2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçmiş olsun
Yaza doğru da bitmedi hastalıklar, pandemi sonrası arttı gerçekten bu salgınlar hastalıklar.
Yani tabii ki öğrenecek, biz hazır olalım önce.

Geçmiş olsun
Yaza doğru da bitmedi hastalıklar, pandemi sonrası arttı gerçekten bu salgınlar hastalıklar.
Yani tabii ki öğrenecek, biz hazır olalım önce.
Yüsra her sene haziran girince hastaligi biterdi. Bu sene okulda cok etkili bence hâla ay sonuna kadar okul devam ediyor. Var ya ne cektigimi bir Allah bir ben bilirim o yollarda kimse görmüyor bilmiyor, uzerine birde hastalık eklendikce artik iflas ettim ben.. tek hayalim temmuza gecince hastalıkların bitmesi biraz tatil moduyla köyde biraz rahatlamak istiyorum.

Emzik konusunda artık vakti geldi çünkü eskiden uyku harici istemezken beni emiyodu. Şimdi beni biraktiktan sonra agzindan zor alir olduk. Aklina gelip istiyor agliyorda. Wcden önce bunu halletmem lazimdi ben hatali davrandim

Seneye daha iyi olur inşallah, üstüste hastalık gerçekten yıpratıyor.
Daha dirençli olurlar herhalde, inşallah.
Biraz da takviye gerekiyor ya bir şey kullandın mı bilmiyorum, ben kullanmadım ama bu kış kullanasım var.

Yazın tek hayalim kimseye hiçbir yere gitmek zorunda olmamak
Bizimkiler kesin birlikte köye gitmek ister, nasıl savuşturucam bilmiyorum.
Çocuğu idare edemiyorum diyorum, görmüyormuş gibi ne var yardım ederiz diyorlar.
Allahım yine sinirlendim.

Gitmek istemiyorsan gitme, net ol istemiyorum de

. Biz bayrami birlikte gecircez ama sonra kv kp donecek. Yeni ev yaptirdilar ilk kez kendi kendimize tatil yapcaz tabi piyango cikmazsa

Takviye kullandim. Mayis sonu birakmistik gene aldim yusra birsey yemiyorki napayim..

Kızlar kızlar neler yapıyosunuz nasılsınız bebikler nasıl biraz baktım da tuvalet eğitimleri başlamış ben daha kendimde o cesareti bulamıyorum Hala konuşma ve beslenme problemlerimizi aşamadık biz hastaneye gidiyoruz

Geçmiş olsun canım.
O kadar çok duyuyorum ki geniz eti ameliyatı.
Ama çok çok basit bi şey sanırım.
En son oğlanın okulunda bi öğretmenin kızı oldu, 3-4 yaş.
Çok değişti uyku kalitesi diyor.
Sagol canim insallah bakalim ne yapacagiz halanyerimizde sayiyoruz bodaha bir yere goturmedim zaten durumu ameliyatlik ve 2.5 yas oncesi cogunluk tekrarliyormus geri eylulu beklemeye karar verdik canim darlaniyo valla hayirlisiyla gecer insallah

Pinkpinkblue tuvalet egitimi konusu o kadar cok buyuyor ki gozumde .arada seni okuyup gaza geliyorum ama bizde sinyal falan yok hic
Iki cocuk olunca tabi isler daha karisik daha eglenceli ve cok daha cisli olabilir denenmesi taraftariyim ,bizimde oyle aman aman bi sinyal yoktu konusmuyor bile adam akilli, 2gun 3gun islanmalarina islatmalarina gozyumabilirsen denenebilir. Niyetim vardi son posta bez diyordum son bezini sabah cikardim ve elimde hic bez yoktu gunduz ve geceyi ayni anda biraktim . Cok kilot ve cok tayt esofman alti pacasindan akmicak sekild ebiseyler giydirirsen cok daha temiz olur ,sorttan fena akiyor alisana kadar bir kac gun bacaklari dar bisey iyi oluyor. Allah kolaylik versin

Oy benim sidikli gelinim . Bezi birakma zamani gelmis zaten bezdende tasmis 2 gun 3gun salsinda ogrenir benim kizim hadi bi sabir dunusum

Meyveli kakaolu suttemi sevmedi. Illa icmeside gerekmiyor sanki bende rutin sut vermiyorum zaten kabiz diye . Allah kolaylik versin babalara gore hersey normal

Bu gece varya eski gunlerdeki gibi burnumdan getirdi. En son 2.30da bir ciglikla uyandik .kakasi vardi defalarda gittik geldik yapmamisti (kabiz) uykuda sikistirmis yavrumu . Ciglik aglama zar zor yapti tabi uykumu kaldi acisindan agrisindan ilac verdim su icirdim sevdim optum geri salladim cok moralim bozuldu .artik duzeni vaar 2gune muhakkak yapiyor ama 2gunde bagirsagin ucndaki kaka sertlesiyo kuruyor poposunu kesiyor her kakada makatta kanama oluyor. Bu beni oyle yoruyorki kaka yaparken aglama annecim cikti kaka bay bay yapicaz suya sen bas vs diyorum gece 2.30da bagir cagir aglayinca cokda gerildim banyoda sessizlikte ses kac kata duyulmustur diye .

Oy yavrum yaaa çaresi yok muymus cnm baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…