Üçlü için erken değilmiş canım bildiğim 16.haftadan sonraEwet cnm üçlüde yaptırdım ikilide
Ücreti ne kadarmış? Bunu mu tavsiye etti arkadaşlar? Tekli mi çiftli mi?Eki Görüntüle 2310099 öneren arkadaşları dinleyerek e bebekte buldum aldim :)
Ben yaklaşık 1 haftadır sabah gözümü hapşırıkla açıyorum. Gün içinde defalarca hapşırıyorum akıntı ve burun tıkanıklığı var ama alerji gibiBugün baya hapşırıyorum burun akıntım oldu. Ne yapabilirim ilaçsız rahatlamak için
Evet cnm bunu tavsiye etti cogu kisi ya philips avent ya bunu alin dediler ciftli vakum gucu az olabiliyormus ama zaman acisindan iyi dediler ben tekli tercih ettim.329 a aldim ama cift le tekli arasinda cok fazla fiyat farki yok.Ücreti ne kadarmış? Bunu mu tavsiye etti arkadaşlar? Tekli mi çiftli mi?
Hayırlısı inşallah. Kızlarım ve çevremdeki herkes erkek istiyor. Herkes oğlun nasıl diye soruyorOgrenince bi sey olacak degil tabi ogrenme istegi de artiyor tabi gunler gectikce. Allah gonlunuze gore versin. Erkek olsun sizin de isterim, degisiklik olur. Nasilsa kizlariniz varmis, bi de erkek tulumlari alirsiniz
Burda mezbaha gibi desemDogrudur. Ben o konuda biraz şanslıyım evime araçla 10 dakika mesafede yeni bir hastane var. 3 4 yıllık. Normal doğumu falan özel hastanelere bin basar. Ayni odada refakatçin eşliğinde dogum yapabiliyorsun. Gebe okulu emzirme polikliniği ne ararsan var yanı. Daha önce özelde Doğum yapmıştım şimdi düşünmüyorum bile
Ben aksine şubat indirimlerini beklesemmi diyorumErkenmi bilmiyorum ama biz yavastan almaya basladik bazi seyleri yilbasindan sonra zamli almayalim diye
Zaten surekli onlari iciyorumkiGeçmiş olsun ben çorludayım burda hava buz bu sabah benimde vardı bende ballı limonlu çay içiyorum bazen sıcak suyla yapıyorum iyi geliyor dene bence
Balli limonlu ilik su, ihlamur . Tavuk suyu corbasi bol limonlu ve karabiberli. Tuzlu gargara, burnu surekli acmakBugün baya hapşırıyorum burun akıntım oldu. Ne yapabilirim ilaçsız rahatlamak için
Doktorum yaptırdı vallahi bilmiyorum ki cnmÜçlü için erken değilmiş canım bildiğim 16.haftadan sonra
Kisisel tercih tabikide cnm :) o zamanlar agirlasirim hic alamam benBen aksine şubat indirimlerini beklesemmi diyorumben sut sagma gerekirse dogumdan sonra alirim
Tamam canım çok tşk edrim valahi çok ağrıyor inşşalh geçerArkadaşım 12-13 haftalarda benimde oldu huzursuz bacak sendromu uzatsam geçmiyor kaldırsam geçmiyor 15 haftamdayım kalmadı süt yoğurt vs tüket belki magnezyum seviyen düşmüştür
Ben internetten aliyodum kizimda. Ama bende subati beklemem bazi seyler icin. Cunku erken dogum ihtimali her zaman var :)Kisisel tercih tabikide cnm :) o zamanlar agirlasirim hic alamam benbugun bile e bebek te 2 saat gezmisim eve geldim belim kopacak gibi agriyordu
Aynen oyle cnm :)Ben internetten aliyodum kizimda. Ama bende subati beklemem bazi seyler icin. Cunku erken dogum ihtimali her zaman var :)
İnşallah benimde bebeğim benimledir. Kanama yaşadığınızda beta kaçtı hatırlıyormusunuzBenimde kanamalı geçti çok şükür 3 haftadır iyim bekle moralini bozma geç döllenmede kese geç görünür bide hcg değerin yükselsin biraz daha sabret Allah hayırlısını nasip etsin
Daha çok erken birşey demek için 1 hafta sonra netlesir. Yanı bu durumda beklemen gerekiyor. Bende de kese rahim dışında dediler alakası yokmuş boşuna dış gebelik korkusu yaşadım günlerce. Bir de başka doktora gitmeni tavsiye ederim canım. Güzel sonuçlar olur inşallah.Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin bebekleriniziBende yeni gebeyim 4 hafta 5 günlük gebeliğim sat:19 agustos 18 eylülde kan verdim 286 çıktı hcg. Bugün sabah kanamam oldu hemen hastaneye gittim beta baktılar değerim 1750 çıktı. Kese göremedik dediler deneyimleriniz benim için çok önemli bu duruma denk gelip kesesi sonradan oluşan varmı.? Doktorlar değerimin güzel olduğunu söylediler takip edecekler. Konuyla ilgili bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim
Benim hatırladığım kadarıyla 1468 di galibaİnşallah benimde bebeğim benimledir. Kanama yaşadığınızda beta kaçtı hatırlıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?