- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bemle birlikte cabalasaydin sende 38lerde doguracaktinOnu bırak evlenip çıkacaktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bemle birlikte cabalasaydin sende 38lerde doguracaktinOnu bırak evlenip çıkacaktı![]()
Bazen benimde toplayamadığım oluyor işte o zaman sinirlerim bozuluyorBende ilk cocuktayken her yer pür pak temiz olsun diye ugrasirdim. Her gece oyuncak toplardim. Simdi onlari bile ellemiyorum. Odanin her yerinde oyuncak. Toplamamla dagitmasi bir oluyor. Virüs nedeniyle gelen gidende yok. Saldim yakasina. Gün icerisinde bir iki kere hepsini bir yere topluyorum o kadar.
Çok çabaladım ama senin gibi azim yok bendeBemle birlikte cabalasaydin sende 38lerde doguracaktin. Dr bana iyiki dogurdun diyo
![]()
İyi o zaman içimi rahatlattınDeme bunu deme.
Bebekten bebeğe o kadar fark var ki.
Oğlumda kafayı yiyordum insanlar neler yapıyor, ben çorba bile karıştıramıyorum diye.
Çocuk huysuz ama ben de beceriksizim herhalde derdim.
Kızımda anladım sorun kesinlikle bende değilmiş![]()
İyimiş kuzum hiç üzülme sen
Erkek milleti işteSeverek hatta annesi beni almaya geldiklerinde agladi. Kendisi de dedi, senin gibi ailesi olan bi aileden, bi kiz almak brni mutluluktan aglatti dedi.
Allah seni bbenim icin yaratmis vs vs iste klasik erkek demek
Ama gelinen nokta bu iste
Deneyip göreceğizBenim bebeğime iyi gelmedi nurse 2 gün kullandım daha kötü oldu bıraktım bende.
İnşallah canımEkliyim o zaman tane kimyonum yok çekilmişle olur mu ki? Valla bana anason iyi geliyordu ama kızımda pek işe yaramadı.
Yaa. Kıyamam ona. Erkek bebeklerde daha öok oluuormuş sanırım. Kolik tüm bebekler yaşıyor ama şiddeti süresi farklı oluyomuş. Benim kızda da var.. İyi yaklaşmak lazım bacım o zaman bebekte kolay atlatıyor. İnşallah kısa sürer çok çekmez minnoşlar ♥
İlk uc ay değil ilk 6 ayda dogum kgsunu 2 ye katlamasi lazim :)Cnm uzme kndini sen uzulursen sutunde azalir ,biz bebeklerimizikilo alsin diye emzirmiyormuzki senin sicakligin, kokun,kalp atisin hepsi onun icin cok ama cok kiymetli her bebek ayni kiloyu alamaz ayni olcude buyuyemez ilk 3ayda dogumkilosunu 2ye katlamışsa hicbir sorun yoktur ..
Yeterki hasta olmasinlar benim ilk oglum sadece ilk 2ay iyi kilo aldi 3.ay gastro gecirdi 4.aydada dis çıkarınca hep zayif kaldi ona ragmen doktoru yinede ekgida icin bile 6.ayi bekletti herzaman ben az almis dedikce hayır kilosu gayet iyi obez mi olsun dedi simdide kilolu degil ama alistik artik surekli boyuna aliyor..senin bebeginde belki oyle olur uzun yazdim biraz cunku ne kadar uzuldugunu anlayabiliyorum hergoren kilosunu sordukca icim acirdi
Ee siz me yiyorsunuz o zamanYalnız değilsin bende 2 haftadır bir kere yemek yapabildim. Uyudugunda bisiler yapayım diyorum 20 dk uyuyo bişi yapamıyorum. Kendim kahbaltıyı zor yiyorum valla. Artık umursamıyorum.
cnm benim kız hic katlamadı bebeklerin yapısıyla alakalı oğlumda ikiye katlar,3 'le çarpıp 5 e bölerİlk uc ay değil ilk 6 ayda dogum kgsunu 2 ye katlamasi lazim :)
Haha yeminle aynıyız geçen gün akşama kadar evi toplayamadım nasıl moralim bozuk nasıl sinirlerim bozuk bkıp bakıp gözümle topluyorumAynen bende acaip takığım. Kv i o konudan dolayı sevmiyorumyani aslında çok iyi anlaşarız seviyorum ama çok dağınık ve temizlik yapmayı sevmiyor bende uyuz oluyorum. Bebeğimin dolabı bile düzen nizam içinde her şey kategorize edilmiş
dolaplarımın içi bozulsun asla istemem. Ortalık dqğılınca ruhum daralıyor. Dün mesela oğlum hiç durmadı etrafı toplayamadım psikolojim bozuktu
bugün topladım kyfim yerine geldi.
Canım valla let go dan ikinci el aldım 140 tl ye gayet temizdi eve gelincede hemen sildim kılıfınıda yıkadım öyle kullanıyorum. Zaten kısa süreli kullanılcak diye gidip bir sürü para vermek istemedim. Bak şu modeli tek parmağımda sallıyorum.bazen ayağımla sallıyorum yemek yaparken falan uyanırda durmazsa gayet rahat ettim.
Canım iki büklüm durmaz mı içinde benim kafamı o karıştırıyor? İçinde uyanıkken ne kadar oyalananiliyor?Ben 2,3 ay kullanılıyor diye biliyordum o yüzden ikinci el aldım. Ama aynısından kuzenimin var bebeği 7 aylık o hala kullanıyor. 20 kiloya kadar kullanılabildiği yazıyor canım. Sıfır fiyatı 350 tl civarı. Ben memnun kaldım baya ona koyuyorum yemeğimizi rahatça yiyoruz. Durmazsa ayağımla oturduğum yerden sallıyorum bize bakarak susuyor. Otomaik olsa daha iyi olurdu belki ama çok para vermek istemedik.
Rapor almakla uğraşmasam da hazır okullar kapalıyken başlasam diyorum ben de.Bayram sonrası iş başlıyor benim. Normalde 2 ay daha ücretsiz izin kullanıcaktım ama çok bunaldım çalışmak istiyorum. Patronum evden çalışabilirsin o 2 ayı anlaşırız falan demişti bende evden çalışcam heralde hem bebeğimle olmuş olurum. Annem gelir işleri yapar bebekle ilgilenir bende çalışırım. 6 aylık olhncada işe başlarım. Bebekle ilgilenmek çok güzel ama ben alışkın değilim hergün evde olmaya hele bu corona beni mahfetti psikolojim bozuldu evde ev işi yapmaktan.
Başka işe başlıycak olan var mı?
Üzülme, asıl üzüntü etkiler sütünü. Senin kestigin her şeyi ben de kesmiş durumdayım. Et ve bakliyata yüklendim. Hâlâ rahatsız eden bir şeyler var ama bulamıyorum. Bulgur köftesi deneyebilirsin. Uzun süredir emzirme sırasında diğer göğsüm akmıyordu. Dün onun sayesinde birkaç damla aktı. Sütünü artiran yiyecekleri illa bulursun.Doktorumuz mamayı sütümde azalma olursa diye elimde bulunması için verdi. Şimdi başlamayacağız... Ama muhtemelen azalacak sütüm ve ihtiyaç duyacağız. Çok üzülüyorum
Sorma bacm 2 çocuklu hayat çarptıNerelerdeydin lolcum![]()