2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay insallah canim ya 🙏🙏🙏 insallah cok rahat gecer bi kalp atisini duysam icim cok rahatlicak 🙏
Ayni duygular icindeyiz ben kese bile goremedim daha doktorum gec cagirdi ikisi birden ciksin aradan diye huzursuz hissediyorum gormeden rahatlayamicam sanirim :)

Kızlar bende bugun gıttım doktora cok sükür keseyi gördk bebegı ne beyaz noktacık olarak gördü sıkıntı görmedi haftaya kalp atısı ıcın gıdecegız ınsallah daha once kimyasal gecırdıgım için Protestan ve asprıne baslayacagız 8. Haftaya kadar ınsallah problemsiz atlatırız 🤗🤗
Gozunaydin canim insaallah hepimiz sorunsuz hayirli afiyetli hamilelikler geciririz :)

Kızlar bende bugun gıttım doktora cok sükür keseyi gördk bebegı ne beyaz noktacık olarak gördü sıkıntı görmedi haftaya kalp atısı ıcın gıdecegız ınsallah daha once kimyasal gecırdıgım için Protestan ve asprıne baslayacagız 8. Haftaya kadar ınsallah problemsiz atlatırız 🤗🤗
Hayirli olsun canim progestan igne mi kullanicaksin bende kullaniyorum

Ayni duygular icindeyiz ben kese bile goremedim daha doktorum gec cagirdi ikisi birden ciksin aradan diye huzursuz hissediyorum gormeden rahatlayamicam sanirim :)
Aynen bende öyleyim görsem bi keseyi rahatlıyacam ayın. 23üne anca randevu alabildim biraz daha sabredecem artık 🤣

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım .
benımde daha önce 3 düşügüm var bende bugün Protestana başladım aspirin zaten gebelik öncesinde kullaniyordum.ve iki gün önce 550 olan değerim bugün 1500 olmuştu nasıl sizce ?

Kızımda bulantım sadece sabahları olurdu. Şimdi sabahtan akşama kadar sürüyor neredeyse. Yemek istiyorum ama yiyemiyorum. Kuzenimin eşi diyetisyen. Dün ofisine gittim ve görüştük. Ben tatil dönüşü İstanbul’a döneceğim için Online olarak devam edeceğiz. Beni inanılmaz rahattı. Amacımız en az kilo ile dönemi kapatmak. Ücretleri de fazla değil. Sürekli görüşeceğiz. Kendimi mutlu edecek güzel bir adım attım.
Benimde diyetisyenim ayda bir gorusuruz dedi. Bende o yuzden online gecmeye karar verdim. Zaten artik metobolik ölçüm yapılamayacakmis

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım .
benımde daha önce 3 düşügüm var bende bugün Protestana başladım aspirin zaten gebelik öncesinde kullaniyordum.ve iki gün önce 550 olan değerim bugün 1500 olmuştu nasıl sizce ?
Guzel artis olmus canim. Allah evlatlarimizi bize bagislasn

• Beğen
Reactions: Eva
Canım ben 5. hafta da yim doktor çarşamba gel görürüz dedi
senin 6. hafta da görülmedi mi yoksa doktora mi gitmedin
Benim tup bebek oldugu icin doktorumda biraz mukemmelliyetci heralde gormeme gibi bisey olmasin diye kesin gorelim diye gec cagirdi hem keseyi hem kalp atisini birden duyalim diye. Insaallah duyariz

• Beğen
Reactions: Eva
Benimde acayip uyku halim,acikmam ve kasik agrilarim var..gögüs hassasiyetim devam ediyor.Kan testine hafta içi gidicem 2020 mart annesi olucam inşallah çok güzel zamanlara geliyor yazin sicağinda karni burnunda olmucaz kişin olacak ve doğumuda ilkbahardan önce 😊
Yaza 4-5aylik olacak 😍😍🐣
Balık burcu olmaları dışında herşey mükemmel zaten :KK33:

Back
X