- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Sen kese gordun mu canim. Kan degerin kactiaynıyiz cnm ☺
Ben de vajinal ultrasondan baktircam sanırımBen sadece 2 kere kan verdim. Ama keseyi gördüğümde tahmini 2000lerdeydi vajinal ultrasondan gördüm. Karından 5000 üzeri gözüküyor.
MaşallahTeyzeleri bakın :)
Buda bizim 6+6 da ultrason görüntümüz.
Evet canım hepsini anlattı. Çok şükür ki erken farketti. nşallah negatiftir. Soncuu bekliyoruz. Daha önce atlatmış olsan da pozitif çıkabiliyormuş. Yeşilliği evim dışında hiçbir yerde yemiyorum. Evde de sirkeyle yıkıyorum. Eşimle de hiçbir yerde yemek yememe kararı aldık. İnşallah iyi olur bakalımDoktorun soylemistir zaten sana canim ama sen disarda et, salata tuketmemeye gayret et, baska tuvaletleri bile kullanma bence, bi de el temizligi cok onemli. Benim de toxoplazmam negatif de ordan biliyorum. Bi de bunun asisi fln yok, hayvanlardan hamileligin boyunca uzak kalman gerek. Dua et doktorun iyi doktor ki farketmis, su an forumdacogu doktorun bu testleri yaptigi fln yok. Ins hersey yolunda gider senin icin, cunku onemli bi sikinti bu.
Amin canım cümlemizin de , Evet Gaziantepteyim benMaşallahRabbim sağlıklı sağlıklı büyüme nasip etsin canım. Sen Gaziantep’te yaşıyordun di mi canım ❤
Abdulhamit Soysal a gidiyordum di mi sen canım? Nasıl gidiyor sürecin doktorunla? Ben de eylülde geldiğimde Abdulhamit Bey ve Nazan Özdemir arasında gidip geliyorum birinden birini seçcem inşallah, ikisine de muayene olupAmin canım cümlemizin de , Evet Gaziantepteyim ben
6 hafta 1 gunluksun.Kızlar ben bu ultrason kağıtlarından hiç bişey anlamıyorum bir bakar mısınız? Benim bebeğim kaç milim olmuş? Bir de 6+0 dı günümüz bu ultrason çekilirken, sizce çok mu küçük?
Allah korusun canim. Oncekinde degerlerin nasil artmisti ki? Saglikli bi gebeliktir insallah merak etme senselam bende dün akşam evde yaptığım test ile gebe olduğumu öğrendim. fakat sevinemiyorum. çünkü bir önceki gebeliğim dış gebelikti ve sonrasında ameliyat olmuştum.(ekim 2018) bu akşam kan testi vereceğim perşembe tekrarlayacağım. artış güzel giderse kese için bekleyeceğim. ama perşembe kan testindeki artış kötüyse cuma sabahı hemen doktora. dış gebeliğin tekrarlama riski var maalesef. hayırlısı inşallah.
Maşallah canım, keşke ben de o kadar içebilsem☺ Zaten hamilelikten önce de benim suya düşkünlüğüm yoktu günde 2 bardak felan tüketiyordum
Evet tsh degeri. Benim 3,17 değerim. Doktor hamile olmasaydın bu değere normal derdik ama hamilelerde 2,5 üstüne müdahale ediyoruz dedi.Yok hiç bulantı fln..tsh tanmı bahsediyor acaba..sizin kaç
Maşallah canım, keşke ben de o kadar içebilsem☺ Zaten hamilelikten önce de benim suya düşkünlüğüm yoktu günde 2 bardak felan tüketiyordum
Benim geçen haftakiyle aynı canım 0.36 mm yazıyordu bende. Sende de 0.39 mm yazıyor normal yaniKızlar ben bu ultrason kağıtlarından hiç bişey anlamıyorum bir bakar mısınız? Benim bebeğim kaç milim olmuş? Bir de 6+0 dı günümüz bu ultrason çekilirken, sizce çok mu küçük?
Allah korusun canim. Oncekinde degerlerin nasil artmisti ki? Saglikli bi gebeliktir insallah merak etme sen
henüz görmedim yarın gitcem 6000 falan olması gerek yarına kadar ınsallah görürüm karından.Sen kese gordun mu canim. Kan degerin kacti
Abdulhamit Soysal a gidiyordum di mi sen canım? Nasıl gidiyor sürecin doktorunla? Ben de eylülde geldiğimde Abdulhamit Bey ve Nazan Özdemir arasında gidip geliyorum birinden birini seçcem inşallah, ikisine de muayene olup
Ben doktorumdan aşırı memnunum canım. Toxoplasmayı bile erkenden gördü. Eğer yapmasaydı bu testi daha büyük riskti. Gerçi halen riskli ama işte dua ediyorumAbdulhamit bey çok tatlı dilli ve ilgili bir doktor. Çokta yoğun. 2 hastanede çalışması zaten iyi olduğunun bi göstergesi. Benim annemin de doktoruydu kendisi.Herşeyi söylüyor ve anlatıyor. Samimi bir doktor. Hamile kalmadan önce de gidip hormon testini kendine yaptırmıştım. Hiçbir sorun yok hamile olduğunda bekliyorum artık demişti. 1 ay sonra da hamileydim zaten. Bakalım zamanla neler olacak. Merakla bekliyorum.
İnsallah canım.benim nasipse persembe 2880- 3600 arası bi deger olacak. Vajinalden gorecegim sanirimhenüz görmedim yarın gitcem 6000 falan olması gerek yarına kadar ınsallah görürüm karından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?