2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ay ne kadar sevindim tutmamasına anlatamam benimde erkek çıkıyor eşimde hep kız istiyor . Benim için sağlıklı olsun hiiiiç önemi yok
Hayirlisi olsun. Bizimkilerde kizimiz oldugu icin oglun olsun deyip duruyorlar siparise gore geliyor ya sanki. Allah biliyor icimden hic erkek gecmiyor. Ama oglum olsada uzulcek degilim. Ben hayirli ve saglikla kavusayim baska bisey istemem

Kizceler bana niye cevap yazmiyorsunuz
Canim gozunaydin pazartesi kesin gorursun gibi dusunuyorum erken gitme goremezsen uzulme diye diyorum :) bazen boyle mesajlar gorulmuyor fazla burada cevap atmakta ayri bir mesele oldugundan benimde cok mesajim cevapsiz kaliyor kusura bakma idare edicez artik :)

ben 4+6 da gordum. Daha dogrusu dr gordu o kadar minikti ki biz goremedik :) kan degerine bakildi mi? Kanda 2000 gecince vajinal 5000 civari olunca karından net gorunuyor
Benim cumartesi Sabah 10 da verdim 1500 çıktı
doktor kese için çarşamba ya gün verdi görünür o zaman benimde inşallah karından

Canım ben ders çalışayım diye kahve içiyorum bana misin demiyor uykum ve halsizlik oluyor yine

evet fasulye böyle oluyor :) sağlıklı olsunda. bebiş ne zaman göründü ben daha göremedim
Benim adetime göre 6+1 de gözüktü canım. Doktor 6+2 dedi. Ama ben 2-3 gün erken yumurtladım ondan böyle oldu heralde. Senin kaç şuan?

Persembeye randevum vardı bilemedim simdi sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…