2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar lütfen yardım.edim kızım 1 hafdadir kakasi yeşil ve mukuslu bebeği öyle olan varmı

Kızlaaar yahu uzerımde ınanılmaz bır yorgunluk var oturduğum yerde sureklı uyumak istiyorum. Aksam 11 dedınmı baygın yatıyorum. Nıye boyle oluyor sizce 🙄troıt ılac dozumu ayarlatmam lazım doktora gitmeliyim. Hamılelıkte her ay gittim dogumdan bır ay sonrada gel dedi dr.. lanet olası salgın dan dolayı gidemiyoruz.. Bundan mıkı acaba yaa ılac az yada cokmu gelıyorkı 😥

Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
Kuzenim yurtdısında dogum yaptı ve cok tıtızdır bu konularda Philips avent kullandı halada kullanıyor cokta memnun. Hayırlı olsun bebişin🤩

Kızlar bugün 52.gün kanamam tekrar başladı yoğun Bi şekilde normal mi acaba. Ablama sordum şaşırdı 🙄

Kızlar kızım 3 gündür sadece sıvı su gibi kaka yapıyor? Gün de bir ya da iki kez? Neden olur sizce ya?
Benim bebeğim de Bi kaç gün öyle oldu. Çok korktum ishal oldu hastalandı diye sonra düzeldi. Metsil gaz damlası kullanıyordum. Prospektüste ishal yan etki olarak yazıyordu. Bıraktım kullanmayı. Bebeğim zaten çok gazlı bir bebek de değil

Benim bebeğim de Bi kaç gün öyle oldu. Çok korktum ishal oldu hastalandı diye sonra düzeldi. Metsil gaz damlası kullanıyordum. Prospektüste ishal yan etki olarak yazıyordu. Bıraktım kullanmayı. Bebeğim zaten çok gazlı bir bebek de değil
Ben gaz damlası kullanmıyorum da canım, alerji içşn diyetteydim ben doktor yoğurdu açalım dedi 4 gün yoğurt yedim bugün yemedim belki ondandır düzelir diye düzelmemiş 😔

Back
X