11-14te ikili test yapılıyor benim de bildiğimDoktorum yaptırdı vallahi bilmiyorum ki cnm
genetik testten kastınız fetal dna niffty test ise yapan birkaç firma var. Bir tüp Kanınızı alıyorlar içinden bebeğin dnasını alıp genetik olarak 46-76 arası genetik kromozom bakıyorlar. Fiyatı uygun olanlar daha az bakılanlar oluyor. Sormalısın. Fiyatı 2000-3000 tl arası değişiyor. Ankara genoks ankarada yapıyor kanı dışarı göndermiyor. Diğer firmalar çeşitli ülkelere amerika almanya vs anne kanını gönderip sonuç alıyorlar. Ben ankara genoksa vereceğim. 7-10 işgünü içinde sonuç çıkıyormuş. Cinsiyet de belli oluyormuş.Merhaba ben nisan annesi olacağım kısmet olursa birşey sormak istiyorum genetik test yaptıran var mı aranızda ve nasıl değerlendiriliyor beni biraz aydınlatırmısınız rica etsem
Siz şanslısınız o halde. Keşke birada da öyle doktor olsa da gitsek. Özellerin para Tuzlacık olduğu konusuna katılıyorum. Kardeşim doktor kesinlikle özelde Doğum önermiyor. Bu arada anestezi uzmanı olacak 1 seneye ameliyatlara giriyor yani
o markayi kullandim fayda etmedi yapisal bazi seylerYa öyle düşünme inşallah düşündüğün gibi çatlağın olmaz, krem felan kullanmaya başladın mı? Bana geçen gittiğimde lierac diye bir krem yazdı doktor Hindistan cevizi yağı almıştım dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum ikisini. Benim de cildim çok kuru çünkü
Degerin 5000 lere gelince kese gorunur inşallah cnm.Kızlar iki gün önce 65,3 olan değerim iki gün sonra 276,6 olmuş sağlıklı ilerliyor dimi kese ne zaman belli olur ki
Ne duydunuzHele ki staj yapan kuzenimden duyduklarımdan sonra...
5000 civari oldugunda gorunur. Tahminen 1 haftada gorursun hayirli olsunKızlar iki gün önce 65,3 olan değerim iki gün sonra 276,6 olmuş sağlıklı ilerliyor dimi kese ne zaman belli olur ki
Kanuniye mi gittin yoksaÖzelden devam ediyorum, geçen kan tahlillerimi yaptırmak için bir devlet hastanesine gittim, Allah kimseyi düşürmesin doğum içinAma ben İstanbul’da oturuyorum, küçük bir şehirde olsam devletten bir doktora daha kontrollere gitmeyi düşünürdüm ama bu kalabalıkta imkansız. Hele ki staj yapan kuzenimden duyduklarımdan sonra... ama sizin imkanınız varmış bulunduğunuz yerde, adınıza çok sevindim.
Yok canım Haseki’ye gittim benKanuniye mi gittin yoksa
Bence anlatmayayım, gerçekten korkunç bir şey etkilemek istemem sizi. Ama doktor meslekten men edilmiş olay sonrasında.Ne duydunuz
Aynen canım çatlama çoğunlukla genetikle alakalı diyorlaro markayi kullandim fayda etmedi yapisal bazi seyler
Kanuniyle anlatilanlari hic duymayin :/Bence anlatmayayım, gerçekten korkunç bir şey etkilemek istemem sizi. Ama doktor meslekten men edilmiş olay sonrasında.
Benim özeldeki doktorum ikili yaptık üçlü dörtlü test yapıp kafamızı karıştırmayalım dedi. Salı günü randevumuz var . Bu sefer çok uzun geldiMerhaba kızlar, üçlü tarama testinden hiç bahsetmiyorsunuz. Tamam bu testler kesin bilgi degil vs. ama sonuçta çoğumuz ikili test yaptırdık. Çok şükür ikili testim iyi cikmisti iki hafta sonra üçlü test yatiricam. Ne kaybederizki o da eksik kalmasin dedim. Sizler yaptirmayi düşünüyor musunuz.
Tek doktorla kalma canım mutlaka başka doktora da git. Değerin güzel görünüyor Allah gönlüne göre versinMerhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin bebekleriniziBende yeni gebeyim 4 hafta 5 günlük gebeliğim sat:19 agustos 18 eylülde kan verdim 286 çıktı hcg. Bugün sabah kanamam oldu hemen hastaneye gittim beta baktılar değerim 1750 çıktı. Kese göremedik dediler deneyimleriniz benim için çok önemli bu duruma denk gelip kesesi sonradan oluşan varmı.? Doktorlar değerimin güzel olduğunu söylediler takip edecekler. Konuyla ilgili bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim
Ayy Allah muhafazaKanuniyle anlatilanlari hic duymayin :/birebir bir yakinim yasadi. Yasadigi olay sonrasi korkudan uçukları olmuş, gogus yarasindan kizini hic bir yudum bile emzirememis
Değerlerin gayet iyi. 2 günde bir ortalama 2 katına çıkıyor.Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin bebekleriniziBende yeni gebeyim 4 hafta 5 günlük gebeliğim sat:19 agustos 18 eylülde kan verdim 286 çıktı hcg. Bugün sabah kanamam oldu hemen hastaneye gittim beta baktılar değerim 1750 çıktı. Kese göremedik dediler deneyimleriniz benim için çok önemli bu duruma denk gelip kesesi sonradan oluşan varmı.? Doktorlar değerimin güzel olduğunu söylediler takip edecekler. Konuyla ilgili bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?