2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben dunyayi yesem doymayacak gibiyim. Birazda bende insulin direnci var ilac kullaniyodum suan ilacı biraktim istah patlamasi var. Kontrollu gitmeye calisiyorum. Ama cidden daha yedikten 1 saat sonra gurultu basliyor kendime inanamiyorum. Oyle tiksinme bulanti da yok keşke olsa diyesom geliyo kizimda yasadiklarimi dusununce vazgeciyorim :KK70:
İstahım da yok cok üzülüyorum bu halime sınır oluyorm doymuyorum saka gıbı :)

Kızlar bende bugun gıttım doktora cok sükür keseyi gördk bebegı ne beyaz noktacık olarak gördü sıkıntı görmedi haftaya kalp atısı ıcın gıdecegız ınsallah daha once kimyasal gecırdıgım için Protestan ve asprıne baslayacagız 8. Haftaya kadar ınsallah problemsiz atlatırız 🤗🤗
Şuanda hamileliğinin
Bende 22-23 gibi gidicem insaallah .
:dua:
Bende 22 sinde gidicem 😄 hepimiz aynı zamanlarda doğum yapıcaz kısmetse. Bende hala kalp atışını duyamadım. Hatta akşam rüyamda kalp atışını duydum ve ağladım. Okadar etkilenmişimki. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Şuanda hamileliğinin

Bende 22 sinde gidicem 😄 hepimiz aynı zamanlarda doğum yapıcaz kısmetse. Bende hala kalp atışını duyamadım. Hatta akşam rüyamda kalp atışını duydum ve ağladım. Okadar etkilenmişimki. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Insallah ya cok heyecanlıyız bakalım :))

Sağol canım benim, ben bugün tam 6 haftalık oldum.kalp atışını duymadım ama doktor gördüm dedi haftaya gitcem kalp atışı için
Cok Şükür, haftaya da insAllah minik kalbini pıt pıt duyarsın
Korkma lekelenmeden, bana doktorum kahverengi, siyah lekem var diye arama bile beni dedi, önemi yok dedi
Allaha emanet kuzular

Selam ,Ogleden sonra piknige ciktik. Kvler illa yapalim dedi. İstanbulda olanlar bilir eylul gibi hava soguk. Usudum, surekli oturdum yada kizimin peşinde kostum delircem sandim. Hem biliyor yeni hamile oldugumu, kizimda ilk 3 ay yatmak zorunda kaldigimi yine de illa yaptilar. Eve yeni girdik kizim uyudu da bende uzandim.
Birde imkansiz biliyorum ama karnimda solda biseyler hissediyorum sanki ben. Rahim kasilmasi, yada baglarin gerilmesidir muhtemelen. Cunku bebegi hissetmem imkansiz :KK70: galiba psikolojim bozuldu, kasik agrim oldukça..
Bence hissettiğin doğru olabilir bende tüp bebek transferinden sonra hep sol tarafta bir çekilme garip bişey hissettim ve doktpr ultrasonda bakarken hep sol tarafa baktı yani doğru hissetmişim bence senin de öyle 🙈

Bence hissettiğin doğru olabilir bende tüp bebek transferinden sonra hep sol tarafta bir çekilme garip bişey hissettim ve doktpr ultrasonda bakarken hep sol tarafa baktı yani doğru hissetmişim bence senin de öyle 🙈
Ya bebek olamaz hissettigim, imkansiz. Ama rahim gerilmesi ya da kesenin yerlesmesidir belki

Merhaba arkadaşlar benimde nasipse ilk ultrasonum salı günü olacak.o gün alttanda bakabilir.ve şu kritik zamanlarda özel bölgenizi ne ile alıyorsunuz.ben normalde makine kullanıyorum ama bebeğe zararı olur diye korktum 7 haftalık kalp atışı durması sebebiyle düşüğm var sizce ne yapmalıyım.sizler neler yapıyorsunuz

Merhaba arkadaşlar benimde nasipse ilk ultrasonum salı günü olacak.o gün alttanda bakabilir.ve şu kritik zamanlarda özel bölgenizi ne ile alıyorsunuz.ben normalde makine kullanıyorum ama bebeğe zararı olur diye korktum 7 haftalık kalp atışı durması sebebiyle düşüğm var sizce ne yapmalıyım.sizler neler yapıyorsunuz
Ben jilet kullaniyorum malesef benim killanmam cok asiri... İlerleyen aylarda kuafore agdaya giderim sanirim ama nefret ediyorum :(

Cok Şükür, haftaya da insAllah minik kalbini pıt pıt duyarsın
Korkma lekelenmeden, bana doktorum kahverengi, siyah lekem var diye arama bile beni dedi, önemi yok dedi
Allaha emanet kuzular
Sağol canım benim içimi rahatlattın, inşallah hep birlikte sağlıklı gebelikler geçirip hayırlısyla kucağımıza alalım hepimiz inşallah ☺️ Sen duydun mu kalbini minik kuşun🥰

kızlar aklıma takıldı özel hastanede 10 gün içinde birden fazla kontrol olunca ödeme yapılıyor mu bilginiz var mı?

Back
X