- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Teşekkür ederim canım, küçük mü acaba bu haftaya göre bebeğin boyu6 hafta 1 gunluksun.
6w1d = 6 weeks 1 day
Crl bebek demek.
3.9 mm boyu canim
Ne güzel çaydan daha yararlı olmuştur su bünyene en güzelini yapmışsınBenimki de ilk doğumdansonra böyle oldu
Hem sütüm olsun diye 1.5 lt sulardan alıp habire içerdim. Tabi evde olmanın avantajı dışarda bi meguliyetim olsa o kadar su içmeye hem fırsat olmaz hem de tuvalet için belki sıkıntı olurdu.
İlk gebeligimde çay dan tiksinmistim millet çay içerken su içerdim bende
Hayirli olsun canım ❤Kizlar bende yeni ogrendim sayilir hamileligimi. 5 haftalik henuz. Allah kucagimiza almayi nasip etsin hepimize.
Hamile kaldıktan sonra daha fazla içiyorum kuzum 1.5 litrelik şişeyi bitirmeye çalışıyorum gün içindeGünde 2 bardak çok az canım idrar rengi bile çok koyu olur .
Ben öyle olunca kendimi kötü hissediyorum.
Uzmanlar idrar rengi çok şu icip içmediğiniz gösterir diyir
Ne kadar güzel bişey bu forum ya, sağol canım benimBenim geçen haftakiyle aynı canım 0.36 mm yazıyordu bende. Sende de 0.39 mm yazıyor normal yani
Senin geç dollenme mi olmuştu canım normalde benden önde sin 1 gün ben 14 haziran benimİnsallah canım.benim nasipse persembe 2880- 3600 arası bi deger olacak. Vajinalden gorecegim sanirim
Kiz daha dur bismillah. Simdi minnacik. Bakma boy fln yazdiklarina. O karsilastirmalari yapip, gercek bi endiseden ya da sevincten bahsetmek icin 20 li haftalara gelmek gerek. Anca o zmanalarda anlamli bi boy ve kilo artisi basliyo o yuzden takma simdden. Bi de butun bebeklerin genetikleri farkli, boyu kilosu zaten farkli olcak. Cok dert etmemek gerek bence. Mutlu hamileler olalimTeşekkür ederim canım, küçük mü acaba bu haftaya göre bebeğin boyu
Hiç bilmiyorum canim kimyasaldan dolayi bi gun one cekmisti adetim ondan olabilirSenin geç dollenme mi olmuştu canım normalde benden önde sin 1 gün ben 14 haziran benim
Sadece toxoplasma.isteme madem canim, rubella, cgv, kizamikcik iste. Bi de d vitamini. D vitamini eksikse dusuk ya da erken dogum sebebiymis ac bak netten.Çok geçmiş olsun canın, inşallah tedavin olumlu sonuçlanıp güzel güzel ilerler. Ben de bir sonraki randevumda toxplasma testi isteyeceğim doktordan. Öyleyse Eylülde ilk içim NCR de Abdulhamit Hocayla tanışmak çok teşekkür ederim☺
Haklısın aslında canım ya doğru diyorsunKiz daha dur bismillah. Simdi minnacik. Bakma boy fln yazdiklarina. O karsilastirmalari yapip, gercek bi endiseden ya da sevincten bahsetmek icin 20 li haftalara gelmek gerek. Anca o zmanalarda anlamli bi boy ve kilo artisi basliyo o yuzden takma simdden. Bi de butun bebeklerin genetikleri farkli, boyu kilosu zaten farkli olcak. Cok dert etmemek gerek bence. Mutlu hamileler olalim
Tamam canım hemen not ediyorum bunları hatta doktora da sorarım başka neler yapılması gerekiyor size de bilgi veririmSadece toxoplasma.isteme madem canim, rubella, cgv, kizamikcik iste. Bi de d vitamini. D vitamini eksikse dusuk ya da erken dogum sebebiymis ac bak netten.
yumurtanın çatlamasına göre demek ki canım.Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi boş ☺Hiç bilmiyorum canim kimyasaldan dolayi bi gun one cekmisti adetim ondan olabilirvalla gec falan cok dusunmuyorum saglikli ilerlesin insallah
Aynen canim bide deger yuksekse cogul gebelik de olabilirmis belki seninki ikizdiryumurtanın çatlamasına göre demek ki canım.Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi boş ☺
Bulantın var mı? Varsa ilaca yakın mı?Hayırlı olsun canım benim de Tsh hormonum yüksek çıktı panik olmuştum. Endokrin ilaç verdi sabah aç karnına kullanıyorum bır saat sonra kahvaltı yapıyorum. İnşallah düşürüyordur bir ay sonra bakacağım yine dedi doktor..
Sabah bulantı gibi bişey ama kusma yok midem kalkıyor gibi oluyor sadece 15 dk ye geçiyor ilaçla bağlantılı değil bence kullanmadan önce de oluyorduBulantın var mı? Varsa ilaca yakın mı?
Benim daha önce 19 haftalık ikizlerimiş kaybım var bu yüzden korkarım ikiz olursaAynen canim bide deger yuksekse cogul gebelik de olabilirmis belki seninki ikizdir
İnşallah canım. Tabi ki git bir tanış , belki kafana yatar Hamit bey ile ilerlersin :) Senin nasıl gidiyor gebelik ?Çok geçmiş olsun canın, inşallah tedavin olumlu sonuçlanıp güzel güzel ilerler. Ben de bir sonraki randevumda toxplasma testi isteyeceğim doktordan. Öyleyse Eylülde ilk içim NCR de Abdulhamit Hocayla tanışmak çok teşekkür ederim☺
Şükür canım geçen Pazartesi keseyi görmüştüm, sonra annemlerin yanına başka bir şehire geldim.pazar günü hafif hafif kahve lekeler gelmeye başladı çok korktum acile gittim. Acilde icapçı doktor geldi ultrasondan baktı bir sorun yok dedi bebişi gördü kalp atışını da gördü haftaya salı günü ben de kalp atışını duymaya gitcem inşallahİnşallah canım. Tabi ki git bir tanış , belki kafana yatar Hamit bey ile ilerlersin :) Senin nasıl gidiyor gebelik ?
Progestan kullanıyor musun kullanmıyorsan doktoruna danışıp kullan bence birde yatarak dinlen kendini yormakızlar merhaba. 5+0 da dün keseyi gördük çok şükür .karından baktı.gayet iyi dedi doktor. herhangi bi sıkıntı görmedi. biraz kahve rengi lekelenmem vardı söyledim ama sorun yok dedi. lekelenmem devam ediyor. acaba bi sorun olur mu? herhangi bi tehlikeli durum var mıdır?tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?