2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben uyurken basindayim ya. Kusuyo ya, gene kusar fln die. Ya da bi gozum hep bebekte oluo, ve sese duyarli cok hemn uyanio. Uyanikken, ana kucagina koyuyorum yanimda, oyuncaklarina bakinio sesleniyorum arada. Ben o sirada yemeklerle ugrasiyorum. Supurge esnasinda da, hangi odayi supurceksem, o da gelio. 🤩 merakli merakli beni izlio zaten
Başındq dursam da kusuyo durmasam da artık saldım. Kussun rahatlasın napim 😁
Valla durmıuor bizimki bende iş miş yapamıuorum. Eşim sağolsun yapıyo çok şükür.
Ee siz me yiyorsunuz o zaman😂 ben kahvaltıda bide yemekte kv. Lerdeyim😂😂
Benimkide öyle uyumaya başladı evi toplayıp çamaşırları anca ayarlıyorum o kadar amaan geçecek bu günlerde
Valla eşim yaparsa yiyırum yemek ama kahvaltıyı her şekil yapıuorum en kötü kucağıma alıyorum. Uyumaya baslayınca iş yapmaktan dinlenmeye fırsatım kalmıyor benim.

Bekarken deriz ya evleneceğim erkek şöyle olsun böyle olsun diye. Herşeyden önce merhametli,vicdanlı olacak.Bana sofra kurarken yardım etmesi hediye almasından daha çok memnun eder beni.Maddi sıkıntımız varken parası yokken çikolata alır gelirdi en kötü.Geçen okumak istediğim bir kitabı söyledim bulamadım diye akşam almış gelmiş.
Masallah arkadasim. Rabbim bozmasin, daim etsin. 😍😍

Ayrı bir oda toksa evden ders anlatmak zor oluyormuş. Benim kuzenim öğretmen eşide aynı şekilde. 7 aylık bebeği var çok zor oluyor salonda ders anlatıryoruz bir yandan oğlum susmuyor annemde salonda falan diyor. Bizim Allahtan çalılma odası var eşimle oraya kapanırız diyoruz. Annrmde salonda çocuğa bakar. 2 ay evden çalışıp 6.ayında ek gıdaya geçince işe başlarım diyorum bakalım.
Var ayrı oda, bebek de idare edilir de oğlum evde kimi 2 dakika görmese onun peşine düşüyor.
Eşim de işe başlayabilir.
Aslında ben ücretsiz izin kullanmak istiyordum, ama pandemi planları değiştirdi, eşim sektör değiştirmek zorunda kalabilir.
Biraz kafayı sıyırıyorsun izinde 😄 ama çocuğu götür getir derdi olmuyor.
Annen sizde bakacaksa çok iyi.
Işe gitmek, çocuğu özlemek iyi geliyor, bana çok iyi gelmişti.

Bizde aynen öyle 🤣🤣🤣 yeni uyandık kapaltı edelim diyo 😂
Saat 9dan beri kahvaltı, oyun demesin diye kardeşini kurcalamasına izin veriyorum 😅
Kardeşi olmasa çoktan 50. oyunu oynamaya başlamıştık.
2 çocuklu olmayı daha çok sevdim her şeye rağmen 😁

Saat 9dan beri kahvaltı, oyun demesin diye kardeşini kurcalamasına izin veriyorum 😅
Kardeşi olmasa çoktan 50. oyunu oynamaya başlamıştık.
2 çocuklu olmayı daha çok sevdim her şeye rağmen 😁
Benimki her sabah tepesinde oyy oyy oyy massallak massallak su gozlere bak su murna bak su yanaklara bak aaaaayyy vallada dayanamiyorum opucem diyip opuyo 😂😂😂. La ilake illalllak diyo susturmaya calisiyo😂. Bazende ölumune konusuyo 🤪🤣. Onlari izlemek cok guzel bin sukir rabbime 🤩😍🤲

Başındq dursam da kusuyo durmasam da artık saldım. Kussun rahatlasın napim 😁
Valla durmıuor bizimki bende iş miş yapamıuorum. Eşim sağolsun yapıyo çok şükür.

Valla eşim yaparsa yiyırum yemek ama kahvaltıyı her şekil yapıuorum en kötü kucağıma alıyorum. Uyumaya baslayınca iş yapmaktan dinlenmeye fırsatım kalmıyor benim.
Basinda durmaktaki amacim, genzine fln kacmasin die 🤣 degilse kusacaksa kusuo zaten onlemek namumkun 🙈

Onu da bilmiyorum sanırım 😂 Kim daha beceriksiz canım. Salça neden kullanmıyorsun? Dokunduğunu mu farkettim, önlem amaçlı mı?
Pişiğinin önüne geçemediğim için önlem amaçlı kestim. Bir ara pişik ve döküntü azaldı, tahin denemesi yaptım, yüzünde ve poposunda sivilcemsi döküntüler tekrar çıktı, iki gün yemiştim, hemen kestim. Bu şekilde yavaş yavaş denemeler yapacağım. Mukus hiç geçmedi. Kan olmadıkça onu önemsemeyeceğim. Hicbir şey yiyemem yoksa. Hindistan cevizi yağını vücuduna kullandım, tepkisi olmadı. Sütünü bu aralar denemeyi düşünüyorum. En azından kahvaltılık gevrekleri onunla yerim. Mama konusunda bir bakıma erken başlamak iyi çünkü alerjide asıl sorun ek gıdada başlıyor. Onu süt olarak kullanabilirsin. Ben günde 30-60 ml arası başlamak istiyorum ama eşim 6. Aydan sonra başlayalım diyor. Mamaya başlarsan da üzülme. Ek gıdada işine çok yarayacak. Süt yerine onu kullanıp kek, pankek vs yapabiliyorsun. Kurtarıcı aslında.

Yazmiyim dedim ama konuscak dertlescek kimsem yok. Çocuklar cok zorluyor. Cok bunaldim. Bide aksam tvde adamin birisi demesin mi hayatimiz bir daha asla eskisi gibi olmayacak? Omur boyu insanlardan kacarakmi yasiycaz? Misafirlik olmicak, dugun dernek olmicak, cikip gezmek dolasmak ozgurce olmicak mi... Eger oyle olursa ben istanbulda yasamaya devam edemem bu cocuklar nasil yasasin boyle eve hapis. Neden cocuk dunyaya getirdim diyorum bazen boyle yasamaya biz mecbur ettik onları
Bende buraya yazmıyorum ama gerçekten çok bunaldım hayat eskisi gibi olmayacak diyorlar İstanbul da yaşanmaz ama nereye gider nerde yaşarım çocuk Eylül de 1. Sınıfa başlayacak nasıl göndericem eşimin işi gücü İstanbul da ailesi de İstanbul da bırakmazlar bizi yalnız yaşayan bi annem var Tekirdağ da onun yanında kalsam diyorum o da eşim olmadan nasıl olur aşısı bulunmadan bu işler düzelmeyecek aşısı bulunsa da güvenebilecek miyiz halimiz ne olacak 2 yıldır kızımın kardeşi olsun istedim tam zamanında oldu diyorum keşke olmasaydı bile dedim Allahım beni affetsin ama içimden geçen belli sonra çok şükür verene diyorum sağ Salim kucağımıza aldık

Gel bacim geel omce sosyal mesafe ile sarilalim 😂. Insulin direnci bendede var 😂😂😂. Benimde kizim klomen kizi 😂😂 . 5 yumurta olusmustundr cogul gebelik olur diye igne vermedi iliskiyide yasakladi ama pink durmadi calisti cabaladi cift ciZgiyi gordu😂😂. Ve benimde oglus supriz kendi geldi 😂😂🤩😍 . Ben 42.gun adet oldum 10 gun sonra falan leke basladi bayada surdu dun bitti gibiydi arada kan gibiydi. Banyo yaptim ins gelmez sinirlerim bozuluyor . Kiziminnsogumdan sonra 6ay cok iyiydi duzelmisti baya duzenliydi sonradan cozuttu yine duzen. Bunda hemen duzen bozulmasi uzdu .
Yusrada 40tan sonra hemen regl olmustum. Senin dedigin gibi bastan duzenliydi. Sonraki sene cozutmaya basladi. Bende kg vermeye basladim. Yusraya kaldigim kiloda esleme kaldim iste. Suan da dahada sapitti. Her hafta 2 gun lekelenme oluyo :D

Back
X