- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Çok sağol cnm bnm tşk edrimTabi canim ole deme doktoruna ama saglik ocagindan da fikir alabilirsin ya da eczaciya danis. Ben baska marka kullaniyorum ama adini bilmiykrym canim
aslinda benim baya belli simdiden 5 aylik gibi duruyor ama adam demek ki cok yogun ve yorgundu o gun kuafordeBen de söylemeyince kimse anlamıyo hamile olduğumuDaha göbek felan yok ya
Uyumlu canim hatta 3 gun onden gidiyorGununle uyumluysa boy onemli degil canim
boyle karnima bsyi degiyor gidiyor kaydirarak bi dokunuyor gibi tam net degilGünaydın kızlar . Bebem hareketlerini net bi şekilde hisseden var mı? Ben bir haftadır kafaya taktım . artık hissetmem lazım gibime geliyor .16 haftalığım sonuçta 3. Hamileliğim. Ama arada sırada hissediyormuş gibi oluyorum ama anlayamıyorumda. Baya bi kafama taktım .sizde durumlar nasıl ?
Bu nasıl tanımlama işin içinden çıkamadımboyle karnima bsyi degiyor gidiyor kaydirarak bi dokunuyor gibi tam net degil
yani tam bende konduramiyorum o hareket miydi gaz miydi ne hareketi idi diye degisikBu nasıl tanımlama işin içinden çıkamadım
Artik bebekler vucuttaki kalsiyum ve magnezyumdan çekmeye başlıyor. Ben kasık agrim için basladim kullanmayaKızlar bacak agrım var çok fazla sizdede oldumu sanki etlerimi çekiyorlar sürekli hareket ettirmek istiyorum yastık koydum yüksekte tuttum biraz ama ayy nasıl sızlıyor bi bilseniz♥
Aynen canm kullanıyorum bende inşşalh fayda.ederArtik bebekler vucuttaki kalsiyum ve magnezyumdan çekmeye başlıyor. Ben kasık agrim için basladim kullanmaya
Huzursuz bacak sendromu gibi bir şey sanırım sizin de. Bende önceden de oluyordu hele hamilelikte hepten azdı. Hamileliklerde yaygın görülen bir durummuş.Kızlar bacak agrım var çok fazla sizdede oldumu sanki etlerimi çekiyorlar sürekli hareket ettirmek istiyorum yastık koydum yüksekte tuttum biraz ama ayy nasıl sızlıyor bi bilseniz♥
Ewet canım duydum eğer sürekli olursa giderim zaten doktoraHuzursuz bacak sendromu gibi bir şey sanırım sizin de. Bende önceden de oluyordu hele hamilelikte hepten azdı. Hamileliklerde yaygın görülen bir durummuş.
Evet doktorlar veriyor geneldeGunaydin hanımlar. Pazar sabahı uyuyamayip yatakta dönmeyeyim diye salona geldimbenim bebiş de cinsiyetini göstermedi doktorum pek ilgisiz bu konuda sanki tahmin bile etmedi belli olmaz daha dedi ...
Birde 3 tane yeni hapa geçtik geçen hafta tahlil yapmadan direk.vitamin veriliyor mu ki kafama takildi
Bende o şekilde hissediyorum çok sık olmuyor ama hissedince çok mutlu oluyorumBen dün bugün az az hissetmeye başladım. Zaten çok sık olmadığı için emin olamıyorum ama farklı bir şey belli. Birde ilk hamileliğimde son zamanları hatırlıyorum ve hissedince elimi koysam anlarım düşünüyorum bir an ama daha çok erken. Ufak seyirme gibi birşey şuan
Tebrik ederim sende ogrenmissin bi ben kaldimBana bugün doktor %80 kız dedi 15+4 te bakalım artık detaylı ultrasonu beklicem
Son adet tarihim 4 haziran takvimi ekleyemedim benTebrik ederim sende ogrenmissin bi ben kaldimbizim gunlerimiz aynimiydi, takvimin yok ya hatırlayamadım
Son adet tarihim 4 haziran takvimi ekleyemedim ben
Evet ayniymisiz dogru animsamisim. Ben artik ekim basinda giderim doktoruma. Sonrada zaten detayli usg geliyorSon adet tarihim 4 haziran takvimi ekleyemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?