2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Alttan muayne ilk zamanlar için sıkıntı teşkil eder mi acaba ? Perşembe ultrason a çağırdı doktor alttan mi karından mi bakar bilemedim.

Alttan muayne ilk zamanlar için sıkıntı teşkil eder mi acaba ? Perşembe ultrason a çağırdı doktor alttan mi karından mi bakar bilemedim.
Alttan muayenin bebeğe hiç bir zararı yok. Düşük riski olanlar için riskli olabiliyor diyorlar ancak doktorlar muayeneden sonra bebeğin düşmesini tamamen rastlantı olduğunu söylüyor. Ayrıca herhangi bir kanama alanı vs varsa bunu vajinal ultrasonda görebiliyormuş doktorlar. Ben 2 kere vajinal ultrason yaptırdım. İlkinde hatta kesemi gördüğümde smear de verdim. Şükürler olsun bir sıkıntı yaşamadım.

kızlar merhaba. 5+0 da dün keseyi gördük çok şükür .karından baktı.gayet iyi dedi doktor. herhangi bi sıkıntı görmedi. biraz kahve rengi lekelenmem vardı söyledim ama sorun yok dedi. lekelenmem devam ediyor. acaba bi sorun olur mu? herhangi bi tehlikeli durum var mıdır?tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim.

benimde lekelenme vardı geçti şükür cnm dinlen bol bol

Kızlar aranızda denize girecek olan var mı? Temmuz sonu eşim izne çıkacak ve ayvalığa gideceğiz. Önceki hamileliğimde girmemiştim ama giren arkadaşlarım vardı. Doktorlar yüzmeyi öneriyor malum. Sanırım abartmadan gireceğim. Aranızda doktoruna falan sormuş olan varsa bilgi verirse sevinirim.

Çok teşekkür ederim. Etrafımdaki kişiler genelde sakin alttan baktirma düşük yapar diyip duruyorlardı..

Çok teşekkür ederim. Etrafımdaki kişiler genelde sakin alttan baktirma düşük yapar diyip duruyorlardı..
Bence sen doktorunu dinle canım :) Doktorlar bebeğimize zarar verecek birşey yapmazlar. Sonuçta ilişki de yasaklanırdı bir sıkıntı olsaydı. Düşük tehlikesi yoksa hiç bir sıkıntı olmaz sen endişelenme :)

Kızlar ben şimdiden çatlak kremi kullanmayı düşünüyorum. Belki biraz erken ama yine de kullaniyim çatlamaya müsait bir insanım :) Tecrübeliler var aramızda ne önerirsiniz? Lireac mı yoksa mustela mı alsam karar veremedim. Bir de bunların dışında kakao ve badem yağını da önermişler.

Reactions: Eva

Dr sormadım ama gireceğim.
Deniz temiz olduğu sürece sıkıntı yok
Havuz onermiyorlar genelde.
İlk kızımda 8aylikken deniz tatiline gitmiştik.
İnşallah sıkıntı olmaz

ne kadar sürede geçti senin.ve herhangi bi ilaç kullandınmı bu süreçte. birde kasıklarımda ve belimde ağrı var onunla kahve lekelenme olunca emin olamadım.
adete 3 gun kala başlamıştı . önce çok gördüm adet oldum sandım sonrasında gitgide azald. hamile oldugumu öğrenince bol bol dinlendim hiç ilaç da vermedi doktor daha birsey belli olmadığı için (dış gebelik falan ).
geçti zaten ama şimdi progestan kullanıyorum daha önce dusuklerim olduğu için.
doktorlar kahverengi lekeyi onemsemiyor korkulacak birsey değil diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…