almis alt acma ortusunu onun usrune serdigim carsafi almis benle yatacakmis. Alt acmayi almasina o kdar guldumki dusunceli oglum yatagimi riske atmiyor bizim odaya geldik culumuzla tabi baktiki babasi yatiyor babaaaa hıııı meeeenn diyo adamda sasirdi kaldi

Maşallah taşını taragini toplamis geliyor desene

Yavrum ya yerim

Okuya okuya geliyorum bakalım nasıl geçmiş

Pinkpinkblue çok sevindim halletmişsiniz.
Darısı başımıza.
Temmuz ağustos gibi deneyip ışık yoksa pas geçmeyi düşünüyorum
Darisi basiniza kahvecim gercekten cok rahatladik temmuz agustos cok gec degilmi havalar isiniyor artik bez pisiriyor belirtisimi yok, seninmi gozun kesmiyor en zor level annenin hazir hissetmesi bence

Dugune gittik bugun kizlar wc isi gerdi biraz beni plastik bardagi aldim ise oglum dedim yapamadi . Alafranga wc vardi ondanda biraz korkuyor aparatsiz, bende alissin istiyorum gittigi yerdede nazlamadim korkma tutuyorum ben seni birakmam dedim azda olsa yapti

Darisi basiniza kahvecim gercekten cok rahatladik temmuz agustos cok gec degilmi havalar isiniyor artik bez pisiriyor belirtisimi yok, seninmi gozun kesmiyor en zor level annenin hazir hissetmesi bence
Tatili bekliyorum sadece ben ilgileneyim diye.
Ama evet gözüm kesmiyor
Hazır gibi de değil gibi de.
Bezden çok rahatsız oluyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…