2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba ben nisan annesi olacağım kısmet olursa birşey sormak istiyorum genetik test yaptıran var mı aranızda ve nasıl değerlendiriliyor beni biraz aydınlatırmısınız rica etsem

Ücreti ne kadarmış? Bunu mu tavsiye etti arkadaşlar? Tekli mi çiftli mi?
Evet cnm bunu tavsiye etti cogu kisi ya philips avent ya bunu alin dediler ciftli vakum gucu az olabiliyormus ama zaman acisindan iyi dediler ben tekli tercih ettim.329 a aldim ama cift le tekli arasinda cok fazla fiyat farki yok.

Ogrenince bi sey olacak degil tabi ogrenme istegi de artiyor tabi gunler gectikce. Allah gonlunuze gore versin. Erkek olsun sizin de isterim, degisiklik olur. Nasilsa kizlariniz varmis, bi de erkek tulumlari alirsiniz
Hayırlısı inşallah. Kızlarım ve çevremdeki herkes erkek istiyor. Herkes oğlun nasıl diye soruyor sanki belliymiş gibi Allah sağlıkla kucaklamyı nasip etsin. Erkek olursada herşeyi baştan yeniliycez. Kısmet artık.

Burda mezbaha gibi desem o yuzden tercihim malesef ozelden yana. Bu defa da sezeryan olcam zaten ben

Ben aksine şubat indirimlerini beklesemmi diyorum ben sut sagma gerekirse dogumdan sonra alirim
Kisisel tercih tabikide cnm :) o zamanlar agirlasirim hic alamam ben bugun bile e bebek te 2 saat gezmisim eve geldim belim kopacak gibi agriyordu

Benimde kanamalı geçti çok şükür 3 haftadır iyim bekle moralini bozma geç döllenmede kese geç görünür bide hcg değerin yükselsin biraz daha sabret Allah hayırlısını nasip etsin
İnşallah benimde bebeğim benimledir. Kanama yaşadığınızda beta kaçtı hatırlıyormusunuz

Daha çok erken birşey demek için 1 hafta sonra netlesir. Yanı bu durumda beklemen gerekiyor. Bende de kese rahim dışında dediler alakası yokmuş boşuna dış gebelik korkusu yaşadım günlerce. Bir de başka doktora gitmeni tavsiye ederim canım. Güzel sonuçlar olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…