- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Bana doktorum benim yaşımdaki sağlıklı bir bayanın ilk 3 ay beslenmeyi çok da dert etmemesi gerektiğini söyledi. Ben de sizin gibiyim. Kusmuyorum ama bulanıyor. Pek sağlıklı beslenebildigimi söyleyemem. Bunu enerjimin çok da yerinde olmamasina bakarak bile söyleyebilir beni tanıyan biri. Ama doktorum öyle söyleyince ben de daha rahat davranıyorum. Yiyemiyorum diye stres yapmak da kötü birşeyMide bulantılarım olduğu için tost, poğaça yani hamur işi yiyorum her gün. Ama kilo almıyorum tuvalete de çok çıkamıyorum. Kilo neden alınmıyor acaba. Eşim de bana yemiyorsun diye üstüme geliyor. Yiyorum ama. 57 kilo idim. Anca 57.5 olmuşum. Ve ben çok hızlı kilo alırdım. 6.haftaya kadar çok sağlıklı beslendim. Günde 2 yumurta, peynirimi zeytinimi kefirimi kemik suyumu içtim. Şimdi sadece yumurtayı zar zor yiyorum gerisi hamur işi hep. O kadar da önem verirdim beslenmeme ama olmuyor. Ceviz badem bile midemi bulndırıyor. Kusmuyorum ama bulanıyor. Sağlıklı beslenemedikçe de dert oluyor.ilk 3 ay en önemli ay oysaki