Bennn ekşi ve acı şu an bile agzım sulandi yaaBu be arkadaş ekşi yenmeden migdem delinecek limon turşu erik var mı benim gibi olan ekşi yiyenin kızı olurmuş öyle mi acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bennn ekşi ve acı şu an bile agzım sulandi yaaBu be arkadaş ekşi yenmeden migdem delinecek limon turşu erik var mı benim gibi olan ekşi yiyenin kızı olurmuş öyle mi acaba![]()
Valla banada bisiler dedi saglikocagindakiler ama aldiris etmedim hic bisey hatirlamiyorum yaniHemşirem o kadar hızlı konuşuyor ki anlamakta güçlük çekiyorumbebek hareketlerini hissedince de demiş olabilir. Vitamini 12. hafta demiş olabilir inan hatırlayamıyorum canım. Ondan sormak istedim
Teşekkür ederimBencede iki kese var benimde iki kese vardı iki bebek vardı sizde 1 bebek var saglıkla gelsin minnoş
Maaşallah canim herşeyi belli olmuserkek oldugu da cok belli
benimde bugun randevum vardi dr yokmus iptal edildi cumartesi gidicem
![]()
Kizlar ben geldimm. Her sey yolunda cok sukur.![]()
5 gün sonra dediler canım dış laboratuvara gönderilecekmişSağol canım,bende haftaya gideceğim bakalım,kan sonuçları hemen çıkıyormu biliyormuusn
Bu be arkadaş ekşi yenmeden migdem delinecek limon turşu erik var mı benim gibi olan ekşi yiyenin kızı olurmuş öyle mi acaba![]()
devlet hastanesimi gittiğin yer ? Özelse ücreti ne kadarmış5 gün sonra dediler canım dış laboratuvara gönderilecekmiş
Çok sevindimmmmKizlar ben geldimm. Her sey yolunda cok sukur.![]()
O anlık ultrason görüntüsüne göre çıkıyor yani her zaman çıkmayabilir. Benim bildiğim bu canim. Benim ultrasonlarda da var.Bende tek ama ya![]()
Özel canım . Özel sağlık sigortam var para vermiyorumdevlet hastanesimi gittiğin yer ? Özelse ücreti ne kadarmış![]()
Selam canım ben sadrce denize girdim. Yüzmek bana iyi geldi.Selam herkese. Bayram yoğunluğundan bakamadım pek. Bebişlerini, keselerini gören anneler gözünüz aydın. Kötü haber alanlar olmuş çok geçmiş olsun.
Tatile giden kızlar havuza giriyor musunuz? Yoksa sadece denize mi giriyorsunuz? Havuzda sıkıntı olur falan diye okudumda
Sağol canım. Bende düşünüyordum yaptırsam gebelikte vs lazım olacak diye ki hamile kaldımÖzel canım . Özel sağlık sigortam var para vermiyorum

Amiiin inşaAllah canım benimGozun aydin canim saglikla gelsin insallah![]()
Evet ya çok sessiz oralarDaha nisan annelerinin populer konusu acilmamis![]()
8+4 dedi doktor canim kesesiyle uyumlu dedi. Elleri ayaklari tomurcuklanmis cok sukurÇok sevindimmmmBenmde yarın kontrolüm yani ben dayanamayıp yarın gideceğim seninle hemen hemen aynı gibiyiz.ne dedi doktor şuan ne kdarlık olmş bide ultrason fotografı varmı
![]()
Iyi gidiyor sukur senin nasil gidiyor aramizdan ayrilanlar oldu amaKızlar bayadır giremedim bayram telaşı derken nasılsınız nasıl gidiyor
Gozun aydin canim8+4 dedi doktor canim kesesiyle uyumlu dedi. Elleri ayaklari tomurcuklanmis cok sukurher sey cok iyi dedi masallah fotosu var eve gidince atarim
![]()