2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne güzel çaydan daha yararlı olmuştur su bünyene en güzelini yapmışsın

Günde 2 bardak çok az canım idrar rengi bile çok koyu olur .
Ben öyle olunca kendimi kötü hissediyorum.
Uzmanlar idrar rengi çok şu icip içmediğiniz gösterir diyir
Hamile kaldıktan sonra daha fazla içiyorum kuzum 1.5 litrelik şişeyi bitirmeye çalışıyorum gün içinde

Teşekkür ederim canım, küçük mü acaba bu haftaya göre bebeğin boyu
Kiz daha dur bismillah. Simdi minnacik. Bakma boy fln yazdiklarina. O karsilastirmalari yapip, gercek bi endiseden ya da sevincten bahsetmek icin 20 li haftalara gelmek gerek. Anca o zmanalarda anlamli bi boy ve kilo artisi basliyo o yuzden takma simdden. Bi de butun bebeklerin genetikleri farkli, boyu kilosu zaten farkli olcak. Cok dert etmemek gerek bence. Mutlu hamileler olalim

Çok geçmiş olsun canın, inşallah tedavin olumlu sonuçlanıp güzel güzel ilerler. Ben de bir sonraki randevumda toxplasma testi isteyeceğim doktordan. Öyleyse Eylülde ilk içim NCR de Abdulhamit Hocayla tanışmak çok teşekkür ederim

Sadece toxoplasma.isteme madem canim, rubella, cgv, kizamikcik iste. Bi de d vitamini. D vitamini eksikse dusuk ya da erken dogum sebebiymis ac bak netten.

Haklısın aslında canım ya doğru diyorsunAnnelik evhamları başladı şimdi bende galiba İlk hamileliğim, bir de yapım gereği tez canlı bir insanım kendimi frenlemem lazım demekki. Çook çook teşekkür ederim

Sadece toxoplasma.isteme madem canim, rubella, cgv, kizamikcik iste. Bi de d vitamini. D vitamini eksikse dusuk ya da erken dogum sebebiymis ac bak netten.
Tamam canım hemen not ediyorum bunları hatta doktora da sorarım başka neler yapılması gerekiyor size de bilgi veririm

İnşallah canım. Tabi ki git bir tanış , belki kafana yatar Hamit bey ile ilerlersin :) Senin nasıl gidiyor gebelik ?

İnşallah canım. Tabi ki git bir tanış , belki kafana yatar Hamit bey ile ilerlersin :) Senin nasıl gidiyor gebelik ?
Şükür canım geçen Pazartesi keseyi görmüştüm, sonra annemlerin yanına başka bir şehire geldim.pazar günü hafif hafif kahve lekeler gelmeye başladı çok korktum acile gittim. Acilde icapçı doktor geldi ultrasondan baktı bir sorun yok dedi bebişi gördü kalp atışını da gördü haftaya salı günü ben de kalp atışını duymaya gitcem inşallah Senin nası gidiyor kuzum?

Progestan kullanıyor musun kullanmıyorsan doktoruna danışıp kullan bence birde yatarak dinlen kendini yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…