2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yeni geldim kızlar..karnımdan baktı vajinale gerek yok dedi...kese var dedi..kese o küçük nokta heralde...ıkı hafta sonra gel dedi..yarın sabah kan vericem..o bahsedilen testleri istedi fln..troid yüksekmiş sağlık ocağı sonuçlarında..dahiliyeye git fln dedi..bi perde gibi bişey var ona tutunduysa düşük olabilir ama rahminin şeklide olabilir dedi..folikasit al dedi..saskinim

Eklentiler

• 1563279453490.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 62
Canım ben doktora sormuştum bir sakıncası yok demişti, zaten yüzmek en iyi spor. Havuzunda temizliğinden eminsen girebilirsin demişti ama ben havuza güvenemem. Üstünde ıslak kalmasın bence bir sıkıntı olmaz

Kızlar gün içerisinde ne kadar su tüketiyorsunuz? Ben 1buçuk litre civarında içiyorum ama daha fazlasını midem kabul etmiyor, sizin su içme alışkanlığınız nasıl?

Canım ne güzel keseyi gormussun inşallah bebeğin sağlıklı bi şekilde tutunmustur hiç birseyde olmaz.

Gözünaydın. Umarim sorun çıkmaz. Benim tiroid de yüksek çıktı. Dahiliye sabah aç karnına içilen bir ilaç verdi. Onu içtikten bir saat sonra bulantım başlıyor ve 2-3 saat sürüyor. Haptan mı yoksa hamilelikten mi anlamadım. Senin şimdi bulantıların var mı? En azından karşılaştırırsın.

Kızlar gün içerisinde ne kadar su tüketiyorsunuz? Ben 1buçuk litre civarında içiyorum ama daha fazlasını midem kabul etmiyor, sizin su içme alışkanlığınız nasıl?

Canım ben çok susuyorum 3litre geçiyordur
Boğazım çok kuruyor içiyorum annem sasiriyor kocaman 200ml büyük bi bardak var bi iciste ondan içiyorum
Birde cam şişe m var hep yanımda

Ben kendimi bildim bileli çok su içerim. En az 2 litre içiyorumdur. Kızımı emzirirken kabız olmuştum. Doktor vücudun su kaybediyor, ondan kabızlık yaşıyorsun demişti. Yani özellikle emzirme döneminde bol su içmek önemli. Aklınızda bulunsun.

Slm kızlar Dr dan geldik keseyi gördük çok küçük henüz dedi 15 gün sora gel dedi bugün aşırı bulantı var inşallah sadece bugünlüktür iki çocuğumfada 9 ay çektim maf olmuştum hepinize bebişli günler

Hiç bişey olmaz. Ap açık kese var işte orda. İyi düşün dua et.

Canım ben çok susuyorum 3litre geçiyordur
Boğazım çok kuruyor içiyorum annem sasiriyor kocaman 200ml büyük bi bardak var bi iciste ondan içiyorum
Birde cam şişe m var hep yanımda
Maşallah canım, keşke ben de o kadar içebilsem Zaten hamilelikten önce de benim suya düşkünlüğüm yoktu günde 2 bardak felan tüketiyordum

Teşekkür ederim, elimden geldikçe artırayım ben de

Hiç bişey olmaz. Ap açık kese var işte orda. İyi düşün dua et.
Hayırlı olsun canım benim de Tsh hormonum yüksek çıktı panik olmuştum. Endokrin ilaç verdi sabah aç karnına kullanıyorum bır saat sonra kahvaltı yapıyorum. İnşallah düşürüyordur bir ay sonra bakacağım yine dedi doktor..

Erken müdahale çok önemliymiş canm. Bende de toxoplasma çıktı. Ama şu anda günde 3 tane antibiyotik içiyorum. Doktor şu anda varsa da atlatırız dedi. Öğrendiğimde 2 gün ağladım ve sonra sancıdan mahvoldum. Sonra akışına bırakmayı seçtim. Rabbim korur meleklerimizi. Tamamen Allah'a emanet...

Yok hiç bulantı fln..tsh tanmı bahsediyor acaba..sizin kaç

İnşallah canım bende içimi ferah tutuyorum Allah büyük korusun meleklerimizi

Doktorun soylemistir zaten sana canim ama sen disarda et, salata tuketmemeye gayret et, baska tuvaletleri bile kullanma bence, bi de el temizligi cok onemli. Benim de toxoplazmam negatif de ordan biliyorum. Bi de bunun asisi fln yok, hayvanlardan hamileligin boyunca uzak kalman gerek. Dua et doktorun iyi doktor ki farketmis, su an forumdacogu doktorun bu testleri yaptigi fln yok. Ins hersey yolunda gider senin icin, cunku onemli bi sikinti bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…