Biraz farklı bir konu ama sizlerle paylaşmak istedim. Hamile olduğumu öğrenince bizim tatil planları alt üst oldu. Eşim ama tatil yapmak istediğini biraz hava değişimi yaşamak istediğini söyleyip ablası sahil yerinde oturuyor yalniz yaşıyor yanına gidip kalmak istediğini söyledi. Bana birlikte gitsek dura dura gideriz dedi ama ben bu kadar zor hamile kalıp bide riske atmak istemedim. Ki evde kedisi var birde. Oda beni bırakıp dün oraya gitti ki gitme lütfen dedim yalnız kalmak istemiyorum arabayı da alacaksın ben ne yapacam burda tek başıma dedim. Buraya taşınali 2 sene oldu ama çevre edinemedim maalesef bişey olsa arayacak kimsem bile yok. Ona rağmen gitti bugünde bu saate kadar aramadı demin aramış yanlışlıkla nasılsın ablacım dedi bana bende sinirlendim sabahtan beri aramamışsın arayıp ablacım diyorsun bide bana konuşmak istemiyorum seninle şuan çok sinirliyim deyip kapattım. Benim kafamda zaten milyonlarca soru var sıkıntılı mi olacak diye bişey olacak mi diye üzerine böyle bir durumda yalnız kalmak çok koydu. Resmen içim sıkılıyor. Off öyle işte sizinle paylaşmak istedim. Haksız mıyım ama ya 1 sene de tatil yapma yani. Kendimi çok önemsiz ve değersiz hissettim