• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hemşirem o kadar hızlı konuşuyor ki anlamakta güçlük çekiyorum :rolleyes: bebek hareketlerini hissedince de demiş olabilir. Vitamini 12. hafta demiş olabilir inan hatırlayamıyorum canım. Ondan sormak istedim
Valla banada bisiler dedi saglikocagindakiler ama aldiris etmedim hic bisey hatirlamiyorum yani:confused:

Maaşallah canim herşeyi belli olmus😊erkek oldugu da cok belli😀benimde bugun randevum vardi dr yokmus iptal edildi cumartesi gidicem😕
😂😂 evet bizimki şimdiden herif gibi olmuş😂😂 ayy nasıl sabredeceksin Pazartesi’ye kadar🐣🥰😘 Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum🙏🧿

Canım ben hep eksi tuzlu yiyorum doktor erkek dedi bakalım yani bence yemekle alakalı değil☺️
Bu be arkadaş ekşi yenmeden migdem delinecek limon turşu erik var mı benim gibi olan ekşi yiyenin kızı olurmuş öyle mi acaba :KK52::KK8:

Selam herkese. Bayram yoğunluğundan bakamadım pek. Bebişlerini, keselerini gören anneler gözünüz aydın. Kötü haber alanlar olmuş çok geçmiş olsun.

Tatile giden kızlar havuza giriyor musunuz? Yoksa sadece denize mi giriyorsunuz? Havuzda sıkıntı olur falan diye okudumda
Selam canım ben sadrce denize girdim. Yüzmek bana iyi geldi.

Çok sevindimmmm💃🏼💃🏼Benmde yarın kontrolüm yani ben dayanamayıp yarın gideceğim seninle hemen hemen aynı gibiyiz.ne dedi doktor şuan ne kdarlık olmş bide ultrason fotografı varmı🥰🥰
8+4 dedi doktor canim kesesiyle uyumlu dedi. Elleri ayaklari tomurcuklanmis cok sukur🤭 her sey cok iyi dedi masallah fotosu var eve gidince atarim😁

Back
X