- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Kiz anlat nolcak. Merak ettimBence anlatmayayım, gerçekten korkunç bir şey etkilemek istemem sizi. Ama doktor meslekten men edilmiş olay sonrasında.
canım için rahat etsin diye git tabi ama bu haftalarda çok normal sırt bel ağrısı bende öyleyim bir kaç haftadır 5 10 dakika ayakta dursam hemen ağrı giriyor canımKizlar bisey daniscam dun ara ara belimin sol yani agridi aksam artti baya bende bobrektir diye korktum hatta devletten sali gunune randevu aldim urolojiye. agri devam ederse diye. Ama orasi belmi anlamadim ya.. birazda gaz problemi vardi sonra agri gecti birden simdi napsam gitsemmi bi gitmesemmi kararsiz kaldim ya yasadinizmi boyle bisey
İnşallah dua edin nolur kanamam durdu inşallah yerleşme kanaması filandırDeğerlerin gayet iyi. 2 günde bir ortalama 2 katına çıkıyor.
Aminnnn çok teşekkür ederimTek doktorla kalma canım mutlaka başka doktora da git. Değerin güzel görünüyor Allah gönlüne göre versin
canım benimkide 2700lerde vajinal gözüktü 1750 daha çok küçük eğer gözükmesi için ama değerlerin güzel artmış 2 günde iki katına çıksa yeterli canım Allahın izniyle alırsın kucağına inşallah :)Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin bebekleriniziBende yeni gebeyim 4 hafta 5 günlük gebeliğim sat:19 agustos 18 eylülde kan verdim 286 çıktı hcg. Bugün sabah kanamam oldu hemen hastaneye gittim beta baktılar değerim 1750 çıktı. Kese göremedik dediler deneyimleriniz benim için çok önemli bu duruma denk gelip kesesi sonradan oluşan varmı.? Doktorlar değerimin güzel olduğunu söylediler takip edecekler. Konuyla ilgili bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim
Aminnn inşallah çok teşekkür ederimcanım benimkide 2700lerde vajinal gözüktü 1750 daha çok küçük eğer gözükmesi için ama değerlerin güzel artmış 2 günde iki katına çıksa yeterli canım Allahın izniyle alırsın kucağına inşallah :)
canım için rahat etsin diye git tabi ama bu haftalarda çok normal sırt bel ağrısı bende öyleyim bir kaç haftadır 5 10 dakika ayakta dursam hemen ağrı giriyor canım
Ben uzun zmandir oyleyim canım. Gebelikte oluyo hatta burun kanamasi bile oluyoKizlar bi sey sorucam, birkac gundur burnum tikaniyor gibi oluyorum da, aslinda nezlelik, griplik ya da allerjilik bi sikintidan kaynakli degil. O yuzden garip geldi sadece. Keyfimi bozan bi tikaniklik diyebiliriz, agri vs yok.
Benim gibi bunu yasayan var mi merak ediyorum.
Tabiki de saglikli ve zamaninda gelsin hepsi ins. Ama cesur davranmissin acikcas esya alarak ama e bebekten fln aldiysan cinsiyet de degisirse degisim yapabilirsin atma fis fatura fln sakinOnceki hamileligimden korktum ben acikcasi. 16. Haftaya kadar yuzde 99 erkek dedi dr, sonra kizim oldu da. Simdi erkek diyorlar gene ikidir ama insan acaba mi diyor icinden
Herkeste farklı oluyor ama kuzenim daha yeni sezaryan oldu. İlk gün sütü gelmedi. Bebek ememiyordu. Sonra pompayla sağdı bir kaç defa sütü geldi. Hala saha bebek tam ememediği için göğüsleri çok şişiyor bu seferde ağrı yapıyor sütünü sağıp biraz biberon veriyor biraz emziriyor. Bence sütün gelmesi için bile pompanın masaj özelliği kullanılabilir diye düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli değilim tabi ilk gebeliğim olscak ama araştırdığım kadarıyla ne kadar çok emzirirsen o kadar çok süt gelirmiş.Doğumdan sonra bazen ihtiyaç olmaya bilir diye ben biberon ve pompayı doğum sonrası almayı düşünüyorum hatamı yapıyorum
Ayy saol canim ya.Ben uzun zmandir oyleyim canım. Gebelikte oluyo hatta burun kanamasi bile oluyo
Merhaba yaptırdım ben bağcılar medipol hastanesinde 2200 tl panaroma test diye geçiyor ben yaptıranlrdan içerik olarak bilgi almak istedim cvp için çok teşekkürler11-14te ikili test yapılıyor benim de bildiğim
genetik testten kastınız fetal dna niffty test ise yapan birkaç firma var. Bir tüp Kanınızı alıyorlar içinden bebeğin dnasını alıp genetik olarak 46-76 arası genetik kromozom bakıyorlar. Fiyatı uygun olanlar daha az bakılanlar oluyor. Sormalısın. Fiyatı 2000-3000 tl arası değişiyor. Ankara genoks ankarada yapıyor kanı dışarı göndermiyor. Diğer firmalar çeşitli ülkelere amerika almanya vs anne kanını gönderip sonuç alıyorlar. Ben ankara genoksa vereceğim. 7-10 işgünü içinde sonuç çıkıyormuş. Cinsiyet de belli oluyormuş.
sen yine de dr a git cnm cis ise kokar cise bi bak,amniyon sivisi idrardan farkli kokar ve boyle kaygan kaygan olur bi kontrol etArkadaşlar kusarken aniden su geldi alttan. Çok korkuyorum.çiş mi yoksaamniyo sıvısı mı anlamadım. Aniden fışkırdı. Çok korkuyorum
Tk maxx’ta denk geliyorum bazen ikisine de. Zalando’da da indirim yakalayabilirsin. Steiff’in ürünlerini çok beğeniyorum ben de.Ay dayanamadim anneme arattirdim, butun magazalari kapatmislar artik kanz üretimi yapilmiyormusyurtdisinda kanz, steiff cok pahali, orda cok ucuzdu ve defalarca kaka ve yikamaya bana misin dememisti kumaslari. Neyse benim oglan ablasindan kalan pembeleri giyer evde napalim
Benim önceki gebeliğimde kız olduğunu söylediğimizde eşimin babaannesi “olsun” demişti. Biz gülerek hatırlıyoruz. Hiç sıkma canınıKızlar size fikir danışmak istiyorum dün doktor kontrolümüz vardı bebeğimizin cinsiyetine %90 kız dedi ve benim tedavilerden sonra olan bebişim gönlümdeki kız ama rabbim ne nasip ederse elbetteki kabulümdür eve geldik eşim ailesine söyleyince suratlar beş karış aşağıda bende gerildim doğal olarak şükretmek gerekir allah yıllar sonra bi evlat nasip etmiş ama onlar erkek değil diye suratları aşağı salıyo bende bebeğim doğunca kimseye sevdirmiycem el sürmek istedikleri zaman o surat ifadelerini hatırlatmak istiyorum tavrımı koymalımıyım siz olsanız tepkiniz ne olurdu
y kromozomunu göndermesi gerekenin oğulları olduğunu söyleyip onlara aydınlatma yaşatsan, muhattapları oğulları olduğunu bilseler.İlk bebeğim ve ilk torunları şükretmek lazımken suratlarını asıyolar dünden beri hiç iyi değilim çok gerginim benim oğluma erkek çocuk yakışırdı deyip duruyolar allah akıl fikir versin böyle insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?