- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Anaokulu asiri masrafli ajoo. Bugun bizim toplanti vardi ogretmen hic bisey istemedi bir top a4kagidi faberin kursun kalemi ve silgisi olsun masraf yaptirmicam anaokulundan kalan boyalari getirirler ben isteyince dedi. Okullarda a4kagidina doymuyor vallahi kayittafa almistik bidaha alacagiz . Birde yardimci kitap dusunuyoruz insallah herkes kabul ederde . Defne cok terelelli mutsuz . 5.okulun diyorum bu anaokuluna benzemez canim kocaman okul ya kaybolursam diyoOkul işleri amma zormuş ya. Hele 1 e başlayınca napcaz acaba maddi anlamda diyorum... Sonra ardından eslemde başlayınca bana iş yolları kesin goruncek
Okula basladigi ilk sene cocuklar pertttBi de hastalığı var bu işin dimi . Kreşe başladıklarında illa ilk sene hastalıktan kırılıyorlar diyor tecrübeliler
Evet bayağı masraflı olcak belki. Bugün bazı şeyleri almaya başladık. Hayırlısı artık. Evde curcuna sağlam hiç anlatmayımAnaokulu asiri masrafli ajoo. Bugun bizim toplanti vardi ogretmen hic bisey istemedi bir top a4kagidi faberin kursun kalemi ve silgisi olsun masraf yaptirmicam anaokulundan kalan boyalari getirirler ben isteyince dedi. Okullarda a4kagidina doymuyor vallahi kayittafa almistik bidaha alacagiz . Birde yardimci kitap dusunuyoruz insallah herkes kabul ederde . Defne cok terelelli mutsuz . 5.okulun diyorum bu anaokuluna benzemez canim kocaman okul ya kaybolursam diyodeminde kantinden bisey alabilirim demi diyo wc ye giderken kaybolabilirmis ama kantine giderken kaybolmazmis
Kantine çok yanaşma de sen onaAnaokulu asiri masrafli ajoo. Bugun bizim toplanti vardi ogretmen hic bisey istemedi bir top a4kagidi faberin kursun kalemi ve silgisi olsun masraf yaptirmicam anaokulundan kalan boyalari getirirler ben isteyince dedi. Okullarda a4kagidina doymuyor vallahi kayittafa almistik bidaha alacagiz . Birde yardimci kitap dusunuyoruz insallah herkes kabul ederde . Defne cok terelelli mutsuz . 5.okulun diyorum bu anaokuluna benzemez canim kocaman okul ya kaybolursam diyodeminde kantinden bisey alabilirim demi diyo wc ye giderken kaybolabilirmis ama kantine giderken kaybolmazmis
Evet maalesef de öyle öyle alışıyorlar.Anaokulunda olmasa ilkokul var orası da aynı.4 yaşından sonra daha dirençli oluyorlar hastalıklara karşı.Vitamin takviyesi, iyi beslenme hafif atlatmasını sağlar sadece.Bi de hastalığı var bu işin dimi . Kreşe başladıklarında illa ilk sene hastalıktan kırılıyorlar diyor tecrübeliler
Benim kız ilk sene harçlık yoktu yanında beslenme koyuyordum küçük çocuk ne harçlığı.Sonra okula gittiğimde kantinci konuştu benle bizim kız alıp yazdırıyormuş hepAnaokulu asiri masrafli ajoo. Bugun bizim toplanti vardi ogretmen hic bisey istemedi bir top a4kagidi faberin kursun kalemi ve silgisi olsun masraf yaptirmicam anaokulundan kalan boyalari getirirler ben isteyince dedi. Okullarda a4kagidina doymuyor vallahi kayittafa almistik bidaha alacagiz . Birde yardimci kitap dusunuyoruz insallah herkes kabul ederde . Defne cok terelelli mutsuz . 5.okulun diyorum bu anaokuluna benzemez canim kocaman okul ya kaybolursam diyodeminde kantinden bisey alabilirim demi diyo wc ye giderken kaybolabilirmis ama kantine giderken kaybolmazmis
Kantincide hataBenim kız ilk sene harçlık yoktu yanında beslenme koyuyordum küçük çocuk ne harçlığı.Sonra okula gittiğimde kantinci konuştu benle bizim kız alıp yazdırıyormuş hepPara isteyince kantinci öğretmeninden para istiyormuş Kızıma harçlık vermeye başladım kantinciye de dedim parası yoksa yazmayın vermeyin birşey diye.Öğretmenin sana borç vermiş dedim verdim parayı al bunu öğretmenine borcunu öde dedim.
Akıllı bidiklar vay vayBenim kız ilk sene harçlık yoktu yanında beslenme koyuyordum küçük çocuk ne harçlığı.Sonra okula gittiğimde kantinci konuştu benle bizim kız alıp yazdırıyormuş hepPara isteyince kantinci öğretmeninden para istiyormuş Kızıma harçlık vermeye başladım kantinciye de dedim parası yoksa yazmayın vermeyin birşey diye.Öğretmenin sana borç vermiş dedim verdim parayı al bunu öğretmenine borcunu öde dedim.
Con heves etti diye 5tl verdim paralarida bilmiyor tabi 5tlye ne alabilirim diye soruo al dedim arkadasinada almis cok sevindimKantine çok yanaşma de sen ona
Ahahahahaha yaaa cok guldum cok tatliiBenim kız ilk sene harçlık yoktu yanında beslenme koyuyordum küçük çocuk ne harçlığı.Sonra okula gittiğimde kantinci konuştu benle bizim kız alıp yazdırıyormuş hepPara isteyince kantinci öğretmeninden para istiyormuş Kızıma harçlık vermeye başladım kantinciye de dedim parası yoksa yazmayın vermeyin birşey diye.Öğretmenin sana borç vermiş dedim verdim parayı al bunu öğretmenine borcunu öde dedim.
İyi yapmışsın arada alırsa öğrenmiş olurAhahahahaha yaaa cok guldum cok tatlii. Bugu 5tl verdim harcamis kuzum heves ediyor diye kiyamadim
Demiİyi yapmışsın arada alırsa öğrenmiş olur
Bizim bu aylardan sonra başlar genelde. Detaylı muayene yaptır canım acaba ilacını mi yanlış veriyorlar sürekli nuksediyor. Kulaklarına her zaman doktorlar bakmıyorlar ben genelde söylüyorum ve kızarmış iltihaplanma oluyorKızlar çok daraldım bunaldım artık ne yapacağımı bilemiyorum ya… Selin bugün yine ateşlendi . Hazirandn beri iyileşiyor bir hafta on gün sonra yine hasta. Yani anlamıyorum neden? Denizden dedim denize de girmiyor bayadır . Alerjisi var bişeye desem ateş alerjisi ilişkisi nedir bilmiyorum . Vitamin takviyesi kullanıyoruz bi de betaglukan. Niye ateşleniyor yaz günü anlamıyorum üzülüyorum çok
Pfapa açısından değerlendirilmeli ve beta testi yapılmalı diyor takıp ettiğim doktor canım. Bi araştır istersen. Cok geçmiş olsun Selin kuşumaEn son yine ateş oldu bir gece ertesi gün burun akıntısı (yeşil) öksürük burun tıkanıklığı biraz ses kısıklığı . Nedir yani buböyle olmaya alıştım diyorum her seferinde yine dertleniyorum niye niye diye
Sağol renklimPfapa açısından değerlendirilmeli ve beta testi yapılmalı diyor takıp ettiğim doktor canım. Bi araştır istersen. Cok geçmiş olsun Selin kuşuma
Oyun alanına ne zamandır götürmedim kumsalda çok oynadı da ne zamandır götürmüyorum yine oldu işteBizim bu aylardan sonra başlar genelde. Detaylı muayene yaptır canım acaba ilacını mi yanlış veriyorlar sürekli nuksediyor. Kulaklarına her zaman doktorlar bakmıyorlar ben genelde söylüyorum ve kızarmış iltihaplanma oluyor
Birde oyun alanlarına, kumlu alanlara götürüyor musun. Ben oyun alanlarına ne zaman götürsem hasta oluyorlar
Kendi başlarına istediklerini alabilmek çocuklar için çok önemli.Anne baba yok istediğini alıyor.Resmen ilk özgürlükleri çocukların.O yüzden kantini çok seviyorlar.1.sınıfta okuldaki en büyük eğlenceleri kantin.Demi.dedesinden harckik almak icin evden beslenme goturmek yasak demis
Geçmiş olsun canım.Dişleri tamamen çıktı mı azıların hepsi.Belki dişlerdendir.Bir ara ben aynen böyleydim kurtardım sonra.Bir doktora gittiğinde görüş doktorla.Belki başka bir açıklaması vardır.Kızlar çok daraldım bunaldım artık ne yapacağımı bilemiyorum ya… Selin bugün yine ateşlendi . Hazirandn beri iyileşiyor bir hafta on gün sonra yine hasta. Yani anlamıyorum neden? Denizden dedim denize de girmiyor bayadır . Alerjisi var bişeye desem ateş alerjisi ilişkisi nedir bilmiyorum . Vitamin takviyesi kullanıyoruz bi de betaglukan. Niye ateşleniyor yaz günü anlamıyorum üzülüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?