2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet canım hepsini anlattı. Çok şükür ki erken farketti. nşallah negatiftir. Soncuu bekliyoruz. Daha önce atlatmış olsan da pozitif çıkabiliyormuş. Yeşilliği evim dışında hiçbir yerde yemiyorum. Evde de sirkeyle yıkıyorum. Eşimle de hiçbir yerde yemek yememe kararı aldık. İnşallah iyi olur bakalım

Amin canım cümlemizin de , Evet Gaziantepteyim ben
Abdulhamit Soysal a gidiyordum di mi sen canım? Nasıl gidiyor sürecin doktorunla? Ben de eylülde geldiğimde Abdulhamit Bey ve Nazan Özdemir arasında gidip geliyorum birinden birini seçcem inşallah, ikisine de muayene olup

Kızlar ben bu ultrason kağıtlarından hiç bişey anlamıyorum bir bakar mısınız? Benim bebeğim kaç milim olmuş? Bir de 6+0 dı günümüz bu ultrason çekilirken, sizce çok mu küçük?

Eklentiler

• F28B2C3D-BF46-4EDB-BCA4-E403C6469452.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 91
selam bende dün akşam evde yaptığım test ile gebe olduğumu öğrendim. fakat sevinemiyorum. çünkü bir önceki gebeliğim dış gebelikti ve sonrasında ameliyat olmuştum.(ekim 2018) bu akşam kan testi vereceğim perşembe tekrarlayacağım. artış güzel giderse kese için bekleyeceğim. ama perşembe kan testindeki artış kötüyse cuma sabahı hemen doktora. dış gebeliğin tekrarlama riski var maalesef. hayırlısı inşallah.

Allah korusun canim. Oncekinde degerlerin nasil artmisti ki? Saglikli bi gebeliktir insallah merak etme sen

Maşallah canım, keşke ben de o kadar içebilsem☺ Zaten hamilelikten önce de benim suya düşkünlüğüm yoktu günde 2 bardak felan tüketiyordum

Benimki de ilk doğumdansonra böyle oldu
Hem sütüm olsun diye 1.5 lt sulardan alıp habire içerdim. Tabi evde olmanın avantajı dışarda bi meguliyetim olsa o kadar su içmeye hem fırsat olmaz hem de tuvalet için belki sıkıntı olurdu.
İlk gebeligimde çay dan tiksinmistim millet çay içerken su içerdim bende

Maşallah canım, keşke ben de o kadar içebilsem☺ Zaten hamilelikten önce de benim suya düşkünlüğüm yoktu günde 2 bardak felan tüketiyordum

Günde 2 bardak çok az canım idrar rengi bile çok koyu olur .
Ben öyle olunca kendimi kötü hissediyorum.
Uzmanlar idrar rengi çok şu icip içmediğiniz gösterir diyir

Kızlar ben bu ultrason kağıtlarından hiç bişey anlamıyorum bir bakar mısınız? Benim bebeğim kaç milim olmuş? Bir de 6+0 dı günümüz bu ultrason çekilirken, sizce çok mu küçük?
Benim geçen haftakiyle aynı canım 0.36 mm yazıyordu bende. Sende de 0.39 mm yazıyor normal yani

Allah korusun canim. Oncekinde degerlerin nasil artmisti ki? Saglikli bi gebeliktir insallah merak etme sen

öncekinde
6 haftalıkken 322.2
4 gün sonra 1372,2
1 gün sonra 1884
1 gün sonra 2248
2 gün sonra 3475 kese hiç oluşmadı bu zamana kadar iğne yapıldı yokolsun diye..sonra 1 hafta sonra kontrol oldu düşmesi gerekiyordu fakat 4632 olmuş. acil ameliyata alındım. 2 gün daha bekleseydim.tüpü patlatacaktı.

Arkadaşlar bu sonuçlar nasıl kontrole gittim bugün keseyi gördük şükür 5 haftalık hamileyim. Hcg değeri yazmıyor kan testinde

Eklentiler

• A781D337-CF5E-40E3-AFB7-FAC20117292B.webp
    37 KB · Görüntüleme: 65
  • E3987A4F-2B51-428F-A779-2C9B9CC9AC92.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…