Detayli usgden once emin olmak zor oluyorTam da öğrendim sayılmaz yaa çokta iyi poz vermedi ama %80 kız dedi
Olabiliraslinda benim baya belli simdiden 5 aylik gibi duruyor ama adam demek ki cok yogun ve yorgundu o gun kuaforde
Detaylı ultrasonu genelde başka bir doktora yönlendiriyorlar diye biliyorum. Her doktor yapmıyor. Yani kendi doktorunun uzmanlık alanı değilse başka bir doktora yönlendirecektir seni.Arkadaşlar detaylı ultrason hangi haftalar arasında yapılıyor, ben 20.haftamda kontrole gitcem o zaman yaptırabilir miyim?
Evet canim 20-21 de yapiliyor genelde ancak birkac hafta oncesinden randevu gerekiyor. Uzman doktor degil de perinatologlar bakiyor genelde ve sayilaro az oldugu icin randevu gerekli zaten .ama doktorun bahsetmediyse, belki kendi bakacaktir bilemiyorum ama bence sor, ki haftasi sasmasin. Ins hersey yolundadir, yaklasik yarim saat 40 dk surecek, her yerine tek tek bakacaklar bebegin. Guzel bi uygulama.Arkadaşlar detaylı ultrason hangi haftalar arasında yapılıyor, ben 20.haftamda kontrole gitcem o zaman yaptırabilir miyim?
Canım benim dr ünv hastanesine yönlendirdi 22. haftaya gün verdiler 4kasıma yoğun oluyormuşArkadaşlar detaylı ultrason hangi haftalar arasında yapılıyor, ben 20.haftamda kontrole gitcem o zaman yaptırabilir miyim?
Yalnız değilsin canım ben de hala bilmiyorumTebrik ederim sende ogrenmissin bi ben kaldimbizim gunlerimiz aynimiydi, takvimin yok ya hatırlayamadım
Yalnız değilsin canım ben de hala bilmiyorumTebrik ederim sende ogrenmissin bi ben kaldimbizim gunlerimiz aynimiydi, takvimin yok ya hatırlayamadım
İstanbul daha tam sogumadi bile ama cok kötüyüm bu sabah cigerimde hiriltida vardi :/Herkese günaydın yarın 4te randevum var inşallah gösterir tabi sağlıklı olsunda bu arada ben grip oluyorum galiba boğazım felaket vucudum tutmuyor tabi Sivas soğuğu. Bu gece. - 1.i görünce hastalıklar gelmeye başladı
19 haftada basliyor. Gitmeden genelde randevu almak gerekli. Birde genelde perinatoloji ya da radyoloji yapiyor. Kendi doktorumuz yapmayacak detayli usgyiArkadaşlar detaylı ultrason hangi haftalar arasında yapılıyor, ben 20.haftamda kontrole gitcem o zaman yaptırabilir miyim?
Bence ogrenirsin yarin sen :) hem biz sizden daha buyuguz ama hala ogrenemedikYalnız değilsin canım ben de hala bilmiyorumgerçi yarın kontrolüm var, ama bence söylemeyecek daha
Bence seninde bu defa belli olur.Bence ogrenirsin yarin sen :) hem biz sizden daha buyuguz ama hala ogrenemedikartik bu benim esprim haline geldi
Seninle aramızda bir gün var. Bende öğrenemedim hala cinsiyeti. 2 kızım var benimde. Bakalım bizim meleklerimizin cinsiyeti ne olucak. 17. Haftada öğrenmiş olucam ben.Ankette açık ara erkek onde cikacak bence hayırlısı
Bana devlette testlerimi yaptırdığım doktor devleti önermedi bana. Bir yere para harcayacaksan bu detaylı usg olsun dedi. Devlet kurumları çok kısa bakıyormuş. Devletin doktoru bunu söylediyse gitmeyi düşünmüyorum açıkcasıCanım benim dr ünv hastanesine yönlendirdi 22. haftaya gün verdiler 4kasıma yoğun oluyormuş
Ben de varım cnm meraktayım çarşambayı bekliorumTebrik ederim sende ogrenmissin bi ben kaldimbizim gunlerimiz aynimiydi, takvimin yok ya hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?