Ay evet seninki de çok düşkündü.Güzellikle bırakayım dedim ama olmayacak gibi.Koca çocuk hiç yakışmıyor zaten.Ben oturken ayakta falan emiyor.Normal süt,devam sütü hiç sevmedi.Su koyucam biberona napayım.Eşim desen emzir nolacak kafasında.Ama ben çok bunaldım.Heyy masallah kocaoglan, canim senin artik kendinnicin memeyi kesmen lazim.bak ne haldesin .sadece 3gun 4gun zor belkide sen kararli olduktan sonrasi 2gun. Memeden kes rahatla 20kilo bebemi emzirilir. Saka bir yana verdin verecegini canina yazik. Yaz sonuda kessen ayni zorluk simdide kessen ayni zorluk ,hic degilse parka gidersiniz gezersiniz dondurma yer oyalanir . Benimkinide biliyosun ne kdar duskundu gel meme veriyim diyorum geliyo agzina alamiyo cekiniyor komigine gidiyo ucunu emiyomus gibi yapip birakiyor bak bizde o levelden bu levele gectik emzirdigim donem deseler asla inanmazdim ama hersey bir surec
İnstada takip ettiğim bi anne vardı dünüş onunda kızında geniz eti varmış ameliyat oldu. 3 yaşına da vardı bir ay falan. Cok iyi geçmiş kolayca atlatmışlar süreciSagol canim, dunde esimin bi akrabasi dr onla karsilasmis esimde ayakustu sormus beklemeden yaptirinn cocuk buyumez demis hemde kulaklara zarar demis . Bizde biraz telaslandik bugun bir kac hast aricam , cunku sehir hastanesi eylule kdar bekleme taraftari
Elleme diyor herkeste ondan sonra hasta hasta hep hastaIki kiz kardesin birisi hep daha kilolu ve boylu olur digeride kucumen olurelleme yusrosumu bal gibi fistik gibi annesi
Maşallah kere maşallah benim 6 yaş 18 değil12 13 mü benim oğlan 18Çok zor taşıyorum kucakta.Ben de çok bunaldım memeyi bırakamadık sabaha kadar en az beş kere kalkıyor.Ruh gibiyim baş ağrım hiç geçmiyor.Koltukta sızıveriyorum.Tele bakarken bile dalıveriyorum .Düşen telin sesine uyanıyorum.Aralıksız bir gece uykum ne zaman olacak?
Ay kizlar arada okudum ama yazamadim. Busra 2.5gunn denemek cok kisa bir sure . En azindan 1hafta disini sıkmani isterdim. Oyle islana islana ogreniyorlar zaten. Illa kuru kalkmasida sart degil ben bazen 1 bazen 2 defa cise goturuyorum illaki bir duzen oluyor bir sekilde sabretmek ve annenin hazir olmasi cok onemlidefne 6gun full ustune isedi ,cinar ise 1.5gunde ogrenmeye basladi .her cocuk farkli biraz daha zaman tanimani isterdim 2.5gun cidden az kolay bir surec degil dogdu dogali beze yapiyolar sonucta. Wc egitimininde konusmakla ilgisi yok cidden bak benimmi oyle aktif konusmuyor anne cis demesi kafi cok sıkisinca hem anne ciss die bagriyo hemde kosuyo banyoya . Tutmaya alistikca disarda gecen surede uzayabiliyo ilk cocugun deil zaten sende biliyosun hayirlisi olsun .
Kesinlikle 3'4 gün sonra atlatiyorlar büyük tahatlik bence de bir an önce baslayinHeyy masallah kocaoglan, canim senin artik kendinnicin memeyi kesmen lazim.bak ne haldesin .sadece 3gun 4gun zor belkide sen kararli olduktan sonrasi 2gun. Memeden kes rahatla 20kilo bebemi emzirilir. Saka bir yana verdin verecegini canina yazik. Yaz sonuda kessen ayni zorluk simdide kessen ayni zorluk ,hic degilse parka gidersiniz gezersiniz dondurma yer oyalanir . Benimkinide biliyosun ne kdar duskundu gel meme veriyim diyorum geliyo agzina alamiyo cekiniyor komigine gidiyo ucunu emiyomus gibi yapip birakiyor bak bizde o levelden bu levele gectik emzirdigim donem deseler asla inanmazdim ama hersey bir surec
En son o kilodaydı üç aydır tartmıyorum artık artmış da olabilirMaşallah kere maşallah benim 6 yaş 18 değil
Allah razı olsun bugün daha iyidik cokk sagolunnTesekkur ederim sizede simdiden hayirli olsun ,goturunce yapiyormu peki? Eger oyleyse kisa zaman sonrada soylemeye baslar. 2cocugum var kizim bastan beri heves etti hep soyledi ama goturunce yapmiyodu ayaga kalkinca ustunr isiyordu 6gun boyle gecti, 7.gun soyledikten sonra yapabilmeye basladi her cocuk farkli, kiyaslamayinda fikir oksun diyr diyorum, oglumda 1.5gunde soyleyip yapmaya basladi ama tabi hala kacaklar oluyor oyuna daliyor huysuz oluyor vs . Niyet etmissiniz vazgecmeyin biraz sabir soylicek yakinda Allah kolaylik versin
Geçmiş olsun canım.Sagol canim, dunde esimin bi akrabasi dr onla karsilasmis esimde ayakustu sormus beklemeden yaptirinn cocuk buyumez demis hemde kulaklara zarar demis . Bizde biraz telaslandik bugun bir kac hast aricam , cunku sehir hastanesi eylule kdar bekleme taraftari
Gündüz uykusunun sonuna yaklaşıyoruz gibi geliyor banaOglen uykusuna cok direniyor eslem. Sonra da dalinca bir tatli geliyor, okul saati yaklaşıyor ben kaldiriyorum o zamanda inatlik gırlasonra da yüsra okuldan yorgun geliyor sira ona geçiyor. Valla psikolojik olarak iyice çöktüm bu sene ya gitgide daha zor sanki
Bende okul bitsin denemelere baslayacam insallahPinkpinkblue tuvalet egitimi konusu o kadar cok buyuyor ki gozumde .arada seni okuyup gaza geliyorum ama bizde sinyal falan yok hic
Neler yazmışım daha önce diye bakarken bunu gördüm.Seneye bambaşka dertlerimiz olacak, her şey geçiyor aslında
Gündüz uykusunun sonuna yaklaşıyoruz gibi geliyor bana
Arada uyumamaya başladı.
Bazen uzun uyuyor ama çoğunlukla 1 saatte kalkıyor.
Evde teksek salıncakta uykuyu uzatmaya çalışıyorum, bu sefer gece uykusu az oluyor.
Aynen öyle gün geçtikçe başka başka şeyler ekleniyor. O yüzden hep hayirlisini istemek lazimNeler yazmışım daha önce diye bakarken bunu gördüm.
Ay kendime sarılıp ağlayasım geldi.
Gerçekten başka başka dertlerimiz oldu.
Geçer inşallah.
Çok duygusalım.
4 çok iyi, darısı Eslem'eYusra gunduz uykusunu 4 yaşında biraktieslem de şuan hiç uyumadan gecirdigi bir gun olmadi. Çok nadir 11 12 arasi uyandiysa 1 2 kez uyumadigi olmustur. Ama cogunlukla mutlaka bir uyku yapmasi gerekiyor asla dayanamaz uykuyu seviyor aslinda.
Aynen öyle gün geçtikçe başka başka şeyler ekleniyor. O yüzden hep hayirlisini istemek lazim
Ben bir yorum yapamayacagim canım. Herkes kendi nasil hazır hisseder ya da sinyalleri alirsa ona göre bir yol çizerKızlar bu tuvalet konusu kafama takılıyor cok ya . Dün bezi taşmış. Ama ne taşmak . Bez olmasa altında ancak o kadar işeyip ıslataniliryerler falan ıslanmış . Selin de baya bi korktu . Ben kızıcam diyemi korkuyor anlamıyorum . Başlamak istiyorum yazın rahat etsin poposu istiyorum . Ne yapsam bilemiyorum ya beklesem mi ne değişecek bekleyince o da muamma
Hazir degilsen zaten hiç başlamaBen cumartesi veya pazartesi bi deneyeceğim bez bıraktırmayı.
Ama çok zorlamayacağım kendimi, yoğunluk kaldıracak modda değilim.
Belki de hiç bulaşmam.
O anki ruh halime göre artık.
Hiç hazır değilim ya.Hazir degilsen zaten hiç başlamabende hazir değilmişim okul acikken aşırı zor oldu temmuzda köyde her yere işesin micsin artik orda ogrenir inşallah
Valla şuan yine hasta eslem. Ateşi var. Bizde hastaliklardan bir kurtulamadigimiz icin bende hic bir seye adapte olamiyorum. Sinir sistemim çöktü artik agladim bu aksam bayağı bi. İyi olsunlarda ogrenecekler elbet acelem yok şuan. Onceligi emzige verdim. Ona asiri bağlandı beni biraktiktan sonra. Köye gitmeden emzigi halletmek istiyorumHiç hazır değilim ya.
Çok üzgünüm kızla adam akıllı ilgilenmeye vaktim yok.
Günümüz hep oğlana koşturmakla, onun krizlerine diş sıkmakla geçiyor.
Bez bırakma gibi büyük çaba isteyen bir duruma adapte olma ihtimalim sıfır
Sen de köyde bi bakarsın, olursa ne âla, olmazsa da ay aman kendileri bilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?