2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba kızlar sanırım bende mart annesiyim ;) beta tahlili verdim bugün 1832 çıktı yalnız kese görünmedi haftaya cuma yeniden gideceğim bir de tahliller yapılacak detaylı devlette imtaniye bölümünden yaptırmamı söyledi doktor.
aklım kese de . siz de ne zaman göründü kese ayrıca sat sadece 2 gün geçti
4+6 da keseyi gordum canım ben

tarihlerimiz çok yakın sanırım:halay: bende gittim bugün doktora 1832 çıktı ama kese görünmedi sende durumlar nasıl
Birliktedoğuma gideriz artık 🤪 ben de Cuma günü kan vermeye gideceğim inş canım pzt sen doktora giderim o zamana görürüz inş aslında Perşembe gidecektim dr a ama az daha sabredeyim dedim belki kalp atışı da görürüm miniğimin 🥰

Ben de o 10 aylık sürecimde gitmiştim canım bana da 3 ay kullanım için bir folik asit vermişti başka bir doktor, o bu mayıs ayının sonu gibi bitmişti. Doktor gebeliği öğrendiğim zaman gittiğimde bana testler yaptı folik asitim 8küsür çıktı normalde düşük referans 4,6 gözüküyordu o yüzden mi vermedi bilemedim. Yaz sürecinde Çanakkale de doktora gidiyorum ama Eylül de Gaziantep’te başka bir doktora devam etcem bakalım ne olacak

Bana doktor hiç bir test yapmadı.Sadece dün kanamam var deyince gebelik testini tekrarlayalım dedi 2 katına çıkınca değerim başka da test yapmadı.
Benim doktorum mu çok rahat acaba ya

Bana doktor hiç bir test yapmadı.Sadece dün kanamam var deyince gebelik testini tekrarlayalım dedi 2 katına çıkınca değerim başka da test yapmadı.
DOktorun bir problem görmediği için test yaptırmamıştır canım benim dr da hiç demedi

Diğer arkadaşın sorunu var diye demedim 😊 sıkıntıya girmesin bazı dr lar çok titiz oluyor o yüzden yaptırmıştır

DOktorun bir problem görmediği için test yaptırmamıştır canım benim dr da hiç demedi
Diğer arkadaşın sorunu var diye demedim 😊 sıkıntıya girmesin bazı dr lar çok titiz oluyor o yüzden yaptırmıştır

Kanamam olduğu için ilaç verdi ama başka sorun görmedi demek ki.

Genel olarak hamilelik haberinizi aldıktan sonra psikolojiniz ne durumda?
Korkularınız endişeleriniz vs?

Kanamam olduğu için ilaç verdi ama başka sorun görmedi demek ki.

Genel olarak hamilelik haberinizi aldıktan sonra psikolojiniz ne durumda?
Korkularınız endişeleriniz vs?
çok endişelerim var açıkçası ama kendime bile belli etmemeye çalışıyorum şükrediyorum ve dua ediyorum sürekli . Yememe içmeme özen göstermeye çalışıyorum . Henüz kimseye söylemedik bu yüzden artık dayanamıyorum 😃 kalp atışını duymak istiyorum miniğimin bir kere kimyasal eçirdim bunun korkusu hep bir yanımda . Her şeyin hayırlısı

Herkese Merhaba, ben de yeni üyeyim
Gyno ferro sanol kullanmaya başladım Demir depolarım boşaldığı için aile hekimim verdi içindeki folik asit yeterli mi yoksa ek olarak almam gerekir mi Hamilelik öncesi de kullanmadım daha 1 haftadır kullanıyorum .Ayrıca başka vitamin ,omega 3 vs kullanıyor musunuz ?
Tiroid tam kan sayımı smear testi yaptırdınız mı ?Ben sadece rutin biyokimya testi ve beta hcg baktırdım henüz kadın doğum doktoruna gidemedim son adet tarihim 1 Haziran dün beta hcg 9551 çıktı sizce normal mi ? Cevap verecek herkese teşekkürler

Gyno ferro sanol kullanmaya başladım Demir depolarım boşaldığı için aile hekimim verdi içindeki folik asit yeterli mi yoksa ek olarak almam gerekir mi Hamilelik öncesi de kullanmadım daha 1 haftadır kullanıyorum .Ayrıca başka vitamin ,omega 3 vs kullanıyor musunuz ?
Tiroid tam kan sayımı smear testi yaptırdınız mı ?Ben sadece rutin biyokimya testi ve beta hcg baktırdım henüz kadın doğum doktoruna gidemedim son adet tarihim 1 Haziran dün beta hcg 9551 çıktı sizce normal mi ? Cevap verecek herkese teşekkürler
Hoşgeldin. Folik asit demir ilacında var mıdır bilemiyorum. Dengeli ve sağlıklı beslenmek önemli. Çiğ yumurta salam sosisten uzak durmak lazım. Bitki çayları içmek çok doğru değil. Fazla çay, kahve rahimin kasılmasına sebep oluyor. Değerin gayet yüksek hayırlı olsun

çok endişelerim var açıkçası ama kendime bile belli etmemeye çalışıyorum şükrediyorum ve dua ediyorum sürekli . Yememe içmeme özen göstermeye çalışıyorum . Henüz kimseye söylemedik bu yüzden artık dayanamıyorum 😃 kalp atışını duymak istiyorum miniğimin bir kere kimyasal eçirdim bunun korkusu hep bir yanımda . Her şeyin hayırlısı

Çok geçmiş olsun ne mutlu sana ki Rabbim yüzünü güldürmüş inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza da alırız bebişlerimizi :anneadayı:

Cevap verdiğin için teşekkür ederim
Hamilelikte günde alınması gereken folik asit 400 mcg imiş o da 0,4 gram kullandığım hapta 0,5 gram var ve günde iki kere alıyorum sizin kullandığınız folik asitler kaç gram doktora henüz gidemeyeceğim için eksik almış olmak istemiyorum hamilelik öncesi de başlamadığını için endişe ediyorum
Hoşgeldin. Folik asit demir ilacında var mıdır bilemiyorum. Dengeli ve sağlıklı beslenmek önemli. Çiğ yumurta salam sosisten uzak durmak lazım. Bitki çayları içmek çok doğru değil. Fazla çay, kahve rahimin kasılmasına sebep oluyor. Değerin gayet yüksek hayırlı olsun

ikiz vs bişey dedi mi doktor maşallah baya iyi

Günde 2 kez çok fazla değil mi. Üstelük 0.5 iken... ben 0.4 kullanıyorum günde 1 defa
Cevap verdiğin için teşekkür ederim
Hamilelikte günde alınması gereken folik asit 400 mcg imiş o da 0,4 gram kullandığım hapta 0,5 gram var ve günde iki kere alıyorum sizin kullandığınız folik asitler kaç gram doktora henüz gidemeyeceğim için eksik almış olmak istemiyorum hamilelik öncesi de başlamadığını için endişe ediyorum

Günde 2 kez çok fazla değil mi. Üstelük 0.5 iken... ben 0.4 kullanıyorum günde 1 defa
bana doktorum0.4 kullanıyorum doktorum yüksek folik asit alımının özel durumlarda olabileceğini söyledi( omur ilik zeka gelişimi sıkıntısı çekmiş kişiler ,daha önceki hamileliklerinde bu nedenle düşük yapanlar vs)

Ne yazıkki doktora gösteremedim sonucumu planlı bir gebelik tüp bebek vs değil ama ikiz kardeşlerim var umarım değildir tek bir taneye bile nasıl bakacağım bilmiyorum

çoğul gebelikler genetik de olabiliyor doktora gittiğinde yazar mısın merak ettim?

Aile hekimim Demir depolarım tamamen boşaldığı için günde 2 kere kullan dedi aslında ilacı almamdaki ilk amaç Demir bilmiyorum fazla mı alıyorum folik asiti ben de eksik mi diye endişelendim folbiol kullananlar gördüm onda 5 mg folik asit var ben 1 mg alıyorum belki diğer arkadaşlarda yazarsa ortalamadan ne öğrenmiş oluruz

Back
X