- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Lafim agzimdaymis. Bulantilar basladiiiiBenim gece mide bulantilarim hafifledi cok sukur dun olmadi hic ama sabah cikardim yine biraz. Olsa yoruluyoruz olmasa niye olmadi diye stres yapiyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lafim agzimdaymis. Bulantilar basladiiiiBenim gece mide bulantilarim hafifledi cok sukur dun olmadi hic ama sabah cikardim yine biraz. Olsa yoruluyoruz olmasa niye olmadi diye stres yapiyoruz![]()
Benimde üçüncü olucak nasip olursa. Biri 11 diğeri 8 yaşında. Maşallah sizinkiler baya büyümüşler. Siz değil onlar büyütürler kardeşleriniSizlerinde 3. Demek ne mutlu inş saglıkla kucagımıza alırız ..benimde ıkı kızım var 20 ve 18 yadındalar![]()
Ben de bi ara polo şekere dadandım mide bulantısından sonra ondan da tiksindimBenim canim da ilk günden beri naneli sakız çekiyor![]()

Valla ben naneli sigara içiyordum herhalde o yüzden dedim . Offf özledim de hahBen de bi ara polo şekere dadandım mide bulantısından sonra ondan da tiksindim![]()
36 yasındayım kızlarımı malesef çoçukken doğurdum ....gec kaldım biraz ama 5 yıldır 3 4 kez kimyasal gecirdim .inş bu kez Rabbim yardım edicekBenimde üçüncü olucak nasip olursa. Biri 11 diğeri 8 yaşında. Maşallah sizinkiler baya büyümüşler. Siz değil onlar büyütürler kardeşleriniyaşınız kaç bu arada
![]()
Cay tiryakisiydim ne çay içesim geliyor nede sigara canım dahi istemiyor hayret ediyorum bol bol soguk su içesim var ağzım kuruyorValla ben naneli sigara içiyordum herhalde o yüzden dedim . Offf özledim de hah![]()
Sizlerinde 3. Demek ne mutlu inş saglıkla kucagımıza alırız ..benimde ıkı kızım var 20 ve 18 yadındalar![]()
kac yasindasinizzzzAha bir tiryakide burdaValla ben naneli sigara içiyordum herhalde o yüzden dedim . Offf özledim de hah![]()
Sağol canım. Allah şifa versin sana da iyi gelir umarım. Ben bir de soğuk algınlığına yakalandım bugün fenalardayım.. İyi haber başa ağrım olmadıCanım ben şimdi fizik tedavi doktoruna geldim. Benim birde fibromiyaljim var . Baş ağrısıda eklenince üstüne çıldırıcak seviyeye geldim 2-3 gündür. Doktor bana alternatif yöntemlerden uyguluyacak. Alın bölgene sıcak yada soğuk uygulayabilirsin ama hangisinin iyi geldiğini bilmen gerekiyor. Bir de duştan çıkarken ayaklarını soğuk suyla şoklamakta iyi geliyor. Şimdi doktor bana kaslarım için kuru iğneleme yapıcak. İnşallah iyi gelir.
Nekadar güzel arkadaş gibisinizdir. Allah evlatlarınıza sağlık sıhat versin. İnşallah bu sefer alırsınız kucağınıza sağsağlim bebişinizi36 yasındayım kızlarımı malesef çoçukken doğurdum ....gec kaldım biraz ama 5 yıldır 3 4 kez kimyasal gecirdim .inş bu kez Rabbim yardım edicek
Ben de yaptırmak istiyorum merak ettiğim sorulardan biriydi bu.Günaydın kızlar. Aranızda hamileyken kirpik lifting yaptıran var mı. Bugün randevu aldım da. Tereddütte kaldım.
ISTE elimde degil dun avm gittim yurudum biraz falan dun gece okadar tuhaftimki midem bulanmiyor ama su varmis karnimda gibi sislik ve halsizlik vardi bu Sabah sol kasigim biraz sancili kalp atislarini duyana kadar Boyle gececek galiba birde esim buyuyorlarmi ne hissediyorsun diye sorunca hepten stres oldum bilmiyorum dedim erkekler saniyorki hamile bebegi hemen hissediyorCanım belirtiye bakarak kötü düşünme ben iki gün öncesine kadar hamile olduğumu bile anlamadım ama iki gündür ne yesem ne içsem hepsi kokuyor
Benim ara ara oluyor hala ama daha iyiyim bir kaç gün öncesine göreGunaydin kizlar benim bulantilarim baya bi hafifledi cok sukur . sizler nasilziniz
Günaydın kızlarrtuhaf rüyalar gören arkadaşlar hala görüyorlar mı acaba ? Ben dün gece rüyamda kanamam olduğunu görüyorum aa adet oldum heralde diyorum sonra diyorum ki hamileyim ben ne adet olması bir telaşe bir telaşe
rüyalarımız bile hep hamilelik bilinçaltı
![]()