2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Doktorum yaptırdı vallahi bilmiyorum ki cnm
11-14te ikili test yapılıyor benim de bildiğim
Merhaba ben nisan annesi olacağım kısmet olursa birşey sormak istiyorum genetik test yaptıran var mı aranızda ve nasıl değerlendiriliyor beni biraz aydınlatırmısınız rica etsem
genetik testten kastınız fetal dna niffty test ise yapan birkaç firma var. Bir tüp Kanınızı alıyorlar içinden bebeğin dnasını alıp genetik olarak 46-76 arası genetik kromozom bakıyorlar. Fiyatı uygun olanlar daha az bakılanlar oluyor. Sormalısın. Fiyatı 2000-3000 tl arası değişiyor. Ankara genoks ankarada yapıyor kanı dışarı göndermiyor. Diğer firmalar çeşitli ülkelere amerika almanya vs anne kanını gönderip sonuç alıyorlar. Ben ankara genoksa vereceğim. 7-10 işgünü içinde sonuç çıkıyormuş. Cinsiyet de belli oluyormuş.

Özelden devam ediyorum, geçen kan tahlillerimi yaptırmak için bir devlet hastanesine gittim, Allah kimseyi düşürmesin doğum için Ama ben İstanbul’da oturuyorum, küçük bir şehirde olsam devletten bir doktora daha kontrollere gitmeyi düşünürdüm ama bu kalabalıkta imkansız. Hele ki staj yapan kuzenimden duyduklarımdan sonra... ama sizin imkanınız varmış bulunduğunuz yerde, adınıza çok sevindim.

o markayi kullandim fayda etmedi yapisal bazi seyler

Kanuniye mi gittin yoksa

Bence anlatmayayım, gerçekten korkunç bir şey etkilemek istemem sizi. Ama doktor meslekten men edilmiş olay sonrasında.
Kanuniyle anlatilanlari hic duymayin :/ birebir bir yakinim yasadi. Yasadigi olay sonrasi korkudan uçukları olmuş, gogus yarasindan kizini hic bir yudum bile emzirememis

Benim özeldeki doktorum ikili yaptık üçlü dörtlü test yapıp kafamızı karıştırmayalım dedi. Salı günü randevumuz var . Bu sefer çok uzun geldi bugün de çok gezdim yoruldum umarım iyidir bebişim

Tek doktorla kalma canım mutlaka başka doktora da git. Değerin güzel görünüyor Allah gönlüne göre versin

Değerlerin gayet iyi. 2 günde bir ortalama 2 katına çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…