2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim asiri genislemedigi icin birsey yapilmadi. Sen hastaneden ciktinmi? Arada benimde sol yanima agri giriyor. Kizimda sag böbrek büyümüştü. Normalde birşey takiliyormus suan hatirlayamadim
Çiktim. Taş teshisini kadin dogumcum koydu. Ptesi urolojiye gidicem tekrar. Emin olmak icin. Bu arada ultrason fotomu da atayim oglusumun. Boyu nasil sizce haftasina gore minik degil insallah

yoo hayir bende hic bir agri sizi yok doktor da soylemese bir bildigim de yok tu

Canim bence sen bi kere de bir perinatologa gorun,bi baksin. Plesantanin asagida olmasi erken dogum sebebplerinden. Haliyle risk altinda oluyorsun, belki ozel takip edilmen gerekir. Bir kere git ne kaybedeceksin ki
tabiki canim mutlaka giderim ben ne demek oldugunu bilmiyorum daha netden de arastirmaya vakit bulamadim kendi doktorumla gorusur gorusmez giderim

Kızlar benim bacak ve kalça ağrılarım için doktor kalsiyum yazdı calcimax d3 diye ama hamilelerde aşırı d vitamini zeka geriliği yapar diyor açıklamasında bende diyorum ki bi gün içip bi gün içmesemmi doktorum yazdı ama zararı olsa yazarmıydı ki

Zarari olsa yazmazdi ama her dr a da guvenemiyor insan kan tahlilinde d vit bakildiysa ve normalse dedigini yapabilirsin cnm

Ben dün bugün az az hissetmeye başladım. Zaten çok sık olmadığı için emin olamıyorum ama farklı bir şey belli. Birde ilk hamileliğimde son zamanları hatırlıyorum ve hissedince elimi koysam anlarım düşünüyorum bir an ama daha çok erken. Ufak seyirme gibi birşey şuan

Kan tahlilinde dusukmuydu dusukse mecbur alcan belli bi seviyeye gelene kadar kontrollu alirsin yani bi sure sonra kan tahlili yaptirip baktir istersen benimde d dusuk cikti takviye aliyorum

Ya o konuda haklisin. Benim de onceki hamileligimden kalan bi ilac o. O zamn kullanmayip baska marka kullanmisim ki kalmis, gecen gun yine okudum prospektusunu, acikcasi icim urperdi guvenemedim bi turlu. Hatta gecen gun doktoruma gosterdim de cok sicak bakmadi o hapa gecistirdi. Kullanmadan atcam onh sanirim.

Fetal dna sonucu nasıl geliyor acaba? Yüzde olarak mı

Fetal dna sonucu nasıl

İyice tedirgin oldum yaa elimde hep doktor güvenir nolacak diyor doktor tehlike olsa yazarmı falan diye kullanmicam desem kızacak bana kullan diye

İyice tedirgin oldum yaa elimde hep doktor güvenir nolacak diyor doktor tehlike olsa yazarmı falan diye kullanmicam desem kızacak bana kullan diye
Tabi canim ole deme doktoruna ama saglik ocagindan da fikir alabilirsin ya da eczaciya danis. Ben baska marka kullaniyorum ama adini bilmiykrym canim

Anket sorusu “ Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak? A) Kız
B) Erkek
C) İkiz; 1 Kız-1Erkek
D) İkiz Kız
E) İkiz Erkek
F) Üçüz
@Mune
@Mune
anket sorusu ve şıkları bunlar. Teşekkürler ❤
Anketiniz hazır, hepinize sağlıklı gebelikler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…