2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay evet seninki de çok düşkündü.Güzellikle bırakayım dedim ama olmayacak gibi.Koca çocuk hiç yakışmıyor zaten.Ben oturken ayakta falan emiyor.Normal süt,devam sütü hiç sevmedi.Su koyucam biberona napayım.Eşim desen emzir nolacak kafasında.Ama ben çok bunaldım.

İnstada takip ettiğim bi anne vardı dünüş onunda kızında geniz eti varmış ameliyat oldu. 3 yaşına da vardı bir ay falan. Cok iyi geçmiş kolayca atlatmışlar süreci Uyurken daldığını horlamasından anlardım şimdi hiç ses yok uyurken diyor kadın.

Maşallah kere maşallah benim 6 yaş 18 değil

Kesinlikle 3'4 gün sonra atlatiyorlar büyük tahatlik bence de bir an önce baslayin

Allah razı olsun bugün daha iyidik cokk sagolunn

Geçmiş olsun canım.
O kadar çok duyuyorum ki geniz eti ameliyatı.
Ama çok çok basit bi şey sanırım.
En son oğlanın okulunda bi öğretmenin kızı oldu, 3-4 yaş.
Çok değişti uyku kalitesi diyor.

Gündüz uykusunun sonuna yaklaşıyoruz gibi geliyor bana
Arada uyumamaya başladı.
Bazen uzun uyuyor ama çoğunlukla 1 saatte kalkıyor.
Evde teksek salıncakta uykuyu uzatmaya çalışıyorum, bu sefer gece uykusu az oluyor.

Yusra gunduz uykusunu 4 yaşında birakti eslem de şuan hiç uyumadan gecirdigi bir gun olmadi. Çok nadir 11 12 arasi uyandiysa 1 2 kez uyumadigi olmustur. Ama cogunlukla mutlaka bir uyku yapmasi gerekiyor asla dayanamaz uykuyu seviyor aslinda.
Neler yazmışım daha önce diye bakarken bunu gördüm.
Ay kendime sarılıp ağlayasım geldi.
Gerçekten başka başka dertlerimiz oldu.
Geçer inşallah.
Çok duygusalım.
Aynen öyle gün geçtikçe başka başka şeyler ekleniyor. O yüzden hep hayirlisini istemek lazim

4 çok iyi, darısı Eslem'e
Benimkiler 2 yaşta bırakmaya başlıyor ama kız oğlana göre iyi yine de.
Bi tık daha uykucu kız ama ikisinde de iş yok.

Kızlar bu tuvalet konusu kafama takılıyor cok ya . Dün bezi taşmış. Ama ne taşmak . Bez olmasa altında ancak o kadar işeyip ıslatanilir yerler falan ıslanmış . Selin de baya bi korktu . Ben kızıcam diyemi korkuyor anlamıyorum . Başlamak istiyorum yazın rahat etsin poposu istiyorum . Ne yapsam bilemiyorum ya beklesem mi ne değişecek bekleyince o da muamma

Ben bir yorum yapamayacagim canım. Herkes kendi nasil hazır hisseder ya da sinyalleri alirsa ona göre bir yol çizer

Ben cumartesi veya pazartesi bi deneyeceğim bez bıraktırmayı.
Ama çok zorlamayacağım kendimi, yoğunluk kaldıracak modda değilim.
Belki de hiç bulaşmam.
O anki ruh halime göre artık.

Ben cumartesi veya pazartesi bi deneyeceğim bez bıraktırmayı.
Ama çok zorlamayacağım kendimi, yoğunluk kaldıracak modda değilim.
Belki de hiç bulaşmam.
O anki ruh halime göre artık.
Hazir degilsen zaten hiç başlama bende hazir değilmişim okul acikken aşırı zor oldu temmuzda köyde her yere işesin micsin artik orda ogrenir inşallah

Hazir degilsen zaten hiç başlama bende hazir değilmişim okul acikken aşırı zor oldu temmuzda köyde her yere işesin micsin artik orda ogrenir inşallah
Hiç hazır değilim ya.
Çok üzgünüm kızla adam akıllı ilgilenmeye vaktim yok.
Günümüz hep oğlana koşturmakla, onun krizlerine diş sıkmakla geçiyor.
Bez bırakma gibi büyük çaba isteyen bir duruma adapte olma ihtimalim sıfır
Sen de köyde bi bakarsın, olursa ne âla, olmazsa da ay aman kendileri bilirler

Valla şuan yine hasta eslem. Ateşi var. Bizde hastaliklardan bir kurtulamadigimiz icin bende hic bir seye adapte olamiyorum. Sinir sistemim çöktü artik agladim bu aksam bayağı bi. İyi olsunlarda ogrenecekler elbet acelem yok şuan. Onceligi emzige verdim. Ona asiri bağlandı beni biraktiktan sonra. Köye gitmeden emzigi halletmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…