2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sagol canim insallah bakalim ne yapacagiz halanyerimizde sayiyoruz bodaha bir yere goturmedim zaten durumu ameliyatlik ve 2.5 yas oncesi cogunluk tekrarliyormus geri eylulu beklemeye karar verdik canim darlaniyo valla hayirlisiyla gecer insallah
İnşallah canım geçer.
Büyüdükçe de geçme ihtimali var mı acaba ama çocuğa eziyet etmeye de hiç gerek yok.
Yapılacaksa vakti gelince yaptır geç.
Çocuk da rahat etsin.

Neyiniz var kahvecim , omur biter dert bitmez biliyosun demi ,bunaltma kendini
Herkesin ayrı derdi var canım işte ya.
Bizimki de oğlan.
Ona koşturuyoruz psikolog, psikiyatrist.
Kendim de gidip ilaç kullanacağım muhtemelen.
Eşim kullanıyor zaten
Oğlan da kullanıyor artık.
Noldu bize anlamadım ya.
Bi film vardı adam bize noldu deyip duruyordu, komedi filmi, o geldi aklıma

Offf
Nesi var ki bu çocuğun...

Ne yazdım üstüste
Emzirmeyi bıraktırmam lazım, üşengeçliğim tutuyor.
Bu yaz sıcağında hiç akıl kârı değil.
Çişi de yaz sonuna attım kafadan, hiç denemeyeceğim ağustosun 15ine kadar

Kızıma üzülüyorum, söyleyip duruyorum zaten.
Çok az ilgilenebiliyorum.
Onu bi oyun grubuna götüreyim diyorum, haftada 1, 1 saat takılırız birlikte, hem de ortam görmüş olur.
Abisi gibi sorunları olur diye korkuyorum, ondan götürmek istiyorum biraz da.
Hem de bi ayrı vakit geçirmiş oluruz.

Canim geçmiş olsun da abinin nasıl bir soeunu var ki

Aynı benim kafadasınEmzirme bu yaz kesin bitecek de wc eğitimi önümüzdeki yaz diyorum en geç.Tabi öncesinde hazır olduğunu görürsem hallederim daha önce.Tatiller bitince oyun grubuna yazdırıcam ben de.Yavaş yavaş başlasın eğitim hayatına

Aslinda cok güzel olur bende aynı şeyi düşündüm. Birde eslem benden hiç ayri kalmak istemiyor. Annem nerde diye dolaniyor evde olsam bile

Okulda konuşmuyor canım, yılı böyle kapattı.
Onun için kızı erkenden götürmek istiyorum bir yerlere.
Dehb teşhisi mi kondu? Bazi şeyleri biz anneler icin kabullenmek zor geliyor ama ne kadar erken teshis o kadar hizli toparlanmak demek. Biz yüsra da otizmin kiyisindan döndük. 28 ay(eslemin şuanki hali) bekledim konuşmasını. Ancak 28 aylikken tekrarlara başlamisti o zamana kadar tekrarlama bile yoktu.. şuanki geldigi noktaya bakinca eşimle iyiki herkese kulak kapayip kreşe verdik diyoruz. Cok ta dua ettim maddi açıdan sikintiya dusmeyelim, okuldan almak zorunda kalmayalım diye. Eşim 1 yildir surekli mesai yapiyor. Clk şükür kimseye de el açmadik.
İnşallah sizinde seneye herşey daha güzel olur

Cok uzuldum ama benim bile karnım agrisa kabiz olsam şu çocuklar bu aciya nasil dayansin diyorum. İnşallah duzelir onunda krem kullansan dr onermiyor mu

Emzirme bitecek de bende ona dair de hareket yok
Hep bi atıyorum başka zamana

Konmadı canım daha ama 2 psikiyatr belirtiler dehb dedi, ergoterapist de tanı alırsınız muhtemelen dedi.
Birkaç aya kesinleşir.
Yaşadığımız şeyin bi adı olur en azından napayım.
Bu konuşmamayla ilgili başka bi tanısı var şimdilik sadece.

Allah size de kolaylık versin.
Yüsra'dan şüpheleniyordun sen de değil mi?
Sosyal ortam çok önemli, kreşin mutlaka çok faydası olmuştur.
Biz düzenli sosyal ortam sağlayamayız ki göndermesek, 3-5 komşu çocuğu olacak, her gün görüşecekler ki çocuğun o ihtiyacı karşılansın.
Otizmle ilgili bir sıkıntı yok şu an değil mi?

İnşallah canım geçer.
Büyüdükçe de geçme ihtimali var mı acaba ama çocuğa eziyet etmeye de hiç gerek yok.
Yapılacaksa vakti gelince yaptır geç.
Çocuk da rahat etsin.
Buyudukce gecme ihtimali var ama suan gelisimini dahi etkiliyor canim. Suan uykuda dersinki odada bi dede var o horluyo

Offf
Nesi var ki bu çocuğun...
Kakasi gelince ne kdar morali bozuluyor bir gorsen , dun sabahdam igleye kdar 20 sefer belki daha fazla (abartmiyorum) kaka diye gittik yapamadi aciyacak diye cesaret edemiyor oteledikce icinde kuruyor kaka kurumasa varya kabiz diyemem afedersin cok fazla detay verdim bastann cikan kaka sert gerisi yumusak ama basi canini yaktigi icin korkuyor

En azindan farkindasin ve bilinclisin maddi manevi desteksin evladina, Allahin izniylede cozulur insallah daha kolay teshisi koyulduktan sonra sureci gecirmesi, Allah yardimciniz olsun ailecek ❤

2.cocuk aradan buyuyor buna defalarca sahit oldum. 1.nin turlu turlu naziyla niyaziyla ugrasirken 2.ler 2.5yasa yaklasti bile.
Cok uzuldum ama benim bile karnım agrisa kabiz olsam şu çocuklar bu aciya nasil dayansin diyorum. İnşallah duzelir onunda krem kullansan dr onermiyor mu
Kremde kullaniyorum hatta artik yavrum oda alisti kakasi gelince kremi alip geliyor sureyim diye. Bi catlak kremimiz var bide makati uyusturan bir krem var o uyusrurani surdukten sonra yapabilse her defasinda acisini hissetmiyor ama kokrtugu icin vazgeciyor geri iniyor wc den .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…