- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bugun yine gitmis 6tane sakiz almis arkadaslariyla paylasmisKendi başlarına istediklerini alabilmek çocuklar için çok önemli.Anne baba yok istediğini alıyor.Resmen ilk özgürlükleri çocukların.O yüzden kantini çok seviyorlar.1.sınıfta okuldaki en büyük eğlenceleri kantin.
Canım iyi bir doktora götür bence viral enfeksiyon 6. Hastalık bizde buna benzer sadece yüzünde olmuştu 6 aylıkkenNeymiş şimdi bu kızlar 6. Hastalık mı … yine boşuna mı antibiyotik …
Ay hiç bilgim yokNeymiş şimdi bu kızlar 6. Hastalık mı … yine boşuna mı antibiyotik …
Yazdım doktoruna 6. Hastalık gibi duruyor dedi. Buradaki sağlık ocağı antibiyotik alerji yapmış dediCanım iyi bir doktora götür bence viral enfeksiyon 6. Hastalık bizde buna benzer sadece yüzünde olmuştu 6 aylıkkenburdan teşhis çok zor
Teşekkür ederiz teyzesiAy hiç bilgim yokkusura bakma canım. Çok geçmiş olsun selinime. Küpelerini yer teyzesi onun
Antibiyotik daha önce kullandığınız birşey miydi? Canım uzman olmayan Dr anlamiyor malesef. Eslemde ben iki kere acile götürmüştüm. Birde koydeydikYazdım doktoruna 6. Hastalık gibi duruyor dedi. Buradaki sağlık ocağı antibiyotik alerji yapmış dediartık sinirler bozuldu gülüp duruyorum
Teşekkür ederiz teyzesi
Geçmiş olsun canım benim kız da iki kere el ayak yüz olmuştu boşuna antibiyotik kullanmıştı.Doktorlar hemen anlayamıyorlar maalesefNeymiş şimdi bu kızlar 6. Hastalık mı … yine boşuna mı antibiyotik …
Her iki durumda da antibiyotik kullanmama gerek kalmadığı için bıraktım kızlarAntibiyotik daha önce kullandığınız birşey miydi? Canım uzman olmayan Dr anlamiyor malesef. Eslemde ben iki kere acile götürmüştüm. Birde koydeydiktaa ki uzman Dr gördü o teşhis koydu. Alerji şurubu biraz kaşıntısıni hafifletir demişti
Her doktor başka işte . Adam görür görmez alerji 6. Hastalık olsa yüzünde de olur dedi alerji şurubu yazdı . Aman her neyse bu da böyle bi anımızdıGeçmiş olsun canım benim kız da iki kere el ayak yüz olmuştu boşuna antibiyotik kullanmıştı.Doktorlar hemen anlayamıyorlar maalesef
Dediğim gibi bizde çok Dr gezdik antibiyotik alerji yapmış dendi aynı o zaman. Doktorlarda anlamakta zorlanıyor galibaHer iki durumda da antibiyotik kullanmama gerek kalmadığı için bıraktım kızlar
Her doktor başka işte . Adam görür görmez alerji 6. Hastalık olsa yüzünde de olur dedi alerji şurubu yazdı . Aman her neyse bu da böyle bi anımızdı
Heralde aijo yaa . Yüzünde falan yok gerçekten geçti de bugün . Eşimde diyor ki nerden buluyor böyle değişik hastalıklarıDediğim gibi bizde çok Dr gezdik antibiyotik alerji yapmış dendi aynı o zaman. Doktorlarda anlamakta zorlanıyor galiba
Geçmiş olsun.Her iki durumda da antibiyotik kullanmama gerek kalmadığı için bıraktım kızlar
Her doktor başka işte . Adam görür görmez alerji 6. Hastalık olsa yüzünde de olur dedi alerji şurubu yazdı . Aman her neyse bu da böyle bi anımızdı
Geçende eslemde ben giyinirken ben ordan süt içeyim diyoKızlar biz memeyi bırakalı bir sene olacak 29 ekimde . Bu kız hala unutmadıkoluma yapışıp meme emiyor gibi yapıyor bebek gibi sesler çıkarıyor bi taraftan komik , oyun yapıyor gibi bi taraftan da sinir bozucu bunu da sizle niye paylaştım bilmiyorum paylaşmak istedim aksilik kudurukluk tam gaz , bi de bana bağırıyor akıl veriyor neler neler geçen gün ağzında yemek varken konuşma ayarı yedim e soru sorma o zaman yavrucum dimi dün gece uyanamamışım çişe kaldırmadım 01.30 da bir uyandım ki göğsüne kadar sidik çarşafları da bir kaç saat önce değiştirmiştim huniler nerde
Offf offfKızlar biz memeyi bırakalı bir sene olacak 29 ekimde . Bu kız hala unutmadıkoluma yapışıp meme emiyor gibi yapıyor bebek gibi sesler çıkarıyor bi taraftan komik , oyun yapıyor gibi bi taraftan da sinir bozucu bunu da sizle niye paylaştım bilmiyorum paylaşmak istedim aksilik kudurukluk tam gaz , bi de bana bağırıyor akıl veriyor neler neler geçen gün ağzında yemek varken konuşma ayarı yedim e soru sorma o zaman yavrucum dimi dün gece uyanamamışım çişe kaldırmadım 01.30 da bir uyandım ki göğsüne kadar sidik çarşafları da bir kaç saat önce değiştirmiştim huniler nerde
Memeyi bırakmayan bir ben kaldım burada herhalde.Beni oturuyor görmesin hemen geliyorOfff offf
Hava sıcak kurur hemen annesi
Yaklaşık 4 ay önce bıraktık memeyi. Hala eliyle arada gelip sıkıove aynı Selin gibi meme emiyor gibi yapıyor tshirtin üstünden
Yağız da ısırma var ya. Bi şeyi yapmadığımda, reddettiğimde fln gelip hart diye ısırıyor. Bırakmıştı aslında, yıne basladı niyeyse.
Oyun grubuna vermedin mi ben mi yanlış anımsadım. Orda istemiyor muMemeyi bırakmayan bir ben kaldım burada herhalde.Beni oturuyor görmesin hemen geliyor
Şifa olsunMemeyi bırakmayan bir ben kaldım burada herhalde.Beni oturuyor görmesin hemen geliyor
Verdim canım.Yok dışarda orda istemiyor.Evde otururken sürekli istiyor.Dışardayken sadece uykusu gelince isyorOyun grubuna vermedin mi ben mi yanlış anımsadım. Orda istemiyor mu
Tamamen duygusal olarak istiyor zaten o kadar belli ki. Senle birlikte olup, dokunmak , koklamak içinVerdim canım.Yok dışarda orda istemiyor.Evde otururken sürekli istiyor.Dışardayken sadece uykusu gelince isyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?