ay ne kadar sevindim tutmamasına anlatamamÇin ve rus takvimi kizimda tutmadi. Bunda da erkek diyolar inanmiyorim
Aslında kişiden kişiye değişiyor o zaman canım ☺ben 8. hafta içindeyim ama şu an
Bende öyle düşünüyorum sağlıklı olsunda erkek kız fark etmez ☺ay ne kadar sevindim tutmamasına anlatamambenimde erkek çıkıyor eşimde hep kız istiyor . Benim için sağlıklı olsun hiiiiç önemi yok
Hayirlisi olsun. Bizimkilerde kizimiz oldugu icin oglun olsun deyip duruyorlar siparise gore geliyor ya sanki. Allah biliyor icimden hic erkek gecmiyor. Ama oglum olsada uzulcek degilim. Ben hayirli ve saglikla kavusayim baska bisey istememay ne kadar sevindim tutmamasına anlatamambenimde erkek çıkıyor eşimde hep kız istiyor . Benim için sağlıklı olsun hiiiiç önemi yok
Degerin guzel artmiş. Bence artik kan verme :)Eki Görüntüle 2289492 kızlar nasıl sizce 220 ile arasında 4 gün var 220 gectigimiz cumaydı 1441 bu sabahEki Görüntüle 2289492
Adet günün ne zamandi, şuan kaç haftaliksin? Vajinal muayene ile gorunur tahminenTesekkur ederim canımm. Bu persembe kontrolum var keseyi gorur muyum acaba?
takvimde aramızda 10 gun var benimde 4+5 bugün yarın kese gorunur mubugun 6+0 haftaya 7+0 olcak inşallah bebişi görürüz
ben 4+6 da gordum. Daha dogrusu dr gordu o kadar minikti ki biz goremedik :) kan degerine bakildi mi? Kanda 2000 gecince vajinal 5000 civari olunca karından net gorunuyortakvimde aramızda 10 gun var benimde 4+5 bugün yarın kese gorunur mu
degerin güzel artmış canım kaç haftalıksınEki Görüntüle 2289492 kızlar nasıl sizce 220 ile arasında 4 gün var 220 gectigimiz cumaydı 1441 bu sabahEki Görüntüle 2289492
Canim gozunaydin pazartesi kesin gorursun gibi dusunuyorum erken gitme goremezsen uzulme diye diyorum :) bazen boyle mesajlar gorulmuyor fazla burada cevap atmakta ayri bir mesele oldugundan benimde cok mesajim cevapsiz kaliyor kusura bakma idare edicez artik :)Kizceler bana niye cevap yazmiyorsunuz
Benim cumartesi Sabah 10 da verdim 1500 çıktıben 4+6 da gordum. Daha dogrusu dr gordu o kadar minikti ki biz goremedik :) kan degerine bakildi mi? Kanda 2000 gecince vajinal 5000 civari olunca karından net gorunuyor
insallah gorursun canimBenim cumartesi Sabah 10 da verdim 1500 çıktı
doktor kese için çarşamba ya gün verdi görünür o zaman benimde inşallah karından
Bende toxoplasma pozitif çıktıKan aldılar ve ankaraya gönderdiler. 15 gün de çıkacak soonucu , bana dua edin
Kizlar ozellikle ilk bebisi olanlar uyuyun bol bol :) ben kizima hamileyken gece sabaha kadar uyuyamazdim, sabahlari oglene kadar uyurdum. Sonra kızım dogdu uyku düzeni berbatti. Gece 2 3 ancak gece uykusuna geçer 5 saat zor uyurduk toplamda. Şuan 2 yaşinda anca duzene girmeye baslamistim simdi bende uyumaya çalışıyorum. Gece 7 8 kere uyanip geri uyuyorum. Kalksam uyku komple gitcek eminim :)) çay sadece kahvaltida iki bardak iciyorum. O da eşim şuan yillik izinde diye. Normalde demlemem. Kahvede 1 haftadir icmedim. Arada icilebilir. Ama benim uykumu cok etkiliyor. Özellikle ikindiden sonra icersem o gece oturuyorum
Yok canım duyulmadi 4 haftalik daha 7.6 mm sadece haftaya gidecem kalp atisi icinUltrason kağıdında kaç haftalık yazıyor kalp atışı duyuldu mu
Hadi bakalım hayırlısıyla sende gör gönlüne göre versin rabbimBen hayırlısiyla yarın göreceğim inşallah.
Bakalım benimki nasıl ☺ fasulye mi nohut mu
Benim adetime göre 6+1 de gözüktü canım. Doktor 6+2 dedi. Ama ben 2-3 gün erken yumurtladım ondan böyle oldu heralde. Senin kaç şuan?evet fasulye böyle oluyor :) sağlıklı olsunda. bebiş ne zaman göründü ben daha göremedim
Persembeye randevum vardı bilemedim simdiCanim gozunaydin pazartesi kesin gorursun gibi dusunuyorum erken gitme goremezsen uzulme diye diyorum :) bazen boyle mesajlar gorulmuyor fazla burada cevap atmakta ayri bir mesele oldugundan benimde cok mesajim cevapsiz kaliyor kusura bakma idare edicez artik :)
Gayet iyi benxe sonucun canım sonucun. Sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 2289492 kızlar nasıl sizce 220 ile arasında 4 gün var 220 gectigimiz cumaydı 1441 bu sabahEki Görüntüle 2289492
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?