2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
canım için rahat etsin diye git tabi ama bu haftalarda çok normal sırt bel ağrısı bende öyleyim bir kaç haftadır 5 10 dakika ayakta dursam hemen ağrı giriyor canım

Kizlar bi sey sorucam, birkac gundur burnum tikaniyor gibi oluyorum da, aslinda nezlelik, griplik ya da allerjilik bi sikintidan kaynakli degil. O yuzden garip geldi sadece. Keyfimi bozan bi tikaniklik diyebiliriz, agri vs yok.
Benim gibi bunu yasayan var mi merak ediyorum.

canım benimkide 2700lerde vajinal gözüktü 1750 daha çok küçük eğer gözükmesi için ama değerlerin güzel artmış 2 günde iki katına çıksa yeterli canım Allahın izniyle alırsın kucağına inşallah :)

Arkadaşlar kusarken aniden su geldi alttan. Çok korkuyorum.çiş mi yoksaamniyo sıvısı mı anlamadım. Aniden fışkırdı. Çok korkuyorum

Aminnn inşallah çok teşekkür ederim kanama korkutmuştu ama sanırım yerleşmeyi biraz agır yaşamışım

canım için rahat etsin diye git tabi ama bu haftalarda çok normal sırt bel ağrısı bende öyleyim bir kaç haftadır 5 10 dakika ayakta dursam hemen ağrı giriyor canım

Aynen oyle ayakta kalinca banada oluyor canim ama yinede bi gostercem galiba mide bulantisindan cok su icemedim bu 3 ayda oyuzden korkuyorum.. bi tanidik doktora sordum adele agrisidir dedi ama guvenmedim

Ben uzun zmandir oyleyim canım. Gebelikte oluyo hatta burun kanamasi bile oluyo

Banada Dr geçen gün muayene de ilk kız dedi sonra zar zor pipi gördü bacak arası açtı
Gerçi bize de gösterdi erkek dedi ama ayrıntılı da kesin olur dedi.
Bizi bi merak aldı çünkü başından beri kız hissediyordum
Sağlıkla gelsinler tabi de
Ayrıntılı da 15 ekim e sabırsızlıkla bekliyorum

Doğumdan sonra bazen ihtiyaç olmaya bilir diye ben biberon ve pompayı doğum sonrası almayı düşünüyorum hatamı yapıyorum
Herkeste farklı oluyor ama kuzenim daha yeni sezaryan oldu. İlk gün sütü gelmedi. Bebek ememiyordu. Sonra pompayla sağdı bir kaç defa sütü geldi. Hala saha bebek tam ememediği için göğüsleri çok şişiyor bu seferde ağrı yapıyor sütünü sağıp biraz biberon veriyor biraz emziriyor. Bence sütün gelmesi için bile pompanın masaj özelliği kullanılabilir diye düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli değilim tabi ilk gebeliğim olscak ama araştırdığım kadarıyla ne kadar çok emzirirsen o kadar çok süt gelirmiş.

benim kiz kardesim sut sagma makinesini satin almak yerine hastane tipi kiralamisti.. cok kullanisli digerlerine gore de cok daha pratik demisti bende o yuzden almayi dusunmuyorum...

Kızlar erken ama biz oda takımı bakmaya başladık. Eşimi zor tutuyorum ona kalsa bugün mobilyayı alcaktı Of beğendiğim mobilyalar çok pahalı şaka gibi resmen 9-10 bin tl dolap, yatak ve şifonyer fiyatları. En ucuz çilek mobilyadaydı o da 5bin tlye geliyordu indirim yaptı baya. Onunda modeli çok içime sinmedi. Bir abajur beğendim 1500 tl dedi adam. Dedim abi naptın, kumandayla açılıyor ama dedi hee dedim tamam o zaman normal bu fiyat. Allahım ya resmen soyguncu olmuş millet bu fiyatlar neee ikea bile acaip pahalanmış.

Merhaba yaptırdım ben bağcılar medipol hastanesinde 2200 tl panaroma test diye geçiyor ben yaptıranlrdan içerik olarak bilgi almak istedim cvp için çok teşekkürler

Arkadaşlar kusarken aniden su geldi alttan. Çok korkuyorum.çiş mi yoksaamniyo sıvısı mı anlamadım. Aniden fışkırdı. Çok korkuyorum
sen yine de dr a git cnm cis ise kokar cise bi bak,amniyon sivisi idrardan farkli kokar ve boyle kaygan kaygan olur bi kontrol et

Tk maxx’ta denk geliyorum bazen ikisine de. Zalando’da da indirim yakalayabilirsin. Steiff’in ürünlerini çok beğeniyorum ben de.

Benim önceki gebeliğimde kız olduğunu söylediğimizde eşimin babaannesi “olsun” demişti. Biz gülerek hatırlıyoruz. Hiç sıkma canını kız evlat Allah isteyen herkese nasip etsin. Yine kızım olsun istiyorum ablası için. Ama erkek olduğunu düşünüyorum “olsun” sağlıklı olsunlar yeter.

y kromozomunu göndermesi gerekenin oğulları olduğunu söyleyip onlara aydınlatma yaşatsan, muhattapları oğulları olduğunu bilseler. lütfen görmezden duymazdan gel. Sağlıkla gelsin prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…