- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Son adet tarihime göre 4 +5 haftalığım canım.degerin güzel artmış canım kaç haftalıksın
Sağol canım insallah amin. Keseyi kacli degerlerde goruyoruz acaba? Kisiden kisiye degisiyor mu?Gayet iyi benxe sonucun canım sonucun. Sağlıkla gelsin inşallah
13 hazirandı canım 4+5 şuan sanırım.Adet günün ne zamandi, şuan kaç haftaliksin? Vajinal muayene ile gorunur tahminen
Yok vermicem artik vere vere kan kalmadıDegerin guzel artmiş. Bence artik kan verme :)
5 haftalikken keseyi gorebilirsin rahatça
Canım değerlerin cok iyi ama ben 2717 den 1 gun sonra gittim karindan gözükmedi vajinal baktı öyle gördük biliyorum dayanmak cok zor ne kadar gec gidersek o kdar iyi oluyorEki Görüntüle 2289492 kızlar nasıl sizce 220 ile arasında 4 gün var 220 gectigimiz cumaydı 1441 bu sabahEki Görüntüle 2289492
Ben sadece 2 kere kan verdim. Ama keseyi gördüğümde tahmini 2000lerdeydi vajinal ultrasondan gördüm. Karından 5000 üzeri gözüküyor.Sağol canım insallah amin. Keseyi kacli degerlerde goruyoruz acaba? Kisiden kisiye degisiyor mu?
Alttan muayenin bebeğe hiç bir zararı yok. Düşük riski olanlar için riskli olabiliyor diyorlar ancak doktorlar muayeneden sonra bebeğin düşmesini tamamen rastlantı olduğunu söylüyor. Ayrıca herhangi bir kanama alanı vs varsa bunu vajinal ultrasonda görebiliyormuş doktorlar. Ben 2 kere vajinal ultrason yaptırdım. İlkinde hatta kesemi gördüğümde smear de verdim. Şükürler olsun bir sıkıntı yaşamadım.Alttan muayne ilk zamanlar için sıkıntı teşkil eder mi acaba ? Perşembe ultrason a çağırdı doktor alttan mi karından mi bakar bilemedim.
aynıyiz cnm ☺Son adet tarihime göre 4 +5 haftalığım canım.
benimde lekelenme vardı geçti şükür cnm dinlen bol bolkızlar merhaba. 5+0 da dün keseyi gördük çok şükür .karından baktı.gayet iyi dedi doktor. herhangi bi sıkıntı görmedi. biraz kahve rengi lekelenmem vardı söyledim ama sorun yok dedi. lekelenmem devam ediyor. acaba bi sorun olur mu? herhangi bi tehlikeli durum var mıdır?tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim.
Benim ki 14 hazirandı 26 haziranda da catlatma ignesi oldum13 hazirandı canım 4+5 şuan sanırım.
Çok teşekkür ederim. Etrafımdaki kişiler genelde sakin alttan baktirma düşük yapar diyip duruyorlardı..Alttan muayenin bebeğe hiç bir zararı yok. Düşük riski olanlar için riskli olabiliyor diyorlar ancak doktorlar muayeneden sonra bebeğin düşmesini tamamen rastlantı olduğunu söylüyor. Ayrıca herhangi bir kanama alanı vs varsa bunu vajinal ultrasonda görebiliyormuş doktorlar. Ben 2 kere vajinal ultrason yaptırdım. İlkinde hatta kesemi gördüğümde smear de verdim. Şükürler olsun bir sıkıntı yaşamadım.
Bence sen doktorunu dinle canım :) Doktorlar bebeğimize zarar verecek birşey yapmazlar. Sonuçta ilişki de yasaklanırdı bir sıkıntı olsaydı. Düşük tehlikesi yoksa hiç bir sıkıntı olmaz sen endişelenme :)Çok teşekkür ederim. Etrafımdaki kişiler genelde sakin alttan baktirma düşük yapar diyip duruyorlardı..
ne kadar sürede geçti senin.ve herhangi bi ilaç kullandınmı bu süreçte. birde kasıklarımda ve belimde ağrı var onunla kahve lekelenme olunca emin olamadım.nimde lekelenme vardı geçti şükür cnm dinlen bol bol
Kızlar aranızda denize girecek olan var mı? Temmuz sonu eşim izne çıkacak ve ayvalığa gideceğiz. Önceki hamileliğimde girmemiştim ama giren arkadaşlarım vardı. Doktorlar yüzmeyi öneriyor malum. Sanırım abartmadan gireceğim. Aranızda doktoruna falan sormuş olan varsa bilgi verirse sevinirim.
adete 3 gun kala başlamıştı . önce çok gördüm adet oldum sandım sonrasında gitgide azald. hamile oldugumu öğrenince bol bol dinlendim hiç ilaç da vermedi doktor daha birsey belli olmadığı için (dış gebelik falan ).ne kadar sürede geçti senin.ve herhangi bi ilaç kullandınmı bu süreçte. birde kasıklarımda ve belimde ağrı var onunla kahve lekelenme olunca emin olamadım.
adet olacakmisim gibi ağrılarım da vardı o zamanne kadar sürede geçti senin.ve herhangi bi ilaç kullandınmı bu süreçte. birde kasıklarımda ve belimde ağrı var onunla kahve lekelenme olunca emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?