Hangş krem o canım ya ilk bebeğim hiçbi fikrim yok bu konudaben o yuzden morarma ve şişlik kremi ve ağrı kesici kiram sürdüm asi yerlerine eve gelir gelmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangş krem o canım ya ilk bebeğim hiçbi fikrim yok bu konudaben o yuzden morarma ve şişlik kremi ve ağrı kesici kiram sürdüm asi yerlerine eve gelir gelmez
Bende Sleepy mağduruyum malesef. Hep sızıyp lastikleri eziyor. Bisürü de aldık baska alamıuorum. ezmesi ve sızması dısında pişik vs olmadı cok sükür. Ama ilk doğduğunda bende prima pure kullandım. Güzeldi ama yenidoğan bezi aşırı büyüktü. Bide p&g yr para kazandırasım yokta şu bezler bitsin bakıcam ne alıcam diye.Sleepy natural kullaniyordum bende. Lastikli yerleri mahvetti oglumun bacaklarini, bandini bol yapsam cis cikio disari, kiyafet degistiriyoruz. Ona da cok kizio zaten. Bi de pisik oluyordu onca kreme ragmen. Bi boy buyuk aldim bezi, karnina kadar geliodubi de baktim kizarmis gobusunun alti yazik.
Iki gundur prima pure kullaniyorum. Baya pamuk gibi, en ufak naylon yok Ne lastik izi var , ne pisik, ne sizinti.
Denemek isteyen olursa , ben memnunum
3 gun dus aldirmayin demislerdi bize.Kızlar 2.ay asısından sonra dus aldıramıyorux degılmı
Prima yeşil paket dimi 2 numarabenim küçülünce kaçırıyor ama erkek de biraz normal kaçması pipili yamulmuyor falan dikiliyor ya iserken
DOktorum yaptırBilirsin dedi ama hemşire yaptırma dedi bnde yaptırmayacağım
Yaptırdık geldık ıkı bacak Bı kol degılmı off ıcım sızlıyor hala3 gun dus aldirmayin demislerdi bize.
3 gun dedi3 gun dus aldirmayin demislerdi bize.
Prima aktif bebe bezleri fazla sisiyor. Ben premium protection kullaniyorum ve memnunum.Prima yeşil paket dimi 2 numara
prima aktif bebek 4 numara cnmPrima yeşil paket dimi 2 numara
2. Ay sonu goturdum ben. 3. Ayin sonuna kadar vakti var cnmkizlar bezlerden muhabbet varken bende yirum yapiyim dedim valla bende sleepy naturel kullaniyorum ama malesef iki numara kullandigim halde taşırıyor cisini geceleri daha cok sizma yapiyor ben migrosun minnies bezini aldim simdilik hem eknomik hemde katkisiz instagramda muhendisinoglu var duymussunuzdur ordaki incelemelerdeki bezlerdendi bakalim pisik yaparsa yazarim sizede .
Bu arada kizlar bebeklerin kalca çıkıkligi icin ultrason muayneleri ne zaman oluyor hic goturen varmi aranizda
anestol ile hyalinuriHangş krem o canım ya ilk bebeğim hiçbi fikrim yok bu konuda
hirudoid forte ve anestol cnmHangş krem o canım ya ilk bebeğim hiçbi fikrim yok bu konuda
Prima almak istemexdim. Sirf para kazandirmamak adina. Ama piyasadaki en iyisi oldugunu duusndum yorumlardan. Simdilik kullancam bakalim. Bende de var sleppy uc paket., onceden almistim. Fisi de atmistim. Bakalim nolcakBende Sleepy mağduruyum malesef. Hep sızıyp lastikleri eziyor. Bisürü de aldık baska alamıuorum. ezmesi ve sızması dısında pişik vs olmadı cok sükür. Ama ilk doğduğunda bende prima pure kullandım. Güzeldi ama yenidoğan bezi aşırı büyüktü. Bide p&g yr para kazandırasım yokta şu bezler bitsin bakıcam ne alıcam diye.
4 numara mıprima aktif bebek 4 numara cnm
bende prima aktif bebekten memnunum cnm pampers yaziyor 4 numaraSleepy natural kullaniyordum bende. Lastikli yerleri mahvetti oglumun bacaklarini, bandini bol yapsam cis cikio disari, kiyafet degistiriyoruz. Ona da cok kizio zaten. Bi de pisik oluyordu onca kreme ragmen. Bi boy buyuk aldim bezi, karnina kadar geliodubi de baktim kizarmis gobusunun alti yazik.
Iki gundur prima pure kullaniyorum. Baya pamuk gibi, en ufak naylon yok Ne lastik izi var , ne pisik, ne sizinti.
Denemek isteyen olursa , ben memnunum
Evet ya bezden 1 kere bile yapsa şişiyorPrima aktif bebe bezleri fazla sisiyor. Ben premium protection kullaniyorum ve memnunum.
yok cnm benimkinin göbeği geniş ancak oluyor 7 kilo su an o 9 numaradan başlıyor ancak beli rahat oluyor4 numara mıbüyük değilmi bizimde aktif bebe 2 numara
cnm hemen şişiyorsa bir ustnumaraya gec yetmiyordur ben oyle yaptim rahatız bazen bezi kendimiz tanıyoruz o kilo aralığı onemli degilEvet ya bezden 1 kere bile yapsa şişiyor![]()
Canim kremin adi neanestol ile hyalinuri
hirudoid forte ve anestol cnm
iki ayrı krem onlar cnm once anestol sonra digerini surdumCanim kremin adi neikisinde farkli yazio