2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugun yine gitmis 6tane sakiz almis arkadaslariyla paylasmis

Neymiş şimdi bu kızlar 6. Hastalık mı … yine boşuna mı antibiyotik …

Eklentiler

• 5694EEC3-066C-4D10-AC3F-78AB9321E09D.webp
    15 KB · Görüntüleme: 49
  • 84EFFE8C-6427-4C96-95B2-070EFC9C96BA.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 49
Canım iyi bir doktora götür bence viral enfeksiyon 6. Hastalık bizde buna benzer sadece yüzünde olmuştu 6 aylıkken burdan teşhis çok zor
Yazdım doktoruna 6. Hastalık gibi duruyor dedi. Buradaki sağlık ocağı antibiyotik alerji yapmış dedi artık sinirler bozuldu gülüp duruyorum
Ay hiç bilgim yok kusura bakma canım. Çok geçmiş olsun selinime. Küpelerini yer teyzesi onun
Teşekkür ederiz teyzesi

Yazdım doktoruna 6. Hastalık gibi duruyor dedi. Buradaki sağlık ocağı antibiyotik alerji yapmış dedi artık sinirler bozuldu gülüp duruyorum

Teşekkür ederiz teyzesi
Antibiyotik daha önce kullandığınız birşey miydi? Canım uzman olmayan Dr anlamiyor malesef. Eslemde ben iki kere acile götürmüştüm. Birde koydeydik taa ki uzman Dr gördü o teşhis koydu. Alerji şurubu biraz kaşıntısıni hafifletir demişti

Her iki durumda da antibiyotik kullanmama gerek kalmadığı için bıraktım kızlar
Geçmiş olsun canım benim kız da iki kere el ayak yüz olmuştu boşuna antibiyotik kullanmıştı.Doktorlar hemen anlayamıyorlar maalesef
Her doktor başka işte . Adam görür görmez alerji 6. Hastalık olsa yüzünde de olur dedi alerji şurubu yazdı . Aman her neyse bu da böyle bi anımızdı

Dediğim gibi bizde çok Dr gezdik antibiyotik alerji yapmış dendi aynı o zaman. Doktorlarda anlamakta zorlanıyor galiba

Geçmiş olsun.
Doktorun aynı muayenede antibiyotiği hemen kesin, antibiyotiği 1,5 doz yapın sözlerini duydum 2 dakika arayla
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin bir an önce.

Kızlar biz memeyi bırakalı bir sene olacak 29 ekimde . Bu kız hala unutmadı koluma yapışıp meme emiyor gibi yapıyor bebek gibi sesler çıkarıyor bi taraftan komik , oyun yapıyor gibi bi taraftan da sinir bozucu bunu da sizle niye paylaştım bilmiyorum paylaşmak istedim aksilik kudurukluk tam gaz , bi de bana bağırıyor akıl veriyor neler neler geçen gün ağzında yemek varken konuşma ayarı yedim e soru sorma o zaman yavrucum dimi dün gece uyanamamışım çişe kaldırmadım 01.30 da bir uyandım ki göğsüne kadar sidik çarşafları da bir kaç saat önce değiştirmiştim huniler nerde

Geçende eslemde ben giyinirken ben ordan süt içeyim diyo 3 hafta oldu emzik soruyor hala arada

Offf offf
Hava sıcak kurur hemen annesi
Yaklaşık 4 ay önce bıraktık memeyi. Hala eliyle arada gelip sıkıo ve aynı Selin gibi meme emiyor gibi yapıyor tshirtin üstünden
Yağız da ısırma var ya. Bi şeyi yapmadığımda, reddettiğimde fln gelip hart diye ısırıyor. Bırakmıştı aslında, yıne basladı niyeyse.

Memeyi bırakmayan bir ben kaldım burada herhalde.Beni oturuyor görmesin hemen geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…