- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Çiktim. Taş teshisini kadin dogumcum koydu. Ptesi urolojiye gidicem tekrar. Emin olmak icin. Bu arada ultrason fotomu da atayim oglusumun. Boyu nasil sizce haftasina gore minik degil insallahBenim asiri genislemedigi icin birsey yapilmadi. Sen hastaneden ciktinmi? Arada benimde sol yanima agri giriyor. Kizimda sag böbrek büyümüştü. Normalde birşey takiliyormus suan hatirlayamadim
yoo hayir bende hic bir agri sizi yok doktor da soylemese bir bildigim de yok tuCanım benim doktorum da benzer birşey söyledi. Bebeğin eşi biraz aşağıda ama henüz çok erken haftalar. İlerleyen haftalarda o yukarı çıkar, şimdilik konuşmaya değer birşey değil korkma dedi. Tabi ben de endişe ettim ama doktorumun rahatlığını aklıma getirip pozitif düşünmeye çalıştım. Bir sorun sıkıntı olmaz inşallah1 ay sonra gel tekrar kontrole dedi. Çok kendini yorma canım. Çok uzun saatler ayakta da kalma. Onun dışında sen bi ağrı sizi hissediyor musun peki?
tabiki canim mutlaka giderim ben ne demek oldugunu bilmiyorum daha netden de arastirmaya vakit bulamadim kendi doktorumla gorusur gorusmez giderimCanim bence sen bi kere de bir perinatologa gorun,bi baksin. Plesantanin asagida olmasi erken dogum sebebplerinden. Haliyle risk altinda oluyorsun, belki ozel takip edilmen gerekir. Bir kere git ne kaybedeceksin ki
Bana bugün doktor %80 kız dedi 15+4 te bakalım artık detaylı ultrasonu beklicemAnkette açık ara erkek onde cikacak bence hayırlısı
Zarari olsa yazmazdi ama her dr a da guvenemiyor insan kan tahlilinde d vit bakildiysa ve normalse dedigini yapabilirsin cnmKızlar benim bacak ve kalça ağrılarım için doktor kalsiyum yazdı calcimax d3 diye ama hamilelerde aşırı d vitamini zeka geriliği yapar diyor açıklamasında bende diyorum ki bi gün içip bi gün içmesemmi doktorum yazdı ama zararı olsa yazarmıydı ki
Ben dün bugün az az hissetmeye başladım. Zaten çok sık olmadığı için emin olamıyorum ama farklı bir şey belli. Birde ilk hamileliğimde son zamanları hatırlıyorum ve hissedince elimi koysam anlarım düşünüyorum bir an ama daha çok erken. Ufak seyirme gibi birşey şuanGünaydın kızlar . Bebem hareketlerini net bi şekilde hisseden var mı? Ben bir haftadır kafaya taktım . artık hissetmem lazım gibime geliyor .16 haftalığım sonuçta 3. Hamileliğim. Ama arada sırada hissediyormuş gibi oluyorum ama anlayamıyorumda. Baya bi kafama taktım .sizde durumlar nasıl ?
Tamam canım cevabın için çok tşk edrimZarari olsa yazmazdi ama her dr a da guvenemiyor insan kan tahlilinde d vit bakildiysa ve normalse dedigini yapabilirsin cnm
Kızlar benim bacak ve kalça ağrılarım için doktor kalsiyum yazdı calcimax d3 diye ama hamilelerde aşırı d vitamini zeka geriliği yapar diyor açıklamasında bende diyorum ki bi gün içip bi gün içmesemmi doktorum yazdı ama zararı olsa yazarmıydı ki
Aynen canım bi süre. Kullanayım sonra bırakırım çok sağolKan tahlilinde dusukmuydu dusukse mecbur alcan belli bi seviyeye gelene kadar kontrollu alirsin yani bi sure sonra kan tahlili yaptirip baktir istersen benimde d dusuk cikti takviye aliyorum
Daha olusturulmadi mune görünce yapar.Cinsiyet anketi nerde ben goremedim
Gununle uyumluysa boy onemli degil canimÇiktim. Taş teshisini kadin dogumcum koydu. Ptesi urolojiye gidicem tekrar. Emin olmak icin. Bu arada ultrason fotomu da atayim oglusumun. Boyu nasil sizce haftasina gore minik degil insallahEki Görüntüle 2309828
Ya o konuda haklisin. Benim de onceki hamileligimden kalan bi ilac o. O zamn kullanmayip baska marka kullanmisim ki kalmis, gecen gun yine okudum prospektusunu, acikcasi icim urperdi guvenemedim bi turlu. Hatta gecen gun doktoruma gosterdim de cok sicak bakmadi o hapa gecistirdi. Kullanmadan atcam onh sanirim.Kızlar benim bacak ve kalça ağrılarım için doktor kalsiyum yazdı calcimax d3 diye ama hamilelerde aşırı d vitamini zeka geriliği yapar diyor açıklamasında bende diyorum ki bi gün içip bi gün içmesemmi doktorum yazdı ama zararı olsa yazarmıydı ki
Fetal dna sonucu nasıl geliyor acaba? Yüzde olarak mıHoney_86 o zaman benide listeye eklermisin canim yasim 38 ilk bebegim 12 haziran son adetim cinsiyetimiz de erkek :))
yaklasik 12 gun antibiyotik kullandim sonrasinda da antibiyotik neden li eskiden yasadigim kurdesenim tetiklendi.. eskiden gida testi yaptirmistim gluten e alerjim vardi simdi kurdesen tekrar hortlayinca ilac almamak icin 3 gundur gluteni kestim bende bu kadar seyden sonra minigimi merak ettim gittim muayne oldum :)) cikolata yi da yedim kuduruk bir hali vardi :))) costukca costu :)) cok sukur hersey de yolunda.. biz fetal dna yaptirmistik sali gunu de sonucumuz gelmisti hersey yolunda cok sukur... cinsiyetimizde orda kesinlesmisti :)
kilo ya gelince ben 62.5 le hamile kaldim su an 66 cikiyorum ama tup bebek oldugu icin 12 haftaya kadar hormon ilaci kullandim o zaten fazla ca istah acti :))
Fetal dna sonucu nasılHoney_86 o zaman benide listeye eklermisin canim yasim 38 ilk bebegim 12 haziran son adetim cinsiyetimiz de erkek :))
yaklasik 12 gun antibiyotik kullandim sonrasinda da antibiyotik neden li eskiden yasadigim kurdesenim tetiklendi.. eskiden gida testi yaptirmistim gluten e alerjim vardi simdi kurdesen tekrar hortlayinca ilac almamak icin 3 gundur gluteni kestim bende bu kadar seyden sonra minigimi merak ettim gittim muayne oldum :)) cikolata yi da yedim kuduruk bir hali vardi :))) costukca costu :)) cok sukur hersey de yolunda.. biz fetal dna yaptirmistik sali gunu de sonucumuz gelmisti hersey yolunda cok sukur... cinsiyetimizde orda kesinlesmisti :)
kilo ya gelince ben 62.5 le hamile kaldim su an 66 cikiyorum ama tup bebek oldugu icin 12 haftaya kadar hormon ilaci kullandim o zaten fazla ca istah acti :))
yananci dilim olmadigi icin ben pek birsey anlamadim doktorum ve testi yaptirdigim yer aradi ikiside sonuclariniz temiz hersey yolunda dedi o kadarFetal dna sonucu nasıl geliyor acaba? Yüzde olarak mı
İyice tedirgin oldum yaaYa o konuda haklisin. Benim de onceki hamileligimden kalan bi ilac o. O zamn kullanmayip baska marka kullanmisim ki kalmis, gecen gun yine okudum prospektusunu, acikcasi icim urperdi guvenemedim bi turlu. Hatta gecen gun doktoruma gosterdim de cok sicak bakmadi o hapa gecistirdi. Kullanmadan atcam onh sanirim.
Tabi canim ole deme doktoruna ama saglik ocagindan da fikir alabilirsin ya da eczaciya danis. Ben baska marka kullaniyorum ama adini bilmiykrym canimİyice tedirgin oldum yaaelimde hep doktor güvenir nolacak diyor doktor tehlike olsa yazarmı falan diye kullanmicam desem kızacak bana kullan diye
Anketiniz hazır, hepinize sağlıklı gebelikler dilerimAnket sorusu “ Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak? A) Kız
B) Erkek
C) İkiz; 1 Kız-1Erkek
D) İkiz Kız
E) İkiz Erkek
F) Üçüz
@Mune
@Mune
anket sorusu ve şıkları bunlar. Teşekkürler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?