2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Domates yok, yoğurt yok, yağlı yağlı da iyice canım çekmiyor. Annem de dün teklif etti. Patates ve çeşitlerinden de gına geldi
Geçecek belki kuzum şimdi dişimizi sıkacağız bitecek inşallah❤️ Ben de dün ayıptır söylemesi yarın armut yedim benim Zeynoş yine inleye inleye gezdi dokunduğuna inanmış oldum şimdi, bir kere daha olmuştu😔 baktım çapraz alerjeni fasulye mercimekmiş mercimek çorbası yapmamıştım hiç yapmak istiyordum şimdi korkuyorum

Kızlar biogaia ve sab simplex i birarada kullanan var mı? Kızım iki aylık iki aydır hiç olmadığı kadar gazlı
Sadece biogaia kullanıyoduk ama sab simplex de ekşediö mecburen sürekli ağlıyor ıkınırken

Tek tek yazamadim k.bakmayin kizlar. Xiktik hastaneden. Idtardan sonra masayi topladim mutfaktaydim oglumda pusetteydi koltugun ustundeydi puset . Agladi ablasida susturmaya calismis bemde elimi yikiyodum agliyo somra halledyim isi derken bi aglama koptu kostum puset kolrukta ters bebek yerde ablasi basinda oda korkmus yavrum 😭. Fiziksel olarak gorunirde biseyi yoktu ama icim rahat etmedi goturduk temiz cikti hersey sukurler olsun. Sakindikca hast kacrikca bisey cikiyor valla. 😖 cok uzgunum.... sadece 2 dk...

Cok buyuk gecmis olsun canim.. cok şükür oglun iyiymis kizinda üzülmüştür mutlaka seninde onunda sucu yokki dedigin gibi hersey dakikalr icinde herseye heves ediyorlar onlarda kucucukler napsinlar ..

İyi geceler kızlar ana kucağı kullanan varmı kolaylık mı?
Sizce ana kucağı mı beşik mi?
Beto anakucağı seven de var bir dakika durmayanda yani risk işi ben de oyalayamiyorum artık oyun halısı sipariş ettiö seninki daha küçük bilemedim
Tek tek yazamadim k.bakmayin kizlar. Xiktik hastaneden. Idtardan sonra masayi topladim mutfaktaydim oglumda pusetteydi koltugun ustundeydi puset . Agladi ablasida susturmaya calismis bemde elimi yikiyodum agliyo somra halledyim isi derken bi aglama koptu kostum puset kolrukta ters bebek yerde ablasi basinda oda korkmus yavrum 😭. Fiziksel olarak gorunirde biseyi yoktu ama icim rahat etmedi goturduk temiz cikti hersey sukurler olsun. Sakindikca hast kacrikca bisey cikiyor valla. 😖 cok uzgunum.... sadece 2 dk...
Canım üzülme ne yapıcan çok zor iki çocuklar iftar bulaşık bir de bunları düşünüyorsun kadın olmak anne olmak dünyanın en zor işiymiş
Biberonu bıraktığınız halde her aksam yapıyor memeyi almiyor agliyor yani
Bebeği sakinleştirmeden memeyi ağzına vermeye çalıştıkca daha çok zıtlaşır önce sakinleştir
Sessiz loş bir ortamda başını okşayarak emzir
O zaman mayışarak emer

Ah aynııı bende de 58 de takıldı kg. 8 kilo nasıl gidecek hiç bilmiyorum diyette yapamıyorum emziriyorum diye
Bende emziriyorum sütüm azalsın istemiyorum ama zayıflamak istiyorum ekmeği azaltıp sporla destekleyince gider inşalalh hayatımda ilk kez 52 kg üzerine çıkmıştım be takılı kaldım şaka gibi🙈
Yaaa ne 8 ne 9 u benim 15 kılo vermem lazım offf

Bnde kilo vermek istiyorum 61 le hamile kalmıştım simdi 64 geliyorum oncedenfazla kilom oldugu icin 7kilo vermeliyim 🙄🙄 emzirirken asiri cok acikiyorum
Bende cok acikiyorum ama zorliyacam kendimi. Suan hic mutlu degilim, her yerim yagli. Fotograf cekilmek istemiyorum hic, aynays bakasim bile gelmiyor.
Bende oyle.. Evin ıcınde yuruyesım bile gelmiyor. Okadar zayıftım ki gebelık oncesı ciddi ciddi takmaya basladım. Allahtan esim rahatsız olmuyor hatta yedirir zorla. Ama olmazzz yasımız daha genc zayıflamamız lazım. Kendimize saygı saglıga saygı eşe saygı 🙄

Cok buyuk gecmis olsun canim.. cok şükür oglun iyiymis kizinda üzülmüştür mutlaka seninde onunda sucu yokki dedigin gibi hersey dakikalr icinde herseye heves ediyorlar onlarda kucucukler napsinlar ..
Evet cnm malesef. Allah hic bi anneye bi korkuyu yasatmasin insallah

Ne güzel sütüm vardı. Emzirecektim. Niye şimdi mama vermek zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor. Bir de memeye çok düştü son zamanlarda. O emerken ben sessiz sessiz ağlıyorum aklıma geldikçe
Oyle aglarsan sutun cekilir. Bak bizde neler geçirdik covit olduk ya. Hep savascaz o bir damla süt bile cok onemli. Belkide mamaya gerek kalmicak. Dereyi gormeden pacayi sıyırma. İnşallah buluncak ne alerjisi varsa ve insallah coklu besin degildir

Kızlar emzirme doneminde yapılan diyette bakliyat yemeklerini yagsız yapıp yesem sutumu azaltırmı yanı bulgur pilavını haşlama yesem mesela bunun gıbı 🙄
Bende onumuzdeki ay diyetisyen destegiyle baslicam. Birkac gundur kendim deniyorum ama yok olmuyor... İnsulin direnci var bende bide

Beto anakucağı seven de var bir dakika durmayanda yani risk işi ben de oyalayamiyorum artık oyun halısı sipariş ettiö seninki daha küçük bilemedim

Canım üzülme ne yapıcan çok zor iki çocuklar iftar bulaşık bir de bunları düşünüyorsun kadın olmak anne olmak dünyanın en zor işiymiş

Bebeği sakinleştirmeden memeyi ağzına vermeye çalıştıkca daha çok zıtlaşır önce sakinleştir
Sessiz loş bir ortamda başını okşayarak emzir
O zaman mayışarak emer
Kesinlikle cnm esimde diyoki hemen nie mutfaga kostun beni bekleseydin kendi o sirada keyif sigarasi tutturuyordu ama oyle bi ciglik attimki iceri nasil girdigini sasirdi . 2cocuk cok zor aradaki denge cok zor. Kizimda kucik ohlumdan once bebegim oydu benim cocuk itilip kakiliyo gibi oldu dun. Bir yandan icim ona cok kizgin bir yandan kendime kizginim.sukurler olsun birsey olmamasiyla yetindim

Back
X