2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bana da doktor iki kontrolden beri erkek diyor kizlar, aslinda 20. Haftaya kadar cok guvenemiyorum ben. Ancak, yine de ankete erkek diye ekledim. Doktor daha sonra kiz derse de degistiririm artik

boyle karnima bsyi degiyor gidiyor kaydirarak bi dokunuyor gibi tam net degil

Kızlar bacak agrım var çok fazla sizdede oldumu sanki etlerimi çekiyorlar sürekli hareket ettirmek istiyorum yastık koydum yüksekte tuttum biraz ama ayy nasıl sızlıyor bi bilseniz♥

Kızlar bacak agrım var çok fazla sizdede oldumu sanki etlerimi çekiyorlar sürekli hareket ettirmek istiyorum yastık koydum yüksekte tuttum biraz ama ayy nasıl sızlıyor bi bilseniz♥
Artik bebekler vucuttaki kalsiyum ve magnezyumdan çekmeye başlıyor. Ben kasık agrim için basladim kullanmaya

Huzursuz bacak sendromu gibi bir şey sanırım sizin de. Bende önceden de oluyordu hele hamilelikte hepten azdı. Hamileliklerde yaygın görülen bir durummuş.

Gunaydin hanımlar. Pazar sabahı uyuyamayip yatakta dönmeyeyim diye salona geldim benim bebiş de cinsiyetini göstermedi doktorum pek ilgisiz bu konuda sanki tahmin bile etmedi belli olmaz daha dedi ...
Birde 3 tane yeni hapa geçtik geçen hafta tahlil yapmadan direk.vitamin veriliyor mu ki kafama takildi

Evet doktorlar veriyor genelde

Bende o şekilde hissediyorum çok sık olmuyor ama hissedince çok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…