4+6 da keseyi gordum canım benMerhaba kızlar sanırım bende mart annesiyimbeta tahlili verdim bugün 1832 çıktı yalnız kese görünmedi haftaya cuma yeniden gideceğim bir de tahliller yapılacak detaylı devlette imtaniye bölümünden yaptırmamı söyledi doktor.
aklım kese de . siz de ne zaman göründü kese ayrıca sat sadece 2 gün geçti

bende gittim bugün doktora 1832 çıktı ama kese görünmedi sende durumlar nasıl
 bende gittim bugün doktora 1832 çıktı ama kese görünmedi sende durumlar nasıl
		 ben de Cuma günü kan vermeye gideceğim inş canım pzt sen doktora giderim o zamana görürüz inş aslında Perşembe gidecektim dr a ama az daha sabredeyim dedim belki kalp atışı da görürüm miniğimin
 ben de Cuma günü kan vermeye gideceğim inş canım pzt sen doktora giderim o zamana görürüz inş aslında Perşembe gidecektim dr a ama az daha sabredeyim dedim belki kalp atışı da görürüm miniğimin 

sıkıntıya girmesin bazı dr lar çok titiz oluyor o yüzden yaptırmıştır
 sıkıntıya girmesin bazı dr lar çok titiz oluyor o yüzden yaptırmıştır kalp atışını duymak istiyorum miniğimin bir kere kimyasal eçirdim bunun korkusu hep bir yanımda . Her şeyin hayırlısı
 kalp atışını duymak istiyorum miniğimin bir kere kimyasal eçirdim bunun korkusu hep bir yanımda . Her şeyin hayırlısı