- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Demi ya cok haklısınKendi başlarına istediklerini alabilmek çocuklar için çok önemli.Anne baba yok istediğini alıyor.Resmen ilk özgürlükleri çocukların.O yüzden kantini çok seviyorlar.1.sınıfta okuldaki en büyük eğlenceleri kantin.
Aaa evet. Yusra azı dişleri çıkarırken inanılmaz ateşli hastalıklar geçirdi. Butun azilari o zaman çıkardı. Dr bile şaşırmıştı. Aslında dişler ateşe sebep olmazmış, dişler çıkarken kaşıntı ya da ağrı yaptığı için çocuklar elini ya da birşeyi ağzına soktuğu için mikroplar daha çabuk bulasiyormusGeçmiş olsun canım.Dişleri tamamen çıktı mı azıların hepsi.Belki dişlerdendir.Bir ara ben aynen böyleydim kurtardım sonra.Bir doktora gittiğinde görüş doktorla.Belki başka bir açıklaması vardır.
Geçmiş olsun canım.Dişleri tamamen çıktı mı azıların hepsi.Belki dişlerdendir.Bir ara ben aynen böyleydim kurtardım sonra.Bir doktora gittiğinde görüş doktorla.Belki başka bir açıklaması vardır.
Evet kızlar azılar çıkmaya başladığımdan beri hastalık bitmiyor gerçekten. Alt çenesindeliler çıktı üsttekiler geliyor şimdi. Aijom evet herşeyi ağzına sokuyor e oyuncaklar yerlerde . Engel olamıyorum heryeri de steril tutamıyorum… boğazına baktım bugün foto atıyorum bakın küçük dilinin iki yanında iltihap var sanki . Dişler bağışıklığını düşürüyor o yüzden bu kadar hasta oluyor diye düşünüyordum bende ama bu kadar sık olması da nedir yawwww yazık yavrumaAaa evet. Yusra azı dişleri çıkarırken inanılmaz ateşli hastalıklar geçirdi. Butun azilari o zaman çıkardı. Dr bile şaşırmıştı. Aslında dişler ateşe sebep olmazmış, dişler çıkarken kaşıntı ya da ağrı yaptığı için çocuklar elini ya da birşeyi ağzına soktuğu için mikroplar daha çabuk bulasiyormusMdmray takip et bakalım elini ağzına götürüyor mu. Benim ikisinde de vardı. Önce renkli oje aldım sonra eczaneden acı oje aldım. Eslemde hala var da yusra da yok sanki artık eli ağıza götürmek...
Yusra da aynı oyleydik o dönem çok ciddiyim. 10 gün bile ateşsiz gecmiyoduEvet kızlar azılar çıkmaya başladığımdan beri hastalık bitmiyor gerçekten. Alt çenesindeliler çıktı üsttekiler geliyor şimdi. Aijom evet herşeyi ağzına sokuyor e oyuncaklar yerlerde . Engel olamıyorum heryeri de steril tutamıyorum… boğazına baktım bugün foto atıyorum bakın küçük dilinin iki yanında iltihap var sanki . Dişler bağışıklığını düşürüyor o yüzden bu kadar hasta oluyor diye düşünüyordum bende ama bu kadar sık olması da nedir yawwww yazık yavruma
İşte ne kadar engel olabilirsin kiYusra da aynı oyleydik o dönem çok ciddiyim. 10 gün bile ateşsiz gecmiyoduağzına birşey sokmasını engellemen lazım canım. Eslemde hala yapiyo sürekli takibe ve uyarmaya Devam
Parka gittiğimizde ben asla otuurmam. Evet çok yorucu ama sürekli peşlerinde geziyorum ayakta dikiliyorum. Birşey yiceksek önce yediriyorum varınca. Yada elleri silip kolonyalayip öyle. Bugün azcik oturayim dedim kumlu parka götürdüm. Eslem kumun içine yattıİşte ne kadar engel olabilirsin kiElimden geleni yapıyorum . Parkta oynuyor yerlere elliyor pis zaten salıncaklar vs sonra gidiyor bi abla buluyor cipsinden yiyor ellerini yalayıp yalayıp geniz etinden de şüpheleniyorum önce ona baktırıcam sonra da immünolojiye götürücem böyle devam ederse
Bugün sağlık ocağına götürdüm canım yine antibiyotik verdi klasik. Boğazına baktı foto da attım ya zaten . Kendisi de dedi boğazım ağrıyor diye . Bide canım sıkıldı ki sorma , kışın hastalandığında bi doktora götürmüştüm Selin’i yılların çocuk doktoru kadın da neyse o zamanda orta kuşak iltihabı dedi antibiyotik ve calpol verdi . Calpolu 6 plus turuncu şişe yazıyorum artık mor olan yetersiz kalır dedi. Doktor ya bende tamam dedim hiç arkasını aramadım. O zamandan beri hep mor da yazsa burda sağlık ocağında doktor gidip turuncu alıyorum .bugün buradaki doktor dedi o 6 yaş üzeri için adı üstünde 6 plus..20 kg üzeri olsa tamam da olmaz yani dedi. ay nasıl canım sıkıldı nasıl üzüldüm … zaten sık hasta oldu çok ilaca maruz kaldı diye üzülürken bi de bu ..Parka gittiğimizde ben asla otuurmam. Evet çok yorucu ama sürekli peşlerinde geziyorum ayakta dikiliyorum. Birşey yiceksek önce yediriyorum varınca. Yada elleri silip kolonyalayip öyle. Bugün azcik oturayim dedim kumlu parka götürdüm. Eslem kumun içine yattıeve gelince banyoya soktum yolda hep baktım elleri yüzü pislik içindeydi. İnşallah hastalanmaz bizimde..
Sen yine dra götür. Belki kulak enf. Vardır mesela iyilesmiyodur. Öylede sürekli tekrarliyo hastaliklar
Biz yusra da bile yeni geçtik ona doktor karıştırmış herhalde. Üzülme canım öğrendin en azından artık gerekmez inşallahBugün sağlık ocağına götürdüm canım yine antibiyotik verdi klasik. Boğazına baktı foto da attım ya zaten . Kendisi de dedi boğazım ağrıyor diye . Bide canım sıkıldı ki sorma , kışın hastalandığında bi doktora götürmüştüm Selin’i yılların çocuk doktoru kadın da neyse o zamanda orta kuşak iltihabı dedi antibiyotik ve calpol verdi . Calpolu 6 plus turuncu şişe yazıyorum artık mor olan yetersiz kalır dedi. Doktor ya bende tamam dedim hiç arkasını aramadım. O zamandan beri hep mor da yazsa burda sağlık ocağında doktor gidip turuncu alıyorum .bugün buradaki doktor dedi o 6 yaş üzeri için adı üstünde 6 plus..20 kg üzeri olsa tamam da olmaz yani dedi. ay nasıl canım sıkıldı nasıl üzüldüm … zaten sık hasta oldu çok ilaca maruz kaldı diye üzülürken bi de bu ..
Cok doğru yaparsın canım. Cok geçmiş olsun.İşte ne kadar engel olabilirsin kiElimden geleni yapıyorum . Parkta oynuyor yerlere elliyor pis zaten salıncaklar vs sonra gidiyor bi abla buluyor cipsinden yiyor ellerini yalayıp yalayıp geniz etinden de şüpheleniyorum önce ona baktırıcam sonra da immünolojiye götürücem böyle devam ederse
Boğazına bakmış ya doktor, coviddeki gibi sürüntü çubuğuyla boğazından örnek alıyorlarmış beta mikrobu için fln. O bahsettğim, takip ettiğim doktor anlatıyor da, belki doktoruna hatırlatmak istersin diye. Gerçi calpol ü yanlış veren, beta testi bilir mi o da şaibeli bi durumBugün sağlık ocağına götürdüm canım yine antibiyotik verdi klasik. Boğazına baktı foto da attım ya zaten . Kendisi de dedi boğazım ağrıyor diye . Bide canım sıkıldı ki sorma , kışın hastalandığında bi doktora götürmüştüm Selin’i yılların çocuk doktoru kadın da neyse o zamanda orta kuşak iltihabı dedi antibiyotik ve calpol verdi . Calpolu 6 plus turuncu şişe yazıyorum artık mor olan yetersiz kalır dedi. Doktor ya bende tamam dedim hiç arkasını aramadım. O zamandan beri hep mor da yazsa burda sağlık ocağında doktor gidip turuncu alıyorum .bugün buradaki doktor dedi o 6 yaş üzeri için adı üstünde 6 plus..20 kg üzeri olsa tamam da olmaz yani dedi. ay nasıl canım sıkıldı nasıl üzüldüm … zaten sık hasta oldu çok ilaca maruz kaldı diye üzülürken bi de bu ..
R Renklirenkli girdim e nabızdan baktım acaba ben mi yanlış anladım diye . Yok bildiğin 6 plusBiz yusra da bile yeni geçtik ona doktor karıştırmış herhalde. Üzülme canım öğrendin en azından artık gerekmez inşallah
Vücudunun neresinde kızarıklık var canim. El ayak ağız içine bakR Renklirenkli girdim e nabızdan baktım acaba ben mi yanlış anladım diye . Yok bildiğin 6 plusbugün de vücudunda bi kaç yerde sivilce gibi şeyler var ay valla yıldım yaaa . Antibiyotiğe devam edicem maalesef riske bırakamıyorum . Virüssel bir hastalıksa boşa kullanmış olacağım ama bilemediğim için şuan kullanayım en iyisi
El ayak değil canım ya onu geçirdik ya biliyorum çok fena oluyor ateş vs . Bacağında iki tanecik var . Başka yerinde yok ateşide düştü bugün inşallah çıkmaz çıkmadıkça vermicem calpol. SoğudumVücudunun neresinde kızarıklık var canim. El ayak ağız içine bak
Valla insan bilemeyince daha kötü oluyor haklısın. İlaç versem mi vermesem mi derdi insanı bitiriyor. Ateşi olunca, buzdolabında Gül suyun olsun. Bezle ıslat sil yavrunu, o da iyi geliyor canım.R Renklirenkli girdim e nabızdan baktım acaba ben mi yanlış anladım diye . Yok bildiğin 6 plusbugün de vücudunda bi kaç yerde sivilce gibi şeyler var ay valla yıldım yaaa . Antibiyotiğe devam edicem maalesef riske bırakamıyorum . Virüssel bir hastalıksa boşa kullanmış olacağım ama bilemediğim için şuan kullanayım en iyisi
6. Hastalık var birdeEl ayak değil canım ya onu geçirdik ya biliyorum çok fena oluyor ateş vs . Bacağında iki tanecik var . Başka yerinde yok ateşide düştü bugün inşallah çıkmaz çıkmadıkça vermicem calpol. Soğudumel ayak ta nasıl hastalıksa tekrar tekrar olabiliyorsun biliyorum . Bi daha olmayalım hiç bi çocuk olmasın
Ne desin adam fotodan da bacımValla insan bilemeyince daha kötü oluyor haklısın. İlaç versem mi vermesem mi derdi insanı bitiriyor. Ateşi olunca, buzdolabında Gül suyun olsun. Bezle ıslat sil yavrunu, o da iyi geliyor canım.
Doktora foto atsan yardımcı olur mu ki?
Est deme öle. Çocuğuna bi şey olunca insanın canından can gidiyor. İşte birbirimize sora sora cözum bulmaya çalışıyoruz.Ne desin adam fotodan da bacımel ayak olunca baktı da boğazındakileri iltihap sandı antibiyotik verdi .. Kafanızı şişirdim sizin de hakkınızı helal edin
Nasıl oldu selin düştü mü ateşiNe desin adam fotodan da bacımel ayak olunca baktı da boğazındakileri iltihap sandı antibiyotik verdi .. Kafanızı şişirdim sizin de hakkınızı helal edin
İlaç saati gelince çıkıyor aijoNasıl oldu selin düştü mü ateşi
İnşallah geçer ve son olur canım. Dişleri ağrıyor demekkiİlaç saati gelince çıkıyor aijokeyfi iyi ama kudurukluk tam gaz ama dişleri ağrıyor sanırım yemek yerken acıyor diye gösteriyor
Canım benimki hep dışarıda eller her yere giriyor.Kedi bile seviyor ben görmedenİşte ne kadar engel olabilirsin kiElimden geleni yapıyorum . Parkta oynuyor yerlere elliyor pis zaten salıncaklar vs sonra gidiyor bi abla buluyor cipsinden yiyor ellerini yalayıp yalayıp geniz etinden de şüpheleniyorum önce ona baktırıcam sonra da immünolojiye götürücem böyle devam ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?