Bende bugün anneme yolladım. Aksam gelcekBenimkide oyle canim gozumuzun icine baka baka yapma dedihim seyi yapiyor. Cocukalrda psikoloji kalmadi yarin babanmesigile gondercem bahceli evelri hic degilse enerjisini atar 2gun kalsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün anneme yolladım. Aksam gelcekBenimkide oyle canim gozumuzun icine baka baka yapma dedihim seyi yapiyor. Cocukalrda psikoloji kalmadi yarin babanmesigile gondercem bahceli evelri hic degilse enerjisini atar 2gun kalsin
Bi yerden başlamak lazım canım. Ben kahvaltıda sadece bir dilim ekmek yedim kahvaltıdan bir saat sonra leslie yaptım 20 dk her gün böyle yapsak gider herhalde biseyler öğlen yemek yemıyorum bir tane muz yiyorum sadece akşam da ekmek yemezsem okur bu iş inşallahYaaa ne 8 ne 9 u benim 15 kılo vermem lazım offf
Covit dedinde kardesin nasil.oldu camimCovit olunca kendi ulasti bana![]()
Gecen hafta ikiside negatif aldi. Annem sonucu gorur gormez geldi cocuklari gormeye :)Covit dedinde kardesin nasil.oldu camim
Bizim bebeklerimizin mart anneleri olarak huyları da aynıBizimkide acikinca emzigi atip ele geciyo![]()
Gider gider ınsallah. Azim onemlı tililiSoyleyim ya Allah biliyor kuldan mi saklicam. Suan 109 civariyim. 112 dogum yaptım. Covit olmadan 103e düşmüştüm. Sonra sut kacmasin aman azalmasin derken boyle oldu
Yaaa gecmis olsun canim. Eslem de emerken cuk cuk ses cikariyor. Bide memeyi hâla tam kavrayamiyo gibi geliyo bana. Sizde belirti varmiydi? Kgsuna da masallah bizi gecmissiniz coktanBiz dr dan geldik kalca ult birsey cikmadi cok sukur 2 ay 7 gunluguz 6.390 kilo dil bagi varmis.emmede su an problem olmadigi icin acelesi yok dedi sunnet yaparken dil baginida hafiften kesiceklermis sunnetide agustos gibi kismetse yapturicaz.
Ben ogle yemegi de yiyorum yaaBi yerden başlamak lazım canım. Ben kahvaltıda sadece bir dilim ekmek yedim kahvaltıdan bir saat sonra leslie yaptım 20 dk her gün böyle yapsak gider herhalde biseyler öğlen yemek yemıyorum bir tane muz yiyorum sadece akşam da ekmek yemezsem okur bu iş inşallah![]()
Canim alerji durumunu ben bilmiyorum ama annelik sadece beslemek degil ki.. Evet anne sutu cok cok onemli. Ama sen herseyi yiyemedikten sonra, keyifsiz mutsuz olduktan sonra meme emse ne olucak.. Senin gerginligin ona da yansir. Evet seni burda hepimiz anliyoruz. Hangisinin suan daha dogru olduguna doktorun ve sen karar verebilirsiniz. Duygusal bakmamaya calis canim. Senin mutlulugun besleme seklinden daha muhim ❤Ne güzel sütüm vardı. Emzirecektim. Niye şimdi mama vermek zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor. Bir de memeye çok düştü son zamanlarda. O emerken ben sessiz sessiz ağlıyorum aklıma geldikçe
Gecen gun bi yazi okudum cok begendim: 'Cocuk mukkemel anne istemez, mutlu anne ister '. Az once yazarken aklima gelmedi, tekrar yazdim ☺Ne güzel sütüm vardı. Emzirecektim. Niye şimdi mama vermek zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor. Bir de memeye çok düştü son zamanlarda. O emerken ben sessiz sessiz ağlıyorum aklıma geldikçe
Yusrayi 3 ay emzirdim. Burda hep soyledim, icimdeki en buyuk yara, uzuntuden gül hastaligi gecirdim. Onu hep koynumda uyuttum. Uyurken kulagimi tutardi yaklasik 2 yasina kadar tuttu. Bazen kulagim acirdi tutma derdim sonra uzulurdum kendim tuttururdum. Simdiki evime tasinirken esya toplamak icin sabah esimle evden ciktim aksam esimle döndüm. Yusrayi anneme biraktim, ilk kez o zaman o kadar ayrı kaldik. 8 aylikti, ben gelince o kadar sevindi o anı unutamiyorum ilk defa yuzume dokunup zipladi sarildi resmen bana..Canim alerji durumunu ben bilmiyorum ama annelik sadece beslemek degil ki.. Evet anne sutu cok cok onemli. Ama sen herseyi yiyemedikten sonra, keyifsiz mutsuz olduktan sonra meme emse ne olucak.. Senin gerginligin ona da yansir. Evet seni burda hepimiz anliyoruz. Hangisinin suan daha dogru olduguna doktorun ve sen karar verebilirsiniz. Duygusal bakmamaya calis canim. Senin mutlulugun besleme seklinden daha muhim ❤
Canım bunla geçmiş olsun ya çok şükür birşeyi yokmuşTek tek yazamadim k.bakmayin kizlar. Xiktik hastaneden. Idtardan sonra masayi topladim mutfaktaydim oglumda pusetteydi koltugun ustundeydi puset . Agladi ablasida susturmaya calismis bemde elimi yikiyodum agliyo somra halledyim isi derken bi aglama koptu kostum puset kolrukta ters bebek yerde ablasi basinda oda korkmus yavrum. Fiziksel olarak gorunirde biseyi yoktu ama icim rahat etmedi goturduk temiz cikti hersey sukurler olsun. Sakindikca hast kacrikca bisey cikiyor valla.
cok uzgunum.... sadece 2 dk...
Yusrayida anneme gondermistim valla canim sıkıldıAllah im zaten evdeyiz bi de yağmur ve karanlık olunca hepten kasvet basiyor
Bende oyle.. Evin ıcınde yuruyesım bile gelmiyor. Okadar zayıftım ki gebelık oncesı ciddi ciddi takmaya basladım. Allahtan esim rahatsız olmuyor hatta yedirir zorla. Ama olmazzz yasımız daha genc zayıflamamız lazım. Kendimize saygı saglıga saygı eşe saygı![]()
Cok sukur canimmCanım bunla geçmiş olsun ya çok şükür birşeyi yokmuş
Evet cnm malesef. Allah hic bi anneye bi korkuyu yasatmasin insallah
Güzel gibi maşallah bende süt artırıcı ne olur diye gide eğimBugun kesin baslıyorum. Diyetisyen 150 TL istiyor onun yerine netten bır liste buldum. Nasıl kizlar.
Kahvaltı: 1 bardak süt, 1 adet haşlanmış/az yağda pişirilmiş/ıspanakla zenginleştirip omlet haline getirilmiş yumurta, 1 dilim peynir, 4-5 adet zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği (Canınız mutlaka tatlı yemek istiyorsa kahvaltıda bazı günler 1 tatlı kaşığı kadar bal da tüketebilirsiniz)
Ara öğün: 1 adet elma ya da 1-2 kuru kayısı ya da incirle lezzetlenlendirilmiş 1 kase yoğurt
Öğle yemeği: 1 porsiyon olabildiğince yağsız olarak hazırlanmış etli sebze ya da baklagil yemeği (etli türlü gibi), 1 kase yoğurt, içine ceviz ya da badem gibi kuru yemişler eklenerek zenginleştirilmiş bol yeşillikli bir salata ve gerekli gördüğünüz takdirde 1 küçük kase yağ kullanmadan hazırlanmış, sadece haşlanmış makarna.
Ara öğün: 1 kase yoğurtlu kereviz salatası (Kereviz yerine farklı sebzeler ve hatta meyveler seçerek çeşitlendirebilirsiniz)
Akşam yemeği: 1 kase besleyici bir çorba (Karabuğday, bulgur ve tavuk gibi malzemelerle hazırlanan çorbalar tercih edilmeli), 1 porsiyon haşlanmış, fırınlanmış ya da ızgarada pişirilmiş kırmızı et ya da tavuk (Bazı günler bunu 3 adet köfte ve fırında ya da buğulama yöntemiyle pişirilmiş balıkla değiştirebilirsiniz), 1 büyük kase bol yeşillikli, domates ve havuçlu salata. (Mevsime göre salatanın içine koyacağınız malzemeleri çeşitlendirebilirsiniz tabii ki)
Ara öğün: Yarım elma, muz ya da armut veya 1 bardak süt